plasmaskärm

  plasmaskärm

  Högupplöst skärm för offentlig visning

  Kostnadseffektiv plasmaskärm med den senaste tekniken som är utformad för installationer för offentlig inomhusvisning. Avancerad digital videobearbetning och den senaste plasmatekniken garanterar optimal bild. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Högupplöst skärm för offentlig visning

42" XGA-plasmaskärm

 • HDMI-ingång för fullständig digital HD-anslutning med en kabel

  HDMI ger en okomprimerad digital RGB-anslutning från källa till skärm. Genom att eliminera konvertering till analog signal blir bilden opåverkad. Tack vare en oförändrad signal får du minskat flimmer och tydligare bild. HDMI kommunicerar på ett intelligent sätt bästa möjliga utdataupplösning från källenheten. HDMI-indata är fullt bakåtkompatibla med DVI-källor men inkluderar digitalt ljud. HDMI använder HDCP-kopieringsskydd.

 • Hög ljusstyrka (1 500 cd/m²) och kontrast (15 000:1)

  Höga ljusstyrke- och kontrastvärden är av extremt stort värde i offentliga miljöer där ljusförhållanden varierar och ofta inte kan kontrolleras.

 • Rörelseanpassad de-interlacing ger knivskarpa bilder

  Smart algoritm för de-interlacing, som känner av vilken typ av videokälla som används (till exempel stillbild, rörlig bild eller film) och optimerar automatiskt de-interlacing-processen med spatialt, temporalt eller filmläge. Resultatet blir en alltid knivskarp och stabil bild.

 • Skärminställningar kan göras från nätverket vilket möjliggör fjärrhantering

  Med funktionen för fjärrkontroll av bildskärmar kan du fjärrstyra och justera skärmar via RS232-protokollet.

 • VGA loop through för seriekoppling av flera skärmar

  I de fall då flera skärmar måste dela på en ingångssignal är VGA loop through en effektiv lösning, där VGA-ingångssignalen förstärks och blir tillgänglig via en VGA-utgång, som kan anslutas till nästa skärm och nästa skärm.

 • Dolda och låsbara kontroller

  De lokala kontrollknapparna på skärmen är placerade så att de är mindre synliga för omedelbar åtkomst. Dessutom kan såväl fjärrkontrollsensorn som de lokala kontrollknapparna stängas av via RS232 för att förhindra obehörig kontroll av bildskärmen när den är placerad på offentliga platser.

 • Avancerad anti-inbränningsfunktion förhindrar spökbilder

  Skyddsfunktionen "pixel shift" har implementerats. När skyddsfunktionen aktiveras flyttas skärmbildens pixelpositioner automatiskt, vilket förhindrar "spökbilder". Dessutom har återställningsfunktioner mot inbränningar implementerats. Beroende på modell tas spökbilder bort med hjälp av en fullfrekvent vitsignal på hela skärmen under en viss tid eller genom att bilden inverteras för att uppnå samma resultat.

 • Lång beräknad livslängd på skärmen på över 60 000 timmar

  Vid offentliga visningar behövs ofta drift dygnet runt. Även efter 60 000 timmars drift är skärmens ljusstyrkenivå minst 50 % av det ursprungliga värdet.

 • Kompatibla med RoHS-standarder för att värna miljön

  Philips skärmar är utformade och tillverkade i enlighet med stränga standarder för begränsning av vissa farliga ämnen (RoHS) som syftar till att begränsa mängden bly och andra giftiga ämnen som kan skada miljön.

 • En blyfri skärm som skyddar miljön

  Blyfria skärmar är utformade och tillverkade i enlighet med EU-direktivets föreskrifter om begränsningar av vissa farliga ämnen (RoHS) som syftar till att begränsa bly och andra giftiga ämnen som kan skada miljön.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av