1
Hemmaljud

Klockradio

  Klockradio

  Vakna och stråla!

  Upplev det bekväma i att tiden visas på vilken yta som helst. Gör bilden skarpare eller vänd den, så att det alltid är lätt att se tiden på väggen eller i taket. Klocktiden ställs in automatiskt och larmet har följande lägen: melodi, radio och ljudsignal. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Vakna och stråla!

Upplev det bekväma i att tiden visas på vilken yta som helst. Gör bilden skarpare eller vänd den, så att det alltid är lätt att se tiden på väggen eller i taket. Klocktiden ställs in automatiskt och larmet har följande lägen: melodi, radio och ljudsignal. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Klockradio

Tidsprojektion, FM, digitalmottagare, Dubbelt larm, Backup för tid och larm AJ5030/12 Hitta liknande produkter

Vakna och stråla!

med tidsprojektion

 • Vakna till en melodi, en ljudsignal eller radion

  Vakna till en melodi, en ljudsignal eller radion

  Du kan få en fantastisk början på varje dag med en valfri väckningssignal. Välj att väckas av en ljudsignal eller en melodi, eller vakna upp till din favoritstation på radion.

 • Funktion som ger ett behagligt och skönt uppvaknande

  Funktion som ger ett behagligt och skönt uppvaknande

  Starta dagen på rätt sätt genom att vakna mjukt till en gradvis ökande alarmvolym. Vanliga väckarklockor med inställd volym har antingen för lågt ljud för att väcka dig eller så obehagligt högt ljud att du vaknar alltför abrupt. Välj att vakna till din favoritmusik, radiostation eller alarmsignal. Med den behagliga uppvakningsfunktionen ökar volymen gradvis från svag till någorlunda hög för att väcka dig försiktigt.

 • Digital mottagare med förinställda kanaler är extra praktiskt

  Digital mottagare med förinställda kanaler är extra praktiskt

  Sök helt enkelt efter kanalen du vill ställa in som snabbval och håll snabbvalsknappen intryckt så sparas frekvensen. Med förinställda radiokanaler kan du snabbt komma åt din favoritradiokanal utan att manuellt behöva ställa in frekvensen varje gång.

 • Dubbla larmtider så att du och din partner kan ställa in väckning på olika tider

  Dubbla larmtider så att du och din partner kan ställa in väckning på olika tider

  Philips-ljudsystemet har två larmtider. Ställ in en larmtid för att väcka dig och den andra till din partner.

 • Repeterande larm för extra snooze

  Repeterande larm för extra snooze

  För att du inte ska försova dig har Philips-klockradion en snoozefunktion. Om larmet ljuder och du vill sova lite längre trycker du helt enkelt på knappen för repeterande larm och somnar om. Nio minuter senare ljuder larmet igen. Du kan fortsätta trycka på knappen för repeterande larm var nionde minut tills du slutligen stänger av larmet helt.

 • Insomningsfunktion så att du enkelt kan somna till din favoritmusik

  Insomningsfunktion så att du enkelt kan somna till din favoritmusik

  Med insomningsfunktionen bestämmer du hur länge du vill lyssna på musiken eller radion innan den ska stängas av. Du ställer bara in tiden (högst en timme) och väljer den radiokanal du vill lyssna på medan du slappnar av. Musiken/radion kommer att fortsätta spela under den tid som du angett för att sedan automatiskt växla till ett energisparande och tyst vänteläge. Insomningsfunktionen gör att du kan somna in till din favoritradiokanal utan att behöva räkna får eller tänka på elförbrukningen.

 • Flexibel projektionsvinkel för enkel visning varsomhelst

  Nu kan du skaffa en klocka som visar tiden var du vill, tack vare ett projektionsrör med flexibel vinkel. Röret kan justeras både vågrätt och lodrätt med reglage för finjustering, så att du kan visa klockslaget precis där du vill: på väggen, på taket eller på en möbel. Du kan se vad klockan är utan att behöva vrida på huvudet, och det ser riktigt snyggt ut.

 • Justerbar fokus för skarpast möjliga tidsprojektion

  Klockslag som alltid är lika skarpa kan enkelt projiceras med ett lättanvänt fokusreglage. Du kan justera fokusreglaget så att bilden alltid är tydlig på ett avstånd mellan 1 och 2,5 meter. Med klara och skarpa bilder får du alltid en tydlig bild av tiden.

 • Vändfunktion för att vända på den visade bilden

  Med den här klockradion visas tiden på väggen eller taket där du enkelt kan se den. Med vändfunktionen kan du på ett ögonblick rotera bilden av tiden 180 grader så att du enklare kan se den var som helst i rummet.

 • Anslut och ställ klockan automatiskt

  När du tar ut klockan ur lådan och ansluter den ställer den sig automatiskt. Den intelligenta klockan läser in förprogrammerade data och ställer in rätt tid enligt standardtidszonen. Om du befinner dig i en annan tidszon behöver du bara trycka på knappen Time zone så ställer klockan in rätt tid. Du behöver inte läsa någon användarhandbok eller krångla med olika knappar.

 • Backup för tid och larm så att du vaknar i tid även vid strömavbrott

  Vid ett strömavbrott kan den här intelligenta klockan fortfarande visa rätt tid och behålla dina inställningar. Det inställda larmet förblir aktivt även när skärmen är avstängd - tack vare ett förinstallerat batteri. När strömmen kommer tillbaka behöver du inte justera klockan eller återställa inställningarna. Otroligt nog ger batteriet tillräckligt med ström för att signalen ska ljuda vid den tid du ställt in för larmet, även om strömförsörjningen har återställts - så att du aldrig vaknar för sent.

 • Justerbar skärmljusstyrka för att du ska se bättre

  Justerbar ljusstyrka på displayen gör att du kan anpassa den efter behov.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av