1
Hemmaljud

Fidelio

Philips Fidelio

A5 trådlös Hi-Fi-högtalare

  Philips Fidelio

  A5 trådlös Hi-Fi-högtalare

  All din musik med Hi-Fi-ljud. Trådlöst.

  Få din musik trådlöst, i Hi-Fi med Philips Fidelio trådlös Hi-FI-högtalare. Strömma musik enkelt med 4 Hi-Fi-element för en kraftfull och helt uppslukande musikupplevelse. See all benefits

  Unfortunately this product is no longer available

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

All din musik med Hi-Fi-ljud. Trådlöst.

Få din musik trådlöst, i Hi-Fi med Philips Fidelio trådlös Hi-FI-högtalare. Strömma musik enkelt med 4 Hi-Fi-element för en kraftfull och helt uppslukande musikupplevelse. See all benefits

Unfortunately this product is no longer available

Fidelio A5 trådlös Hi-Fi-högtalare

Stereoljud i Hi-Fi, 60 W, 4 Hi-Fi -element, Analog ingång AW5000/10 Find similar products

All din musik med Hi-Fi-ljud. Trådlöst.

Besatt av ljud

 • Kontrollera musiken från din mobila enhet med AirStudio+ Lite

  Kontrollera musiken från din mobila enhet med AirStudio+ Lite

  Appen finns tillgänglig via Apple App store och Google Play. Appen upptäcker automatiskt mobila enheter och andra kompatibla enheter som är anslutna till ditt Wi-Fi-nätverk, och ger dig direkt kontroll över musiken. Få full kontroll över musikuppspelning, volym och ljudinställningar, samt musiktjänster på nätet och webbradio från alla enheter oavsett var du befinner dig.

 • Vinklad högtalare för bredare stereoljud

  Vinklad högtalare för bredare stereoljud

  Högtalaren har särskilt vinklade Hi-Fi-element i proffsklass som är utformade för att ge så rikt och kraftfullt ljud som möjligt. Elementen är placerade för att ge enastående, dynamiskt ljud i hela rummet. Tack vare den unika designen passar högtalarna dessutom in snyggt i ditt hem.

 • Ljudingång

  Ljudingång

  Philips-systemet har förutom det trådlösa alternativet en extra ingång där du kan ansluta externa musikkällor. Det är bara att ansluta högtalarna till ljudingången, ljudutgången eller hörlursuttaget på en mediespelare, till exempel en CD/DVD-spelare, TV eller MP3-spelare

 • Autentiskt ljud från 4 element i entusiastklass

  Autentiskt ljud från 4 element i entusiastklass

  Högtalaren har två tweetrar och två Hi-Fi-element för mellanregistret. De förstklassiga komponenterna är perfekt placerade för att ge dynamiskt, kraftfullt ljud.

 • Ta del av det enorma utbudet av musiktjänster på internet

  Ta del av det enorma utbudet av musiktjänster på internet

  Genom att registrera dig för en musiktjänst på internet kan du få tillgång till ett brett utbud av musik, även från nya artister. Du kan lyssna på musik när som helst och överallt där det finns internetanslutning. Med Philips trådlös Hi-Fi behöver du inte ens starta datorn för att använda musiktjänster på nätet.

 • Välj mellan tusentals webbradiokanaler

  Välj mellan tusentals webbradiokanaler

  Med Fidelio trådlös Hi-Fi-högtalare kan du välja mellan mer än 30 000 webbradiokanaler från hela världen. Vidga dina musikvyer genom att leta upp nya, bra kanaler utifrån genre eller land, eller välj ut dina favoriter i det enorma utbudet. Det är dessutom superenkelt – du får direkt tillgång till alla stationer med Fidelio trådlös Hi-Fi-högtalare.

 • Flexibel placering för att passa in i hemmet

  Flexibel placering för att passa in i hemmet

  Den trådlösa Hi-Fi-högtalaren är smart utvecklad för att passa in i alla hem. Topplattan i aluminium ger en gedigen och stilren känsla som balanseras av det fina högtalartyget.

 • Snabb och enkel installation

  Vem som helst kan installera Fidelio trådlösa Hi-Fi-högtalare på bara 5 minuter. Vi vill att du ska kunna börja använda Fidelio-högtalarna så fort som möjligt, och därför har vi sett till att du kan installera dem i några få, enkla steg. Fidelios system hjälper dig på ett tydligt och enkelt sätt.

See all Specifications
 • Napster är bara tillgängligt i Tyskland och Storbritannien.

Recently viewed products

You might be interested in