DVD-spelare

  DVD Video

  DVD-spelare

  Titta på allt – på DVD

  Vi presenterar DVD-spelaren som ger mest för pengarna. Inget komplicerat! Bara en enkel apparat som spelar de flesta skivformat, inklusive dina digitalfoton, utan att kompromissa med bildkvaliteten.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Titta på allt – på DVD

 • ProReader-enhet för jämn uppspelning på alla skivor

  ProReader-enhet för jämn uppspelning på alla skivor

  Med ProReader-enheten njuter du bekymmersfritt av film och video. Även om gamla skivor blir smutsiga eller repiga kan du vara säker på att kunna spela dem från början till slut utan tecken på skador. Med hjälp av modern teknik konverterar ProReader-enheten svaga analoga signaler till robusta digitala signaler, utvinner information som gör att mindre perfekta skivor kan spelas upp jämnt. I kombination med en förmåga att läsa praktiskt taget alla videoformat ger dig ProReader-enheten en oslagbar försäkran om att allt som läggs i enheten går att spela upp.

 • DivX Ultra-certifierad för förbättrad uppspelning av DivX-videor

  DivX Ultra-certifierad för förbättrad uppspelning av DivX-videor

  Med DivX-funktionen kan du njuta av DivX-kodade videofilmer och filmer från internet, även köpfilmer, hemma i TV-soffan. DivX-medieformatet är en MPEG-4-baserad videokomprimeringsteknik som du kan använda när du sparar stora filer som filmer, filmklipp och musikvideor på skivor som CD-R/RW och inspelningsbara DVD-skivor, och spela upp dem på din DivX Ultra Certified Blu-ray-spelare eller DVD-spelare från Philips. I DivX Ultra kombineras DivX-uppspelning med suveräna funktioner som integrerad textning, flera olika ljudspår, kapitel och menyer i ett praktiskt filformat.

 • 12-bitars/108 MHz videobearbetning för skarpa och naturliga bilder

  12-bitars/108 MHz videobearbetning för skarpa och naturliga bilder

  En 12-bitars video-DAC är en överlägsen digital-till-analog-omvandlare som bevarar alla detaljer med originalbildens kvalitet. Den visar små nyanser och jämnare färger, vilket ger en mer levande och naturlig bild. Begräsningarna i en vanlig 10-bitars DAC blir särskilt tydliga när du använder en stor skärm och stora projektorer.

 • 192 kHz/24-bitars Audio DAC förbättrar den analoga ljudingången

  192 kHz/24-bitars Audio DAC förbättrar den analoga ljudingången

  192 kHz samplingsfrekvens gör att du får en perfekt återgivning av den ursprungliga ljudkurvan. Tillsammans med en 24-bitars upplösning hämtas mer information från den ursprungliga analoga frekvenskurvan, vilket ger en mycket rikare ljudåtergivning.

 • Skärmanpassning för perfekt visning varje gång

  Skärmanpassning för perfekt visning varje gång

  Vad du än tittar på, och på vilken TV som helst, ser skärmanpassningen till att bilden fyller hela skärmen. Irriterande svarta fält högst upp och längst ned tas bort, utan att du behöver göra några manuella justeringar. Tryck helt enkelt på knappen för skärmanpassning, välj format och njut av filmen i helskärm.

 • Smart Picture för egna bildinställningar

  Smart Picture för egna bildinställningar

  Smart Picture ger dig de bästa möjligheterna att ställa in bland annat färg, ljusstyrka, kontrast och skärpa, så att du får bästa tänkbara bild vid varje tillfälle.

 • Utgångar med hög kvalitet för analogt och digitalt ljud

  Utgångar med hög kvalitet för analogt och digitalt ljud
 • Ultratunn design som passar överallt

  Ultratunn design som passar överallt
Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av