0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

  SmartSleep Sleep and Wake-Up Light Connected

  HF3672/01

  Anpassa sömnupplevelsen och vakna utvilad

  Philips uppvakningslampa har skapats för att hjälpa dig att slappna av, somna lättare och vakna mer utvilad. Vakna successivt av ett långsamt stigande ljus, precis som en riktig soluppgång. Med nedvarningsfunktionen RelaxBreathe andas du i takt med ett mjukt ljus, som går från gyllene till midnattsrött, för att göra kroppen redo för sömn. Använd appen SleepMapper för att styra lampan och ta del av information om rumsmiljön, dina sömnrutiner och få tips om hur du kan förbättra din sömn. Philips är experter på sömn och världsledande inom Wake-Up lights.

  Läs mer om produkten
  Välj ett betalningsalternativ
  Betala nu
  Rekommenderat pris: 2 799,00 kr

  Spara genom att välja ett paket Skapa ett paket och få 1 artikel kostnadsfritt

  Allt du behöver i ett köp

  Paketpris

  Hoppa över det här

  Välj en av följande: Välj en av följande produkter:

  Lägg till tillbehör

  Visa alla
  SmartSleep
  - {discount-value}

  SmartSleep

  Sleep and Wake-Up Light Connected

  Totalt:

  recurring payment

  Anpassa sömnupplevelsen och vakna utvilad

  Somna avslappnad och vakna naturligt

  • Solnedgång- och soluppgångssimulator
  • RelaxBreathe - insomningshjälp
  • Information om sovrumsmiljön i appen
  Gradvis ökande ljusstyrka gör att du vaknar utvilad

  Gradvis ökande ljusstyrka gör att du vaknar utvilad

  Ljuset ökar gradvis innan väckningstiden från mjukt gryningsröd och orange tills rummet fylls av ett starkt ljus i valfri färg. Processen med allt starkare ljus är framtagen för att varsamt förbereda kroppen på att vakna medan du fortfarande sover. När ljuset har fyllt hela rummet fulländar det naturliga ljud eller den radiostation du har valt uppvakningsprocessen, så att du vaknar redo för dagen.

  Styr enheten och övervaka din sömnupplevelse

  Styr enheten och övervaka din sömnupplevelse

  Med appen SleepMapper kan du ställa in flera larm, ljusteman och intensitetsnivåer samt styra ljud och radio via dina smarta Android- och iOS-enheter. Du kan visa information om rumsmiljön, övervaka dina sömnrutiner och få tips om hur du förbättrar din sömn. Genom att använda appen under en längre tid kan du se hur miljön kan påverka din sömn, oavsett om det gäller tiden du tillbringar i sängen, förändringar i rumstemperatur eller ljudstörningar i din miljö. Om du inte har telefonen i närheten kan du komma åt Somneos alla nödvändiga funktioner på själva lampan.

  Den första Wake-up Light vars funktion är kliniskt bevisad

  Den första Wake-up Light vars funktion är kliniskt bevisad

  Philips Wake-Up Lights är kliniskt bevisade för att förbättra ditt allmänna välbefinnande på morgonen. Flera oberoende studier har visat att vårt Wake-Up Light inte bara väcker dig mer naturligt, utan även ger dig mer energi och förbättrar ditt morgonhumör. Oberoende forskning visar att 92 % av användarna säger att Philips Wake-up Light väcker dem på ett behagligt sätt* och 88 % säger att det är ett bättre sätt att vakna på jämfört med hur de vaknade tidigare.*

  Ljusanpassad andning hjälper dig att slappna av för att somna

  Ljusanpassad andning hjälper dig att slappna av för att somna

  RelaxBreathe-nedvarvningsfunktionen är inspirerad av välkända andnings- och avslappningsövningar, och har utformats för att hjälpa din kropp och ditt sinne att varva ned från dagens aktiviteter och förbereda dig för att somna. Följ en av sju rytmer av ljusintensitet eller ljud med andningen samtidigt som du blundar, för att få en lugn och fridfull övergång från din dag till dina drömmar.

  Finjustera din sömnmiljö

  Finjustera din sömnmiljö

  Optimala sovrumsförhållanden kan hjälpa dig att sova bättre under natten. Med en inbyggd extern sensor som samlar in och spårar data från ditt sovrum med hög precision övervakar Somneo externa faktorer som kan påverka din sömnupplevelse. Genom att spåra rummets temperatur, luftfuktighet och ljud- och ljusnivåer kan Somneo tillhandahålla väl underbyggda insikter om din sömnmiljö så att du kan göra produktiva ändringar i sovrummet som bidrar till bästa möjliga sömn.

