1
TV

Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Bli en del av handlingen!

  Upplev bio hemma med en 119 cm (47") 3D-TV i Philips 7000-serien, 47PFL7696. Här kombineras kraftfulla LED-bilder med Ambilights uppslukande känsla för en komplett 3D-filmupplevelse. Du kommer alltid att vara en del av handlingen. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bli en del av handlingen!

Upplev bio hemma med en 119 cm (47") 3D-TV i Philips 7000-serien, 47PFL7696. Här kombineras kraftfulla LED-bilder med Ambilights uppslukande känsla för en komplett 3D-filmupplevelse. Du kommer alltid att vara en del av handlingen. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

7000 series Smart LED-TV

47 tum, Full HD 3D, digital-TV 47PFL7696H/12 Hitta liknande produkter

Bli en del av handlingen!

med Ambilight och 3D-TV

 • Med Ambilight Spectra 2 intensifieras tittarupplevelsen

  Lägg till en ny dimension till tittarupplevelsen med Ambilight Spectra 2. Den patenterade Philips-tekniken ger en större bild genom att projicera ett sken på två sidor av TV:n från skärmens baksida på den omgivande väggen. Ambilight ställer automatiskt in färgen och ljusstyrkan för ljuset så att den matchar TV-bilden. Tack vare vägganpassningsfunktionen är ljusets färg perfekt, oavsett vilken färg väggen har.

 • Perfect Natural Motion för ultrajämna rörelser i Full HD-filmer

  Njut av handlingen utan vibrationer. Perfect Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar den i både TV- och filmmaterial (inklusive 1080p-filmer och 24p True Cinema på Blu-ray och DVD). Resultatet blir jämnare och mjukare rörelser och utmärkt skärpa. Upplev bilder som överträffar biografvisning!

 • Easy 3D för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Easy 3D för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Med Easy 3D får du behagliga 3D-upplevelser i många timmar tack vare flimmerfria prestanda med minimala spökbildseffekter. De kompatibla 3D-glasögonen är lätta och kräver inga batterier. Du kan enkelt ta del av 3D hemma idag!

 • Enastående LED-bilder med otrolig kontrast

  Enastående LED-bilder med otrolig kontrast

  Den mest avancerade LED-tekniken i den här LED-TV:n med Full HD kombinerar en iögonfallande, minimalistisk design med otrolig bildkvalitet och lägst strömförbrukning i sin klass. Dessutom innehåller LED-tekniken inte några miljöfarliga material. Med LED-bakgrundsbelysning kan du därför njuta av låg strömförbrukning, hög ljusstyrka, otrolig kontrast och skärpa samt levande färger.

 • 600 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

  600 Hz PMR (Perfect Motion Rate) för suverän rörelseskärpa

  600 Hz PMR (Perfect Motion Rate) skapar rörelseskärpa för tydliga och levande bilder i snabba rörelser. Philips nya PMR-standard visar en kombinerad synlig effekt, genom de snabbaste paneluppdateringarna, Perfect Natural Motion och en unik bildbehandling, för oöverträffad rörelseskärpa.

 • Mängder med onlineappar, hyrvideor och TV-repriser

  Mängder med onlineappar, hyrvideor och TV-repriser

  Hyr filmer direkt hemma på TV:n från videobutiker online, titta på repriser på dina favoritkanaler på TV:n och upplev ett rikt utbud av onlineappar med Net TV. Du kan också bläddra i det öppna internet.

 • Med DLNA kan du ta del av foton, musik och film på tv:n

  Med DLNA kan du ta del av foton, musik och film på tv:n

  Dela foton, musik och filmer via DLNA från din smartphone, surfplatta eller dator och ta del av dem på stor skärm.

 • Styr TV:n med smartphone, surfplattan eller tangentbordet

  Styr TV:n med smartphone, surfplattan eller tangentbordet

  Styr TV:n så enkelt och bekvämt som möjligt. Anslut bara ett trådlöst tangentbord eller använd din smartphone eller surfplatta för att styra din Smart TV.

 • Sök, planera, spela in* och pausa på din TV

  Sök, planera, spela in* och pausa på din TV

  Spela in digital live-TV på en USB-enhet som är ansluten till din Philips-TV eller pausa innehållet och fortsätta titta när du vill. Använd den elektroniska programguiden för att hitta dina favoritprogram och enkelt planera dina inspelningar. Nu kan du titta på TV när det passar dig.

 • TV med Full HD och Pixel Precise HD för actiondetaljer

  Pixel Precise HD bygger på den prisbelönta Pixel Plus-tekniken. Med den tas bildkvaliteten till en helt ny nivå, med 4 biljoner färger. Tack vare Super Resolution får du den bästa bildkvaliteten någonsin med Pixel Precise HD, oavsett om du ser på film över internet eller högkvalitativa Blu-ray-filmer.

 • Känn kraften i 28 W RMS och Incredible Surround

  Känn kraften hos musikens rytmer och stämningen i filmerna. De kraftfulla 28 W RMS-förstärkarna (2 x 14 W RMS) skapar en naturtrogen ljudbild. Med Incredible Surround får du uppleva totalt surroundljud med större omfång, vilket förhöjer tittarupplevelsen.

Visa alla specifikationer
 • Net TV: Gå till www.philips.com/smarttv och upptäck vilka tjänster som erbjuds i ditt land.
 • Föräldrar bör övervaka sina barn när de tittar på 3D så att de inte upplever något av ovanstående obehag. 3D-tittande rekommenderas inte för barn under 6 år eftersom deras syn inte är fullt utvecklad ännu.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • Du kan spara energi genom att använda den integrerade digitala TV-mottagaren
 • 8-dagars EPG (elektronisk programguide), tjänsten är inte tillgänglig i alla länder
 • USB-inspelning endast för digitala kanaler som omfattas av den elektroniska programguiden för TV IP-baser (land- och kanalbegränsningar kan förekomma), inspelningar av vissa program kan vara begränsade på grund av kopieringsskydd (CI+). Internetanslutning krävs.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • Om du använder nollströmbrytaren förbrukas ingen energi alls i standbyläge
 • Den här TV:n innehåller bly endast i vissa delar eller komponenter där det inte finns någon alternativ teknik, i enlighet med befintliga undantagsparagrafer i RoHS-direktivet.
 • USB-tangentbord och mus stöds via programuppdatering

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av