1

Cinema 21:9

LED-TV

  -{discount-percentage}%

  Cinema 21:9

  LED-TV

  En premiär varje kväll

  Låt dig fängslas och se film så som den var ämnad att ses med Philips 58PFL9955 LED-TV. Den ultrabreda TV-skärmen med Perfect Pixel HD Engine och LED Pro passar filmformatet 21:9 perfekt och blåser liv i handlingen med uppslukande Ambilight och 3D. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En premiär varje kväll

Låt dig fängslas och se film så som den var ämnad att ses med Philips 58PFL9955 LED-TV. Den ultrabreda TV-skärmen med Perfect Pixel HD Engine och LED Pro passar filmformatet 21:9 perfekt och blåser liv i handlingen med uppslukande Ambilight och 3D. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Visa alla underhållsprodukter och tillbehör
Cinema 21:9

Cinema 21:9

LED-TV

Total:

Cinema 21:9 LED-TV

147 cm (58"), Full HD 1080p, digital-TV 58PFL9955H/12 Hitta liknande produkter

En premiär varje kväll

med filmformatet 21:9 och Ambilight

Perfect Natural Motion för ultrajämna rörelser i Full HD-filmer

Njut av handlingen utan vibrationer. Perfect Natural Motion beräknar rörelsen i bilden och korrigerar den i både TV- och filmmaterial (inklusive 1080p-filmer och 24p True Cinema på Blu-ray och DVD). Resultatet blir jämnare och mjukare rörelser och utmärkt skärpa. Upplev bilder som överträffar biografvisning!

Förstklassiga onlinevideobutiker och TV-program på begäran

Njut av storfilmer hemma i soffan från videobutiker online. De största, romantiska klassikerna och de snabbaste actionfilmerna finns bara en knapptryckning bort. Videostore har ett mycket stort urval av filmer och serier, med allt från de senaste filmerna till ovärderliga, gamla klassiker. Frigör dig från fasta TV-tablåer och titta på vad du vill, när du vill. Missa aldrig dina favoritprogram igen! Med TV-repriser kan du se repriser av TV-serier och andra program! Villkor och erbjudanden skiljer sig mellan land och operatörer.

Philips Net TV med Wi-Fi för onlinetjänster på TV:n

Upplev ett rikt utbud av onlinetjänster med Net TV. Titta på filmer, bilder, information och underhållning och annat onlineinnehåll direkt på TV:n när du vill. Anslut helt enkelt hemmabiosystemet direkt till hemnätverket via Ethernet-anslutningen. Navigera och välj det du vill titta på med fjärrkontrollen. Med Philips-menyn får du åtkomst till populära Net TV-tjänster, anpassade för TV-skärmen. Dessutom kan du med det DLNA-certifierade datornätverket titta på videor eller komma åt bilder som finns lagrade på din dator med hjälp av fjärrkontrollen.

Bildförhållande Cinema 21:9 för film, inga svarta fält uppe och nere

Bildförhållande Cinema 21:9 för film, inga svarta fält uppe och nere

De flesta TV-apparater har ett bildförhållande på 16:9 (eller 1.78:1) och en upplösning på 1080p Full HD. De riktigt stora Hollywoodfilmerna filmas vanligen i det mycket bredare bildförhållandet 2.39:1. Philips nya Cinema 21:9-TV-apparater passar perfekt för ursprungsformatet med ett 21:9-bildförhållande (2.39:1) som används av regissörer. Så vilken typ av film du än väljer att se så kan du nu se den i ursprungsformatet – utan några svarta fält.

Multivy som håller dig uppdaterad medan du tittar på TV

Multivy som håller dig uppdaterad medan du tittar på TV

Multivy som håller dig uppdaterad medan du tittar på TV. Titta på onlinetjänster som Net TV bredvid TV-rutan på en väldisponerad skärm. Du kan öppna ett Net TV-fönster bredvid TV-rutan eller kombinera TV-rutan med en videoenhet. Du växlar lätt mellan den lilla skärmen och huvudaktiviteten för att hålla kontrollen.

Med Ambilight Spectra 3 intensifieras tittarupplevelsen

Med Ambilight Spectra 3 intensifieras tittarupplevelsen

Lägg till en ny dimension i tittarupplevelsen med Ambilight Spectra 3. Den patenterade Philips-tekniken ger en större bild genom att projicera ett sken på tre sidor av TV:n, från skärmens baksida på den omgivande väggen. Ambilight ställer automatiskt in färgen och styrkan på ljuset så att det matchar bilden, vilket skapar en uppslukande tittarupplevelse. Med den nya vägganpassningsfunktionen passar alltid färgen på ljuset med bilden, oavsett vilken färg väggen har. Få en större bild med Ambilight.

