1
Datortillbehör

dockningshögtalare

  dockningshögtalare

  Ljud som passar ditt hem

  Ge din musik nytt liv med djupare och mer naturligt ljud med Philips DS6200/10. Docka din iPod/iPhone för uppspelning och laddning, eller anslut direkt till datorn och lyssna på ditt multimedieinnehåll med fantastiskt ljud. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ljud som passar ditt hem

Ge din musik nytt liv med djupare och mer naturligt ljud med Philips DS6200/10. Docka din iPod/iPhone för uppspelning och laddning, eller anslut direkt till datorn och lyssna på ditt multimedieinnehåll med fantastiskt ljud. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

dockningshögtalare

2.0-system, för iPod/iPhone DS6200/10 Hitta liknande produkter

Ljud som passar ditt hem

Besatt av ljud

 • Digital ljudbearbetning för levande ljud utan störningar

  Digital ljudbearbetning för levande ljud utan störningar

  Avancerad ljudbearbetningsteknik förbättrar musikens ljudåtergivning så att varje ton ljuder med kristallklar precision, och varje paus blir en klockren tystnad. Med Philips digitala ljudbearbetningsteknik optimeras kompakta högtalarlådors prestanda så att du får ljud som är skarpt, detaljrikt och kraftfullt utan störningar.

 • Liksidig triangelkonfiguration

  Liksidig triangelkonfiguration

  Den liksidiga triangelkonfigurationen i den här högtalaren är särskilt utformad för att ge ett mer balanserat ljud. Högtalarelementens liksidiga design innebär att vikten är mer balanserad, vilket ger ett jämnare ljud utan distorsion. Varje DS6200-satellithögtalare har ett fullregisterelement som kompletteras av två Philips-patenterade wOOx-komponenter för djupare och rikare bas i en liksidig triangelkonfiguration som ger ett mer nyanserat ljud.

 • DBB för att bevara låga toner för djup bas på alla volymnivåer

  DBB för att bevara låga toner för djup bas på alla volymnivåer

  Med DBB (Dynamic Bass Boost) maximerar du musikupplevelsen med en knapptryckning och tydliggör basen i alla volyminställningar – från lågt till högt. De lägsta basfrekvenserna går ofta förlorade vid låga volymer. För att motverka detta kan du ställa in DBB så att basen förstärks och du kan njuta av ett rikt ljud även när du skruvar ned volymen.

 • wOOx™-högtalare för djup och kraftfull bas

  wOOx™-högtalare för djup och kraftfull bas

  wOOx-tekniken är ett revolutionerande högtalarkoncept för att höra och uppleva en verkligt djup bas som är fylligare än i andra ljudsystem. Speciella högtalarelement arbetar i harmoni med wOOx-baselementen och den exakta samklangen mellan huvudelementet och diskantelementet leder till mjuka övergångar från låga/medelhöga frekvenser till höga. En dubbelfjädrande och helt symmetrisk sandwich-konstruktion ger en låg och exakt bas utan märkbar distorsion. wOOx-högtalarna ger dig en exceptionell djup och dynamisk bas genom att högtalarlådans hela volym utnyttjas för att förstärka musikintrycket.

 • Kostnadsfri DockStudio-app för webbradio och andra coola funktioner

  Kostnadsfri DockStudio-app för webbradio och andra coola funktioner

  Med den kostnadsfria appen får du en mängd exklusiva, coola funktioner till dockningshögtalaren. Du kan se vädret, tiden och till och med använda dina favoritbilder som bakgrund. Med DockStudio kan du också lyssna på tusentals internationella webbradiokanaler. Fler uppdateringar om typer av skal och nya funktioner är på väg.

 • Docka alla iPod/iPhone till och med om den ligger i fodralet

  Docka alla iPod/iPhone till och med om den ligger i fodralet

  Smart utformad, fjäderbelastad dockningsport som passar alla iPod och iPhone, utan specialadaptrar. Dessutom fungerar den även med de flesta slags fodral på – docka bara din iPod eller iPhone som den är. Nu kan du verkligen njuta av musiken utan krångel.

 • Total uteffekt på 20 W RMS

  Total uteffekt på 20 W RMS

  RMS står för Root Mean Square, kvadratroten ur medelvärdet, som är ett vanligt mått för ljudeffekt, eller snarare den elektriska energi som överförs från en förstärkare till en högtalare, och som mäts i watt. Mängden elektrisk energi som levereras till högtalaren och dess känslighet avgör vilken ljudeffekt som genereras. I grund och botten begränsas förstärkare av den elektriska energi de kan förstärka och högtalare av den elektriska energi de kan omvandla till ljudenergi, utan att ljudsignalen förvrängs. Ju högre wattal, desto bättre ljudeffekt från högtalaren.

 • Kabinett i svängd design för komplett ljud

  Kabinettets svängda design är både snygg och formad för att ge en mer naturlig ljudbalans i ursprungsform. Med mindre distorsion och klangfärg kan du vara säker på att din favoritmusik alltid låter som den ska låta. Philips kan akustik, och vi ser till att det inte bara låter bra, utan även att det är snyggt!

 • Datorsynkronisering med iPhone/iPod

  Docka, spela upp och ladda! Gräv bland favoritmusiken på din iPod eller iPhone medan den laddas och synkroniseras med datorn via USB – och njut av suverän ljudkvalitet och oslagbar bekvämlighet. Låt musiken flöda, utan att få slut på ström.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av