Unmapped

LCD-skärm

  LCD-skärm

  Enastående skärm för offentliga visningar inomhus

  Styr dina kostnader med den här nätverksstyrda 37" LCD-skärmen. Oavsett om den används i ett nätverk eller vid en enskild offentlig visning har den här modellen en mängd olika funktioner som uppfyller kraven för de mest krävande offentliga visningarna och företagsvisningarna. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enastående skärm för offentliga visningar inomhus

 • Widescreenformatet WXGA med upplösning 1366 x 768 för skarpare visning

  LCD-skärm i widescreenformat med XGA-upplösningen som kan visa 1366 x 768 bildpunkter. WXGA tillåter progressiva bildskärmar, vilket ger bättre skärmprestanda och mer korrekt färgåtergivning.

 • HDMI-ingång för fullständig digital HD-anslutning med en kabel

  HDMI ger en okomprimerad digital RGB-anslutning från källa till skärm. Genom att eliminera konvertering till analog signal blir bilden opåverkad. Tack vare en oförändrad signal får du minskat flimmer och tydligare bild. HDMI kommunicerar på ett intelligent sätt bästa möjliga utdataupplösning från källenheten. HDMI-indata är fullt bakåtkompatibla med DVI-källor men inkluderar digitalt ljud. HDMI använder HDCP-kopieringsskydd.

 • Rörelsekompenserad videobearbetning

  Den rörelsekompenserade videobearbetningen har en smart videobearbetningsalgoritm med bilder i ett digital minne för mätning och uppskattning av rörelsehastighet och -riktning för objekt. Den skapar nya fält med korrigerade rörelsepositioner så att videoinnehållet visas med perfekt jämna, vibrationsfria och knivskarpa rörliga bilder.

 • 3D-kamfiltret separerar färgerna så att bilden blir knivskarp

  3D-kamfiltret separerar signalerna för ljusstyrka och färg i 3D-domänen och eliminerar på så sätt distorsion i form av överlappande färg och luminans samt "krypande färgpunkter" – sådant som kan försämra bildupplevelsen. Det digitala 3D-kamfiltret jämför alla enskilda fält i TV-bilden med varandra för att på ett korrekt sätt separera färginformationen från den svartvita informationen och avlägsna såväl horisontella som vertikala hängande punkter och krypande punkter. Resultatet blir en knivskarp bild.

 • Med PiP kan du visa två källor samtidigt

  Ger dig möjlighet att visa två olika källor samtidigt, antingen två videokällor eller en kombination av data och bilder

 • Styrning av bakgrundsbelysning

  Beroende på det omgivande ljuset i den offentliga miljön eller företagsmiljön kanske du vill anpassa skärmens ljusstyrka. Om du minskar bakgrundsbelysningen kan du sänka energiförbrukningen, särskilt på offentliga platser där skärmar används i många timmar varje dag.

 • Omfattande tillbehörspaket

  Den här skärmen är standardutrustad med ett tillbehörspaket som innehåller en fjärrkontroll, användarhandbok, DVI- och VGA-kablar, ett bordsstativ (fot) och (löstagbara) högtalare.

 • Skärminställningar kan göras från nätverket vilket möjliggör fjärrhantering

  Med funktionen för fjärrkontroll av bildskärmar kan du fjärrstyra och justera skärmar via RS232-protokollet.

 • Kan användas i stående läge

  Den här skärmen kan installeras i stående läge.

 • Dolda och låsbara kontroller

  De lokala kontrollknapparna på skärmen är placerade så att de är mindre synliga för omedelbar åtkomst. Dessutom kan såväl fjärrkontrollsensorn som de lokala kontrollknapparna stängas av via RS232 för att förhindra obehörig kontroll av bildskärmen när den är placerad på offentliga platser.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av