1
Hemmaljud

Klockradio

  Klockradio

  Vakna och stråla!

  Philips klockradio har en funktion för tidsprojektion som gör att tiden visas på valfri yta – vakna, öppna ögonen så ser du vad klockan är! En god morgon blev plötsligt ännu godare Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Vakna och stråla!

Philips klockradio har en funktion för tidsprojektion som gör att tiden visas på valfri yta – vakna, öppna ögonen så ser du vad klockan är! En god morgon blev plötsligt ännu godare Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Klockradio

Tidsprojektion, FM, digitalmottagare, Dubbelt larm, Batteri- eller sladdriven AJ3700/12 Hitta liknande produkter

Vakna och stråla!

med tidsprojektion

 • Stor bakgrundsbelyst LCD-display för tydlig visning i svagt ljus

  Stor bakgrundsbelyst LCD-display för tydlig visning i svagt ljus

  Bakgrundsbelyst LCD-display garanterar tydlig visning och enkel användning i förhållanden med svagt ljus. Du får klar information direkt.

 • Digital mottagare med förinställda kanaler är extra praktiskt

  Digital mottagare med förinställda kanaler är extra praktiskt

  Sök helt enkelt efter kanalen du vill ställa in som snabbval och håll snabbvalsknappen intryckt så sparas frekvensen. Med förinställda radiokanaler kan du snabbt komma åt din favoritradiokanal utan att manuellt behöva ställa in frekvensen varje gång.

 • Funktion som ger ett behagligt och skönt uppvaknande

  Funktion som ger ett behagligt och skönt uppvaknande

  Starta dagen på rätt sätt genom att vakna mjukt till en gradvis ökande alarmvolym. Vanliga väckarklockor med inställd volym har antingen för lågt ljud för att väcka dig eller så obehagligt högt ljud att du vaknar alltför abrupt. Välj att vakna till din favoritmusik, radiostation eller alarmsignal. Med den behagliga uppvakningsfunktionen ökar volymen gradvis från svag till någorlunda hög för att väcka dig försiktigt.

 • Insomningsfunktion så att du enkelt kan somna till din favoritmusik

  Insomningsfunktion så att du enkelt kan somna till din favoritmusik

  Med insomningsfunktionen bestämmer du hur länge du vill lyssna på musiken eller radion innan den ska stängas av. Du ställer bara in tiden (högst en timme) och väljer den radiokanal du vill lyssna på medan du slappnar av. Musiken/radion kommer att fortsätta spela under den tid som du angett för att sedan automatiskt växla till ett energisparande och tyst vänteläge. Insomningsfunktionen gör att du kan somna in till din favoritradiokanal utan att behöva räkna får eller tänka på elförbrukningen.

 • Repeterande larm för extra snooze

  Repeterande larm för extra snooze

  För att du inte ska försova dig har Philips-klockradion en snoozefunktion. Om larmet ljuder och du vill sova lite längre trycker du helt enkelt på knappen för repeterande larm och somnar om. Nio minuter senare ljuder larmet igen. Du kan fortsätta trycka på knappen för repeterande larm var nionde minut tills du slutligen stänger av larmet helt.

 • Tidsprojektion för ett nytt sätt att se på tiden

  Du kan projicera tiden på olika ytor och i olika vinklar. Det innovativa projektionssystemet används för att du alltid ska se hur mycket klockan är. Till skillnad från vanliga LCD-skärmar får du med den omvända LCD-skärmen en ljusstråle som lyser igenom tiden på LCD-skärmen utan nämnvärd distorsion och projicerar den på ett föremål inom ett visst avstånd. Den exakta linsen gör att tidsangivelsen projiceras som en bild och du ändrar bara skärpan om du inte ser den så bra. Nu behöver du inte längre stiga upp för att se hur mycket klockan är – det räcker med att du öppnar ögonen!

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av