1
TV

Ultratunn TV med 4K och Android TV™

  -{discount-percentage}%
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8901_12/65pus8901_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Ultratunn TV med 4K och Android TV™

  LED-TV tunn som ett rakblad med 4K och Android TV

  Philips AmbiLux är höjdpunkten på allt vi vet om Ambilight. Upplev händelserna bli verklighet på väggen med integrerad färg och rörelse. Det här är en uppslukande värld som du vill njuta av varje dag. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED-TV tunn som ett rakblad med 4K och Android TV

Philips AmbiLux är höjdpunkten på allt vi vet om Ambilight. Upplev händelserna bli verklighet på väggen med integrerad färg och rörelse. Det här är en uppslukande värld som du vill njuta av varje dag. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

AmbiLux Ultratunn TV med 4K och Android TV™

65 tum, LED-TV med 4K Ultra HD, Quad Core, 16 GB utbyggbart, DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8901/12 Hitta liknande produkter

LED-TV tunn som ett rakblad med 4K och Android TV

med Ambilight-projektion

Frigör kraften i Quad Core och Android

Philips Quad Core-processor möter kraften i Android och ger en spännande spelupplevelse. Med Android på TV:n navigerar du bland innehåll, startar appar och spelar upp videor på ett sätt som är supersnabbt, superintuitivt och superroligt.

4K Ultra HD: upplösning som aldrig förr

Ultra HD-TV har fyra gånger högre upplösning än en vanlig Full HD-TV. Med över 8 miljoner bildpunkter och vår unika uppkonverteringsteknik Ultra Resolution får du förbättrade bilder oberoende av innehåll. Du får förbättrad skärpa, ökat djup, överlägsen kontrast, jämna, naturliga rörelser och perfekta detaljer.

Pixel Precise Ultra HD: upptäck livfulla UHD-bilder

Det fina med en 4K Ultra HD-TV är att du kan njuta av varje liten detalj. Philips Pixel Precise Ultra HD-motor omvandlar ingångsbilden så att den visas i suverän UHD-upplösning på skärmen. Du får jämna och skarpa rörliga bilder och utmärkt kontrast. Du får alltid djupare svarta nyanser, vitare vitt, levande färger och naturliga hudtoner, oavsett bildkälla.

Kom i stämning med Ambilight som följer din musik

Kom i stämning med Ambilight som följer din musik

Musik och Ambilight är som gjorda för varandra. Oavsett om du strömmar musik, spelar en låt via USB eller helt enkelt bara lyssnar på en musikkanal kommer Ambilight att exakt följa och reagera på dynamiken i musiken. För att komma i stämning väljer du bland en mängd olika färgglada snabbval, eller så väljer du bara slumpvis partyläge. Rocka loss!

Google Play Store och Philips appgalleri: titta bortom TV:n

Google Play Store och Philips appgalleri: titta bortom TV:n

Google Play Store och Philips appgalleriet går utöver de klassiska tv-programmen för att ge dig ett stort onlineutbud av filmer, TV, musik, program och spel. 16 GB utbyggbart minne innebär att det finns gott om plats att lagra alla dina favoriter och att installera fler program.

Upptäck nytt innehåll utifrån ditt tittande

Upptäck nytt innehåll utifrån ditt tittande

Philips Smart TV och Android ger dig personliga rekommendationer så att du hittar det innehåll du vill titta på med minimal ansträngning. Letar du efter något särskilt? En kraftfull sökfunktion (driven av Google) hjälper dig att hitta specifika TV-program, filmer, skådespelare eller t.o.m. appar och spel.

Ambilight Projection: rörliga bilder som berör dig

En del filmer berör dig, men Ambilight-projektion tar det till nya höjder. Dess aura av rörelse omger TV:n och projicerar det som visas på skärmen på väggen bakom den. Den precisa tekniken balanserar överlägsen skärpa, levande färger och suverän kontrast för att skapa en unik och uppslukande upplevelse.

Bjud in Ambilight + hue i ditt vardagsrum

Älskar du Ambilight och vill gå längre? Bjud in hue i ditt liv. Med tillvalet Ambilight + hue-systemet kan du fylla ditt utrymme och ditt liv med allt det fantastiska som Ambilight erbjuder.

Skön finish: en TV som ser lika bra ut som den presterar

Hemmet speglar din stil. Vi har valt subtila och sofistikerade färger och ytor och kombinerat dem med äkta kvalitetsmaterial för att skapa TV-modeller som smälter in i ditt hem.

Bladewire-stativet: skapad lätthet

Våra designers har lagt ned stor möda på varje liten detalj av vår nya AmbiLux, ända ned till foten. Stativet är tillverkat i polerad krom av hög kvalitet och skapar en bas som är lika sofistikerad och okonventionell som TV:n det bär upp.

Visa alla specifikationer
 • EPG:n (elektronisk programguide) och faktisk visningsbarhet (upp till 8 dagar) beror på land och operatör.
 • Erbjudanden via Android-appen varierar beroende på land. Mer information hittar du i din lokala Google Play Store.
 • Energiförbrukning i kWh per år, baserat på TV:ns strömförbrukning när den används 4 timmar per dag i 365 dagar. Den faktiska energiförbrukningen beror på hur TV:n används.
 • TV:n har funktioner för DVB-mottagning av kostnadsfria sändningar. Specifika DVB-operatörer kanske inte kan tas emot. Du hittar en uppdaterad lista i avsnittet med vanliga frågor på Philips supportwebbplats. För en del operatörer gäller villkorsbunden åtkomst och prenumerationer kan vara nödvändiga. Kontakta din operatör om du vill ha mer information.
 • (Philips) bara kompatibel med specifik Philips-spelarenhet.
 • Google Cast-funktionen gäller för appar och enheter som hanterar Google Cast. Mer information hittar du på produktsidan för Google Cast.
 • Philips TV Remote-appen och tillhörande funktioner skiljer sig mellan olika TV-modeller, operatörer och länder, samt mellan olika smarta enheter och operativsystem. Du hittar mer information på www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV-apparna som erbjuds varierar mellan olika TV-modeller och länder. Du hittar mer information på www.philips.com/smarttv.
 • USB-inspelning gäller endast för digitalkanaler, och inspelning kan begränsas av kopieringsskydd (CI+). Lands- och kanalrestriktioner kan gälla.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av