plasmaskärm

  plasmaskärm

  Högupplöst skärm för offentlig visning

  Plasmaskärm med den senaste tekniken som är utformad för styrelserum och inomhusvisningar. Den förstklassiga omformaren, avancerad digital videobearbetning och den senaste plasmatekniken garanterar optimal visning av (HD) video, text och bilder. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Högupplöst skärm för offentlig visning

50 tums Widescreen WXGA-plasmaskärm

 • HD Ready för visning av högkvalitativa HDTV-signaler

  Upplev den fantastiska bildkvaliteten med HDTV-signal, och förbered dig för HDTV-sändningar, Blu-ray DVD och HDVD. HD Ready är ett registrerat varumärke som ger ännu bättre bildkvalitet än den du får med Progressive Scan. HD uppfyller de stränga kraven i EICTA:s standarder, allt för att ge en HD-skärm med absolut bästa upplösning och bildkvalitet vid visning av HDTV-signaler. Det finns en universell kontakt för både analog YPbPr och okomprimerad, digital anslutning av DVI eller HDMI med stöd för HDCP. 720p- och 1080i-signaler visas i 50 och 60 Hz.

 • Högupplöst WXGA-plasmaskärm, 1366 x 768p

  Den här toppmoderna plasmaskärmtekniken ger dig en hög widescreen-upplösning på upp till 1366 x 768 bildpunkter. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger. Den levande och skarpa bilden ger dig en förbättrad bildupplevelse.

 • Rörelsekompenserad videobearbetning

  Den rörelsekompenserade videobearbetningen har en smart videobearbetningsalgoritm med bilder i ett digital minne för mätning och uppskattning av rörelsehastighet och -riktning för objekt. Den skapar nya fält med korrigerade rörelsepositioner så att videoinnehållet visas med perfekt jämna, vibrationsfria och knivskarpa rörliga bilder.

 • 3:2 Med filmdetektering elimineras artefakter när du tittar på film

  3:2 Med filmdetektering elimineras helt de oönskade artefakter som förvränger bilden när du tittar på film. När dessa artefakter är borta kan du titta på filmen som det var tänkt.

 • 3D-kamfiltret separerar färgerna så att bilden blir knivskarp

  3D-kamfiltret separerar signalerna för ljusstyrka och färg i 3D-domänen och eliminerar på så sätt distorsion i form av överlappande färg och luminans samt "krypande färgpunkter" – sådant som kan försämra bildupplevelsen. Det digitala 3D-kamfiltret jämför alla enskilda fält i TV-bilden med varandra för att på ett korrekt sätt separera färginformationen från den svartvita informationen och avlägsna såväl horisontella som vertikala hängande punkter och krypande punkter. Resultatet blir en knivskarp bild.

 • Skärminställningar kan göras från nätverket vilket möjliggör fjärrhantering

  Med funktionen för fjärrkontroll av bildskärmar kan du fjärrstyra och justera skärmar via RS232-protokollet.

 • Flera upplösningar, upp till WXGA

  Produkten har funktioner för datorkompatibilitet för VGA, SVGA, XGA och WXGA. En universallösning för offentlig visning kräver funktioner för olika datorindataformat.

 • Flera upplösningar upp till SXGA- och HDTV-kompatibelt

  Det finns en mängd olika format med olika upplösningar och bildförhållanden. Därför måste innehållet formateras om för optimal visning med en viss skärmupplösning. Med en högklassig omformare garanteras optimal omformatering av alla videoformat upp till SXGA.

 • Tyst och pålitlig drift utan fläktar

  Den fläktfria driften är tyst och samlar inget damm inuti skärmen, vilket förbättrar produktens tillförlitlighet.

 • Lång beräknad livslängd på skärmen på över 60 000 timmar

  Vid offentliga visningar behövs ofta drift dygnet runt. Även efter 60 000 timmars drift är skärmens ljusstyrkenivå minst 50 % av det ursprungliga värdet.

 • Avancerad anti-inbränningsfunktion förhindrar spökbilder

  Skyddsfunktionen "pixel shift" har implementerats. När skyddsfunktionen aktiveras flyttas skärmbildens pixelpositioner automatiskt, vilket förhindrar "spökbilder". Dessutom har återställningsfunktioner mot inbränningar implementerats. Beroende på modell tas spökbilder bort med hjälp av en fullfrekvent vitsignal på hela skärmen under en viss tid eller genom att bilden inverteras för att uppnå samma resultat.

 • DVI-kabel medföljer för att ge den bästa bildkvaliteten

  En DVI-kabel medföljer som standard för att ge bästa möjliga bildkvalitet.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av