LED Pro för enastående kontrast och ljusstyrka

LED Pro för enastående kontrast och ljusstyrka

Upplev häpnadsväckande bilder och använd upp till 50 % mindre energi med Philips prisbelönta LED Pro! Över 1 000 lysdioder används selektivt i ett rutnät som bakgrundsbelysning för skärmen. De genererar enastående ljus i ljusstarka bildområden och tonas ned helt i mörka områden, vilket sparar energi. Med kraftfulla Perfect Pixel HD Engine blir resultatet en enastående bild med otrolig kontrast, skärpa och levande färger. Med LED Pro får du djupare svärta och ljusstarkare bild.

Bright Pro för verklighetstrogen ljusstyrka

Bright Pro för verklighetstrogen ljusstyrka

Upplev spänningen med verklighetstrogen ljusstyrka och skarpa kontraster tack vare Bright Pro. Tekniken bygger på Philips prisbelönta LED Pro, och möjliggör förstärkt ljus i delar av bilden, samtidigt som beckmörk svärta behålls i andra. Det ger överträffad ljusstyrka samtidigt som den smarta hanteringen sköts med 50 % mindre strömförbrukning.

Wi-Fi MediaConnect för att projicera dina datormediefiler på TV:n

Wi-Fi MediaConnect för att projicera dina datormediefiler på TV:n

Dela dina filmer och bilder trådlöst från datorn till TV:n. När du har installerat programmet i datorn är det enkelt att sköta. Med ett enda musklick projicerar du hela datorskärmen på den stora TV-skärmen. Njut själv eller dela det roliga med andra.

Full HD med Perfect Pixel HD Engine för oöverträffad skärpa

Upplev oöverträffad skärpa och klarhet med Perfect Pixel HD Engine. Varje pixel i bilden finjusteras för att bättre matcha de omgivna pixlarna, vilket ger en naturligare bild. Resultatet är en unik kombination av skärpa, naturlig detaljrikedom, levande färger, överlägsen kontrast och mjuka, naturliga rörelser, vad du än tittar på. Bilderna blir klara och knivskarpa tack vare identifieringen och reduceringen av artefakter och brus från alla källor – från multimedia till standard-TV. Full HD-skärmen med upplösningen 1 920 x 1 080p ger helt flimmerfria bilder med fantastisk ljusstyrka tack vare Progressive Scan.

Full HD 3D-TV för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum med världens första 3D-TV med bioformat. I aktiv 3D används den senaste höghastighetsskärmen för ett verklighetstroget djup - realism i Full HD-upplösning. Fantastiska 3D-filmer på Blu-ray och 3D-sändningar på TV ger ett allt större urval av högkvalitativt innehåll. Din TV är redo för Full HD 3D-upplevelse med hjälp av de 3D-glasögon du köper (utbyggnadssats PTA03).

400 Hz Clear LCD, 0,5 ms svarstid för suverän rörelseskärpa

Njut av den snabbaste LCD-TV:n från Philips. 400 Hz Clear LCD* ger den snabbaste svarstiden för LCD-TV - en oöverträffad nivå på 0,5 ms. Även under de snabbaste actionscenerna kan du njuta av överlägsen rörelseskärpa.

Visa alla specifikationer
 • Med 400 Hz Clear LCD visas 400 scener per sekund genom att avancerad 200 Hz-teknik kombineras med avläsningsteknik för bakgrundsbelysning vid 50 % kapacitet.
 • 8-dagars EPG (elektronisk programguide), tjänsten är inte tillgänglig i alla länder
 • Net TV: Gå till www.philips.com/smarttv och upptäck vilka tjänster som erbjuds i ditt land.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • Wi-Fi Media Connect: Videouppspelningen kan påverkas av datorns hastighet och Wi-Fi-bandbredd. Mer information om minimikrav och rekommenderade krav finns på www.philips.com/wifimediaconnect. Visar innehåll med en fördröjning på några sekunder. Små variationer i bild och ljud kan förekomma.
 • 3D-TV kräver tillbehöret PTA03 (Active shutter-glasögon), en 3D-kompatibel källenhet och 3D-källmaterial.
 • Medelströmförbrukning i på-läge, mätt enligt IEC62087 Ed 2.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • Den här TV:n innehåller bly endast i vissa delar eller komponenter där det inte finns någon alternativ teknik, i enlighet med befintliga undantagsparagrafer i RoHS-direktivet.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av