WeCall Bluetooth-konferenshögtalare

  WeCall Bluetooth-konferenshögtalare

  Ring tydliga konferenssamtal oavsett var du befinner dig

  Ring konferenssamtal överallt med bärbara Philips WeCall. Den kommer med fyra mikrofoner och funktion som effektivt motverkar eko så att samtalen blir smidiga. Med lysdioder och Bluetooth®-anslutning för bekväm användning. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

WeCall Bluetooth-konferenshögtalare

Bluetooth®, för Apple-/Android-enheter AECS7000E/00 Hitta liknande produkter

Ring tydliga konferenssamtal oavsett var du befinner dig

med ljud som om ni vore i samma rum

 • Fyra mikrofoner för perfekt 360-graders röstupptagning

  Fyra mikrofoner för perfekt 360-graders röstupptagning

  Fyra rundstrålande mikrofoner möjliggör 360-graders röstupptagning från upp till 5 meter bort - för tydlig och naturlig kommunikation utan att du behöver höja rösten eller luta dig över en högtalare - även i den svåraste av miljöer.

 • Anslut enkelt till smarttelefoner och bärbara datorer med Bluetooth

  Anslut enkelt till smarttelefoner och bärbara datorer med Bluetooth

  Sömlösa anslutningar via automatisk hopparning med iPhone-enheter, andra smarttelefoner samt stationära och bärbara datorer med Bluetooth, med en trådlös räckvidd på upp till 10 meter.

 • Kostnadsfri WeCall-app för snabba och intuitiva konferenssamtal

  Kostnadsfri WeCall-app för snabba och intuitiva konferenssamtal

  Den praktiska Philips WeCall-appen hanterar gruppsamtalsnummer och hämtar även åtkomstkoder direkt från kalendern, vilket gör det lätt att använda kalendern till att ringa och komma åt samtal med en enkel knapptryckning.

 • Upp till 8 timmars batterilivslängd och en USB-kabel för laddning

  Upp till 8 timmars batterilivslängd och en USB-kabel för laddning

  Upp till 8 timmars batterilivslängd vid användning för samtal och upp till 200 timmar i standby-läge. En USB-kabel medföljer för en enkel och bekväm laddning.

 • Avancerad brusreducering för klart ljud

  Avancerad brusreducering med fyra flerriktade mikrofoner kring högtalaren som gör det möjligt för flera personer att delta i konversationen och säkerställer att röster kan höras på tydligast möjliga sätt. Både konstanta och tillfälliga oljud reduceras för en bullerfri konversation.

 • Avancerat ekoreducering för smidiga samtal

  Mycket snabb och avancerad ekoreducering för en revolutionär handsfree, dubbelriktad konversation några meter från högtalaren. En adaptiv algoritm har tagits fram för att eliminera ekon och förhindra tjut till följd av feedback från högtalaren till mikrofonen, vilket är särskilt lämpat för akustiskt svåra förhållanden och i rum med mycket efterklang, t.ex. kontor med få möbler.

 • Kraftfull inbyggd högtalare som gör det lätt att höra samtalet och spela upp musik

  2-tum neodymiummagnethögtalare med hög känslighet, låg förvrängning och en särskilt formgiven lågprofilkon resulterar i respons med lång räckvidd och bred riktningsspridning. Prata medan du går omkring i rummet och från varsomhelst utan någon kvalitetsförlust. Högtalaren är också perfekt för musikuppspelning.

 • USB-anslutning för samtal via bärbara datorer

  USB-anslutning gör det möjligt för dig att använda högtalaren för samtal från bärbara datorer med Plug and play-funktioner och automatisk enhetsidentifiering.

 • Smal och kompakt design som gör den bärbar överallt

  Den smala och bärbara designen gör att du kan ta med dig konferenshögtalaren varhelst du vill. Den får lätt plats i datorväskan för användning på resande fot, hemifrån, på hotellrum eller vid besök hos en affärspartner.

 • Smal och lätt väska för transport varhelst du vill

  Den stryktåliga och ultralätta väskan skyddar högtalaren under resan och har en elegant och funktionell design som ger den ett professionellt utseende.

Visa alla specifikationer
 • Philips ansvarar inte för stulna värdesaker av något slag som kan orsakas av användningen av InRange.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av