Unmapped

spegel-TV

  spegel-TV

  TV:n som speglar din stil

  Philips spegel-TV med Miravision-teknik är en unik produkt som kombinerar de praktiska egenskaperna hos en spegel med fördelarna med en högupplöst LCD-TV som du kommer att ha mycket glädje av. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

TV:n som speglar din stil

En helt ny produktupplevelse

 • HD Ready för visning av högkvalitativa HD-signaler

  HD Ready för visning av högkvalitativa HD-signaler

  Upplev den fantastiska bildkvaliteten med HD-bilder, och förbered dig för HDTV-digitaldekoder eller Blu-ray-skivor. HD Ready är ett registrerat varumärke som ger ännu bättre bildkvalitet än den du får med Progressive Scan. HD uppfyller de stränga kraven i EICTA:s standarder, allt för att ge en HD-skärm med absolut bästa upplösning och bildkvalitet vid visning av HD-signaler. Det finns en universell kontakt för både analog YPbPr och okomprimerad, digital anslutning av DVI eller HDMI med stöd för HDCP. 720p- och 1080i-signaler visas i 50 och 60 Hz.

 • Progressive Scan-komponentvideo för optimal bildkvalitet

  Progressive Scan-komponentvideo för optimal bildkvalitet

  Progressive Scan ger dubbelt så hög vertikal upplösning. I stället för att skicka fält med de udda linjerna till skärmen först, följt av fält med jämna, skrivs båda fälten ut samtidigt. En fullstor bild skapas omedelbart och maximal upplösning används. Vid dessa höga hastigheter får du intrycket av en skarpare bild utan linjer.

 • Unikt Miravision-koncept: En spegel när den är av och en TV när den är på

  Miravision-tekniken är unik eftersom den är en praktisk och snygg spegel när den är avslagen och en högupplöst LCD-TV när den är påslagen.

 • Kompakt och tunn design som passar i alla rum

  I den här designen läggs tyngdpunkten på en slimmad, kompakt utformning som sparar utrymme och passar in överallt.

 • En anpassningsbar front som passar inredningen

  Eftersom alla stilar är olika har Mirror TV:n en enkel löstagbar och anpassningsbar ram som passar inredningen i alla hem. Den har ett särskilt utformat fästsystem som gör det ännu enklare att installera den.

 • HD LCD WXGA-skärm med 1366 x 768p upplösning

  Bildskärm med WXGA-upplösning med senaste LCD-skärmtekniken. Upplösning i widescreen på 1366 x 768 bildpunkter. Bilderna blir fantastiska och flimmerfria med Progressive Scan, optimal ljusstyrka och suveräna färger. Den levande och skarpa bilden ger dig en förbättrad bildupplevelse.

 • Delad skärm för dubbel video-/datorvisning

  Med bild bredvid bild delas skärmen i två delar så att du samtidigt kan visa datorgrafik på den ena halvan och videoinnehåll på den andra.

 • Med PiP kan du visa två källor samtidigt

  Ger dig möjlighet att visa två olika källor samtidigt, antingen två videokällor eller en kombination av data och bilder

 • DVI-D ger den bästa digitala bilden

  En DVI-D-ingång ger en okomprimerad digital RGB-anslutning från källa till skärm. Genom att eliminera konverteringen av den digitala signalen till analog blir bilden opåverkad. Tack vare en oförändrad signal får du mindre flimmer och en tydligare bild. DVI-indata är fullt bakåtkompatibla med HDMI-källor och använder även HDCP-kopieringsskydd.

 • RS232-gränssnitt för fjärrhantering

  Med RS232-gränssnittet för fjärrhantering kan du styra flera olika produkter samtidigt, t.ex. avancerade A/V-mottagare, DVD-spelare, ljus-, uppvärmnings-, ventilations- och luftkonditioneringssystem.

 • Förberedd för infälld installation

  Förhöj inredningen i hemmet genom att fälla in TV:n i väggen med hjälp av de särskilda monteringsanordningarna för Mirror TV:n.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av