Mobiltelefon

  Mobiltelefon

  En känsla av magi

  Philips 639 är en unik vikbar telefon med en display som är "dold" under en spegel. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

En känsla av magi

Mirror FX

 • Mirror FX – magisk skärmeffekt

  Upptäck en magisk skärm med en specialeffekt gömd bakom spegeln. I Mirror FX:s magiska skärmeffekt används en spegel för att dölja en extern display. Displayen visas när telefonen ringer.

 • Ljusstark OLED LCD-display

  OLED-teknik ger en extra ljusstark display vilket möjliggör bättre animering som du kan dela med andra.

 • Knasiga animeringar för att ha kul med telefonen

  Med knasiga animeringar kan du skaffa dig en personlig väckarklocka varje kvart, halvtimme eller timme med en "tokrolig klocka" som låter som en gonggong eller ett klockspel. Du kan också välja en av fem djuranimeringar (sköldpadda, groda, tiger, kanin eller panda) och dela glädjen med dina vänner.

 • MMS (Multimedia Messaging Service)

  MMS (Multimedia Messaging Service) låter dig skicka och ta emot bilder, video- och ljudfiler tillsammans med textmeddelanden på telefonen.

 • Mixa egna polyfona melodier och ringsignaler med BeDJ

  Den fantastiska funktionen BeDJ gör det enkelt att skapa, avnjuta och dela med dig av dina egna musikmixer när som helst och var som helst med en riktig, portabel musikstudio med obegränsad kreativitet. Skapa dina egna ljud med förinställda stilar från världsberömda DJs, telefonens egna polyfona ringtoner eller genom att hämta innehåll via WAP, IR eller MMS och mixa upp till 9 olika låtar i realtid.

 • TFT-display med 65 536 härliga färger

  Kraftfull TFT-färgdisplay ger hög kontrast och hög ljusstyrka med 65 536 härliga färger och ultrahög upplösning för klar, skarp färggrafik och bild.

 • 32-toner rika polyfona melodier

  32-toners polyfona melodier använder MIDI-formatet till att skapa samtidiga toner från olika noter och ger ett mera realistiskt musikresultat. Det låter mer som en liten orkester med olika instrument och ger enastående ljudeffekter.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av