1
Mobiler och surfplattor

Mobiltelefon

  Mobiltelefon

  Ta en bild, tala och sänd

  FotoTalk: lägg till röst till bilderna Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ta en bild, tala och sänd

FotoTalk: lägg till röst till bilderna Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Ta en bild, tala och sänd

 • Inbyggd VGA-digitalkamera

  Med den inbyggda digitalkameran med VGA-upplösning (640x480 pixlar) kan du ta kvalitetsbilder när du vill och var du vill med din telefon, och sedan skicka dem via MMS eller e-post, eller spara dem i telefonens minne.

 • Upp till 4x digital zoom

  Du kan lätt zooma in eller ut med upp till 4 gångers förstoring, komponera bättre och mer fokuserade bilder genom att fånga rätt detaljer ur hela scenen. I förhandsvisningsläget kan du aktivera zoomen och ta bilder på föremål långt bort eller koncentrera bilden på speciella områden.

 • TFT-display med 65 536 härliga färger

  Kraftfull TFT-färgdisplay ger hög kontrast och hög ljusstyrka med 65 536 härliga färger och ultrahög upplösning för klar, skarp färggrafik och bild.

 • MMS (Multimedia Messaging Service)

  MMS (Multimedia Messaging Service) låter dig skicka och ta emot bilder, video- och ljudfiler tillsammans med textmeddelanden på telefonen.

 • Foto Talk lägger till röst till dina MMS-bilder

  Med FotoTalk kan du skicka bilder och inspelade röstmeddelanden till släkt och vänner på ett ögonblick via MMS. Gå in i kamerans program med kameraknappen eller multimediemenyn och välj FotoTalk, ta sedan en bild, spela in ditt meddelande och gå till MMS för att slutföra och skicka meddelandet.

 • Specialeffekter ger kreativa, personliga bilder

  Med specialeffekter kan du göra flera förändringar för att anpassa kamerabilderna: sepia-, gråskale-, kant-, digitala, präglade och negativa färger. Välj en av specialeffekterna i kamerans förhandsgranskningsläge, ta bilden och spara den sedan i telefonens skärmupplösningsformat, t.ex. 128 x 160 bildpunkter.

 • Mixa egna polyfona melodier och ringsignaler med BeDJ

  Den fantastiska funktionen BeDJ gör det enkelt att skapa, avnjuta och dela med dig av dina egna musikmixer när som helst och var som helst med en riktig, portabel musikstudio med obegränsad kreativitet. Skapa dina egna ljud med förinställda stilar från världsberömda DJs, telefonens egna polyfona ringtoner eller genom att hämta innehåll via WAP, IR eller MMS och mixa upp till 9 olika låtar i realtid.

 • 32-toner rika polyfona melodier

  32-toners polyfona melodier använder MIDI-formatet till att skapa samtidiga toner från olika noter och ger ett mera realistiskt musikresultat. Det låter mer som en liten orkester med olika instrument och ger enastående ljudeffekter.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av