DVD-spelare med HDMI och USB

  DVD Video

  DVD-spelare med HDMI och USB

  Den bästa DVD-spelaren för din HDTV

  Låt dig imponeras av den här DVD-spelaren med digital HDMI-video- och -ljudanslutning från Philips. Kliv in på en helt ny arena för hemunderhållning och hänge dig åt HD-video (720p / 1080i/1080p). Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

DVD-spelare med HDMI och USB

HDMI 1080p, DivX Ultra DVP3380/12 Hitta liknande produkter

Den bästa DVD-spelaren för din HDTV

med HDMI 1080p-upplösning

 • Digital HDMI-utgång för enkel anslutning med endast en kabel

  Digital HDMI-utgång för enkel anslutning med endast en kabel

  HDMI (High Definition Multimedia Interface) är en direkt digitalanslutning för digital HD-video och digitalt flerkanalsljud. Eftersom det inte görs någon konvertering till analoga signaler överförs perfekta bilder och högkvalitativt ljud helt befriat från brus. HDMI är fullständigt bakåtkompatibel med DVI (Digital Video Interface).

 • DivX Ultra-certifierad för förbättrad uppspelning av DivX-videor

  DivX Ultra-certifierad för förbättrad uppspelning av DivX-videor

  Med DivX-funktionen kan du njuta av DivX-kodade videofilmer hemma i TV-soffan. DivX-medieformatet är en MPEG4-baserad videokomprimeringsteknik som du kan använda till att spara stora filer, som filmer, filmklipp och musikvideor på skivor som CD-R/RW och inspelningsbara DVD-skivor. I DivX Ultra kombineras DivX-uppspelning med suveräna funktioner som integrerad textning, flera olika ljudspår, kapitel och menyer i ett praktiskt filformat.

 • Högupplöst JPEG-visning för bilder i rätt upplösning

  Högupplöst JPEG-visning för bilder i rätt upplösning

  Med högupplöst JPEG-uppspelning kan du visa dina bilder på TV:n med en upplösning på upp till två megapixel. Nu kan du visa dina digitala bilder med fullständig skärpa utan att kvalitet eller detaljer går förlorade – och dela dem med vänner och familj hemma i vardagsrummet.

 • Spelar upp CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW

  Spelar upp CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW

  Du kan spela upp praktiskt taget vilka skivor du vill, som CD, (S)VCD, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW och DVD-RW. Upplev oslagbar flexibilitet och spela upp alla dina skivor på samma praktiska enhet.

 • Spelar upp i formaten WMV-, DivX-, WMA-, MP3- och HD JPEG-foton

  Spelar upp i formaten WMV-, DivX-, WMA-, MP3- och HD JPEG-foton

  Du kan använda dig av praktiskt taget vilket medieformat du vill, som WMV, DivX, WMA, MP3 och högupplöst JPEG. Du får oslagbara valmöjligheter och kan njuta av lyxen att dela med dig av mediefiler på din TV eller via hemmabiosystemet, hemma i TV-soffan.

 • Hi-Speed USB 2.0 Link spelar upp video/musik från USB-flashenheter

  Hi-Speed USB 2.0 Link spelar upp video/musik från USB-flashenheter

  USB (Universal Serial Bus) är en protokollstandard som brukar användas för att sammankoppla datorer, kringutrustning och elektronisk utrustning. Enheter med Hi-Speed USB har en dataöverföring på upp till 480 Mbit/s, att jämföras med 12 Mbit/s hos vanliga USB-enheter. Om du har Hi-Speed USB 2.0 Link behöver du bara ansluta USB-enheten, välja film, låt eller bild och sätta igång.

 • Skapa MP3 med en knapptryckning direkt från CD-skivor på USB-kort

  Skapa MP3 med en knapptryckning direkt från CD-skivor på USB-kort

  Konvertera dina favorit-CD-skivor till MP3-filer med hjälp av din Philips-produkt och lagra dem direkt i minnet eller på en bärbar mediespelare via en USB-kabel. Nu kan du på ett enkelt sätt skapa MP3-filer hemma i vardagsrummet – utan dator och samtidigt som du spelar CD-skivan.

 • EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  Tack vare EasyLink kan du styra flera enheter, som DVD-spelare, Blu-ray-spelare och TV-apparater, med en enda fjärrkontroll. Funktionen använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan enheter genom HDMI-kabeln. Med en knapptryckning kan du styra alla dina anslutna HDMI CEC-kompatibla enheter samtidigt och kan enkelt utföra funktioner som viloläge och uppspelning.

 • Windows Media Video-uppspelning av filmer från datorn

  Windows Media Video-uppspelning av filmer från datorn

  Med Windows Media Video-uppspelning kan du titta på videofiler från datorn på TV:n. Det blir också enklare att titta på dem tillsammans med vännerna och familjen. Du behöver inte längre kisa mot datorskärmen, utan kan luta dig tillbaka och njuta av dina favorit-WMV-filer – skönt och bekvämt i vardagsrummet.

 • Med mediekopiering överförs foton och musik till USB-flashenheter

  Med mediekopiering överförs foton och musik till USB-flashenheter

  Dela bilder och musik med familj och vänner i vardagsrummet – och på andra platser. Kopiera helt enkelt filerna till USB-minnet och ta med dig dina favoriter vart du än går.

 • Skärmanpassning för perfekt visning varje gång

  Skärmanpassning för perfekt visning varje gång

  Vad du än tittar på, och på vilken TV som helst, ser skärmanpassningen till att bilden fyller hela skärmen. Irriterande svarta fält högst upp och längst ned tas bort, utan att du behöver göra några manuella justeringar. Tryck helt enkelt på knappen för skärmanpassning, välj format och njut av filmen i helskärm.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av