1
Fidelio

Philips Fidelio

A9 trådlösa Hi-Fi-högtalare

  -{discount-percentage}%

  Philips Fidelio

  A9 trådlösa Hi-Fi-högtalare

  All din musik med Hi-Fi-ljud. Trådlöst.

  Få all din musik trådlöst, i Hi-Fi med Philips Fidelio trådlösa Hi-Fi-högtalare. Strömma enkelt med 6 Hi-Fi-element för ett kraftfullt ljud och optimal stereobild. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

 • All din musik med Hi-Fi-ljud. Trådlöst.

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

All din musik med Hi-Fi-ljud. Trådlöst.

Få all din musik trådlöst, i Hi-Fi med Philips Fidelio trådlösa Hi-Fi-högtalare. Strömma enkelt med 6 Hi-Fi-element för ett kraftfullt ljud och optimal stereobild. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Fidelio A9 trådlösa Hi-Fi-högtalare

Stereoljud i Hi-Fi, 100 W, 6 Hi-Fi-element, Digital och analog ingång AW9000/10 Hitta liknande produkter

All din musik med Hi-Fi-ljud. Trådlöst.

Besatt av ljud

 • Kontrollera musiken från din mobila enhet med AirStudio+ Lite

  Kontrollera musiken från din mobila enhet med AirStudio+ Lite

  Appen finns tillgänglig via Apple App store och Google Play. Appen upptäcker automatiskt mobila enheter och andra kompatibla enheter som är anslutna till ditt Wi-Fi-nätverk, och ger dig direkt kontroll över musiken. Få full kontroll över musikuppspelning, volym och ljudinställningar, samt musiktjänster på nätet och webbradio från alla enheter oavsett var du befinner dig.

 • Vinklad högtalare för bredare stereoljud

  Vinklad högtalare för bredare stereoljud

  Högtalaren har särskilt vinklade Hi-Fi-element i proffsklass som är utformade för att ge så rikt och kraftfullt ljud som möjligt. Elementen är placerade för att ge enastående, dynamiskt ljud i hela rummet. Tack vare den unika designen passar högtalarna dessutom in snyggt i ditt hem.

 • Ta del av det enorma utbudet av musiktjänster på internet

  Ta del av det enorma utbudet av musiktjänster på internet

  Genom att registrera dig för en musiktjänst på internet kan du få tillgång till ett brett utbud av musik, även från nya artister. Du kan lyssna på musik när som helst och överallt där det finns internetanslutning. Med Philips trådlös Hi-Fi behöver du inte ens starta datorn för att använda musiktjänster på nätet.

 • Välj mellan tusentals webbradiokanaler

  Välj mellan tusentals webbradiokanaler

  Med Fidelio trådlös Hi-Fi-högtalare kan du välja mellan mer än 30 000 webbradiokanaler från hela världen. Vidga dina musikvyer genom att leta upp nya, bra kanaler utifrån genre eller land, eller välj ut dina favoriter i det enorma utbudet. Det är dessutom superenkelt – du får direkt tillgång till alla stationer med Fidelio trådlös Hi-Fi-högtalare.

 • Autentiskt ljud från 6 element i entusiastklass

  Autentiskt ljud från 6 element i entusiastklass

  Varje högtalare har tre Hi-Fi-omvandlare i entusiastklass – två woofers för mellanregistret till vänster och höger om en central tweeter ger kraftfullt och dynamiskt ljud

 • Digitala och analoga ingångar ger större flexibilitet

  Digitala och analoga ingångar ger större flexibilitet

  Med digitala och analoga ljudingångar får du mängder av alternativ utöver trådlös strömning. Anslut en TV, Blu-ray-spelare, spelkonsol eller annan mediespelare och njut av musik i Hi-Fi från Philips-högtalarna

 • Förstklassig finish med optimal akustisk prestanda

  Förstklassig finish med optimal akustisk prestanda

  Högtalarkabinett i trä ger optimal akustisk prestanda. Optimerade basreflexhögtalarkabinett ger bättre kraft och djup i basen så att ljudet från de här läckra trähögtalarna kan jämföras med det man får från stora högtalare. Guldpläterade kontakter ger överlägsen ljudsignalöverföring, och deras robusta och korrosionsresistenta kvalitet gör dem till det självklara valet för avancerad utrustning.

 • Flexibel placering för att passa in i hemmet

  Flexibel placering för att passa in i hemmet

  Den trådlösa Hi-Fi-högtalaren är smart utvecklad för att passa in i alla hem. Topplattan i aluminium ger en gedigen och stilren känsla som balanseras av det fina högtalartyget.

 • Snabb och enkel installation

  Vem som helst kan installera Fidelio trådlösa Hi-Fi-högtalare på bara 5 minuter. Vi vill att du ska kunna börja använda Fidelio-högtalarna så fort som möjligt, och därför har vi sett till att du kan installera dem i några få, enkla steg. Fidelios system hjälper dig på ett tydligt och enkelt sätt.

Visa alla specifikationer
 • Napster är bara tillgängligt i Tyskland och Storbritannien.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av