1

Cinema 21:9

LCD-TV

  -{discount-percentage}%
  Wi-Fi

  Cinema 21:9

  LCD-TV

  En premiär varje kväll

  Låt dig fängslas av Blu-ray-filmer och HDTV på en 142 (56") ultrabred TV-skärm. Philips Cinema 21:9 LCD-TV ger en riktig biovisning i widescreenformat som matchar det ursprungliga filmformatet 21:9 (2.39:1) perfekt. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En premiär varje kväll

Låt dig fängslas av Blu-ray-filmer och HDTV på en 142 (56") ultrabred TV-skärm. Philips Cinema 21:9 LCD-TV ger en riktig biovisning i widescreenformat som matchar det ursprungliga filmformatet 21:9 (2.39:1) perfekt. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Visa alla underhållsprodukter och tillbehör
Cinema 21:9

Cinema 21:9

LCD-TV

Total:

Cinema 21:9 LCD-TV

56 tum, Full HD 1080p, digital-TV 56PFL9954H/12 Hitta liknande produkter

En premiär varje kväll

med filmformatet 21:9 och Ambilight

Philips Net TV med Wi-Fi för onlinetjänster på TV:n

Upplev ett rikt utbud av onlinetjänster med Net TV. Titta på filmer, bilder, information och underhållning och annat onlineinnehåll direkt på TV:n när du vill. Anslut helt enkelt hemmabiosystemet direkt till hemnätverket via Ethernet-anslutningen. Navigera och välj det du vill titta på med fjärrkontrollen. Med Philips-menyn får du åtkomst till populära Net TV-tjänster, anpassade för TV-skärmen. Dessutom kan du med det DLNA-certifierade datornätverket titta på videor eller komma åt bilder som finns lagrade på din dator med hjälp av fjärrkontrollen.

Perfect Natural Motion för ultrajämna rörelser i Full HD-filmer

Njut av handlingen utan vibrationer. Perfect Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar den i både TV- och filmmaterial (inklusive 1080p-filmer och 24p True Cinema på Blu-ray och DVD). Resultatet blir jämnare och mjukare rörelser och utmärkt skärpa. Upplev bilder som överträffar biografvisning!

Bildförhållande Cinema 21:9 för film, inga svarta fält uppe och nere

Bildförhållande Cinema 21:9 för film, inga svarta fält uppe och nere

De flesta TV-apparater har ett bildförhållande på 16:9 (eller 1.78:1) och en upplösning på 1080p Full HD. De riktigt stora Hollywoodfilmerna filmas vanligen i det mycket bredare bildförhållandet 2.39:1. Philips nya Cinema 21:9-TV-apparater passar perfekt för ursprungsformatet med ett 21:9-bildförhållande (2.39:1) som används av regissörer. Så vilken typ av film du än väljer att se så kan du nu se den i ursprungsformatet – utan några svarta fält.

Ambilight Spectra 3 för en uppslukande tittarupplevelse

Ambilight Spectra 3 för en uppslukande tittarupplevelse

Lägg en ny dimension till tittarupplevelsen med Ambilight Spectra 3. Den patenterade Philips-tekniken ger en ännu större bild genom att projicera ett sken från skärmens baksida på den omgivande väggen. Ambilight justerar automatiskt färgen och styrkan på ljuset som omger TV:n så att det matchar bilden. Det skapar en uppslukande tittarupplevelse. Med Ambilight Spectra 3 blir filmerna verkligen levande!

Perfect Pixel HD Engine för överlägsen skärpa och klarhet

Perfect Pixel HD Engine för överlägsen skärpa och klarhet

Upplev oöverträffad skärpa och klarhet med Perfect Pixel HD Engine. Varje pixel i bilden finjusteras för att bättre matcha de omgivna pixlarna, vilket resulterar i en naturligare bild. Resultatet är en unik kombination av skärpa, naturlig detaljrikedom, levande färger, överlägsen kontrast och mjuka, naturliga rörelser, vad du än tittar på. Bilderna blir rena och knivskarpa tack vare identifieringen och reduceringen av artefakter och brus i alla källor – från multimedia till standard-TV.

Full HD LCD-skärm med 2560 x 1080p upplösning

Förbered dig på en fantastisk bildkvalitet med Full HD-källor, som HDTV-sändningar eller Blu-ray på din Cinema 21:9. Den unika skärmen med filmformat har 2560 x 1080p upplösning, vilket passar skärmens bildförhållande 21:9 perfekt.

200 Hz Clear LCD*, 1 ms prestanda: suverän rörelseskärpa

Njut av otrolig rörelseskärpa. Med Philips 200 Hz Clear LCD blir LCD-TV:ns svarstid otroliga 1 ms, så även under de snabbaste biljaktsscenerna trollbinds du av händelserna och slipper följa en utsträckt bil över skärmen.

Upplev ett rikt utbud av webbvideoklipp från bl.a. YouTube

Med Net TV får du ett rikt utbud av videoklipp från YouTube och andra videowebbplatser. Videoklippen är särskilt anpassade för TV-skärmen, luta dig bara tillbaka och titta på online-videoklipp i optimal kvalitet.

DLNA-datornätverkslänk för visning av videor från datorn

Med DLNA-datornätverkslänken kan du titta på videor, visa bilder och lyssna på musik från datorn

MPEG4 HDTV-mottagning via DVB-T och DVB-kabelmottagare*

Full HD-skärmen har en widescreen-upplösning på 1920 x 1080p. Det är den högsta upplösningen för HD-källor för bästa möjliga bildkvalitet. Med HDTV kan du ta emot markbundna High Definition-sändningar via den inbyggda mottagaren. Den har funktioner för markbundna DVB- och kabel-DVB-signaler för både MPEG-2- och MPEG-4-format. Du får fantastisk bild- och ljudkvalitet utan en extra digitaldekoder.

Visa alla specifikationer
 • Med 200 Hz Clear LCD visas 200 scener per sekund genom att avancerad 100 Hz-teknik kombineras med avläsningsteknik för bakgrundsbelysning vid 50 % kapacitet.
 • 8-dagars EPG (elektronisk programguide), tjänsten är inte tillgänglig i alla länder
 • DVB-T, kan endast användas i vissa länder
 • DVB-C endast i vissa länder och för vissa leverantörer. Den senaste informationen finns på TV:ns typplatta.
 • Net TV: Tjänster som erbjuds beror på respektive land och regleras av användningsvillkoren.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av