  PowerWake-larm – utformat för att väcka dig i tid

  PowerWake-larm – utformat för att väcka dig i tid

  Behöver du bara några minuter? Då trycker du bara på lampans ovansida för att stänga av larmet och aktivera snooze-funktionen. För dem som verkligen har svårt att komma upp kombinerar PowerWake-funktionen ljudet från en gammaldags väckarklocka med ett blinkande starkt ljus för att få dig ur sängen. PowerWake hjälper dig att komma upp i tid till det där tidiga morgonmötet.

  Välj rätt ljus och ljud för dig

  Välj rätt ljus och ljud för dig

  Skapa din egen upplevelse med ljusteman som inspirerats av soluppgångar och solnedgångar runtom i världen – en ljus, vit soluppgång på Island eller en rosafärgad gryning i Karibien. Lägg sedan till naturljud, omgivande musik eller din favoritkanal. Få en fridfull övergång från sömn till vaket tillstånd med den gradvis ökade soluppgången och musiken. På kvällen väljer du ljusnivå för att läsa och varvar sedan ned med RelaxBreathe. Den upplysta klockan dimras när rummet blir mörkare. Mitt i natten slår du på Somneo för att ge tillräckligt mycket ljus så att du hittar i mörkret.

  Anpassa din väckning med tusentals larmkombinationer

  Anpassa din väckning med tusentals larmkombinationer

  Philips Somneo-funktionerna är otroligt anpassningsbara så att du kan skräddarsy dina sömn- och väckningsupplevelser. Du kan välja mellan åtta olika ljud- och musikalternativ, 25 inställningar för ljusstyrka, 20 ljudnivåer, upp till fyra solteman samt justera soluppgången så att den varar mellan 10 och 50 minuter. Och den avancerade larmschemaläggaren gör att du kan ställa in så många olika larm du vill ha och så många olika tider och dagar du vill ha, inklusive PowerWake, för att se till att du kommer upp. Finjustera Somneo-inställningarna för att göra din upplevelse så behaglig och effektiv som möjligt.

  Intuitiv pekskärm för enkel enhetsstyrning

  Intuitiv pekskärm för enkel enhetsstyrning

  Med vår helt integrerade pekskärm i flera nivåer kan du ställa in dina valda parametrar intuitivt och snabbt. För bara handen närmare skärmen så visas kontrollknapparna. Lampan justerar automatiskt ljusstyrkan på skärmen till ljusnivån i rummet. Du kan även stänga av skärmen helt och hållet.

  Modern design ger sovrummet stil

  Modern design ger sovrummet stil

  Smidig och snygg design som får en att tänka på solens form. Funktionella detaljer är dolda och inställningar styrs från en pekskärm på ytan av den LED-belysta baksidan och är synlig när den aktiverats, vilket ger Somneo ett mjukt, strömlinjeformat utseende. Den eleganta, moderna designen, som har tilldelats 2018 års iF Design Award, passar till all inredning.

  Enkel installation med wifi

  Enkel installation med wifi

  Du kan installera Somneo i ditt hem på bara några minuter. För att möjliggöra en enkel installation ska du se till att följande villkor uppfylls: du har tillräckligt bra wifi-mottagning i sovrummet, routern fungerar på 2,4 GHz (du måste eventuellt ändra nätverket från 5 GHz till 2,4 GHz) samt att du inte använder ett brandväggsskyddat wifi-nätverk, t.ex. sådana som erbjuds på vissa hotell eller kontor.

  Tekniska specifikationer

  • Ljud

   FM-radio
   Ja
   Antal väckningsljud
   8
   AUX-ingång
   Ja
   Antal ljud för avslappning
   4
  • Tekniska specifikationer

   Sladdlängd
   1,5  m
   Frekvens
   50/60  Hz
   Spänning
   100–240 V AC
   Uteffektadapter
   18 W
   Färg på höljets baksida
   Matt vit
   Typ av lampa
   LED
   Sensor för omgivande ljus
   Luftfuktighet, temperatur, buller, ljus
   Anslutningsförslag
   Ja, wifi
  • Vikt och mått

   Produktvikt
   adapter 0,9 medföljer  kg
   Produktmått (B x D x H)
   225 x 220 x 120  mm
  • Lättanvänd

   Stabila gummifötter
   Ja
   Kontroll för teckenfönstrets ljusstyrka
   Självjusterande
   Antal larm
   flera
   Snoozetyp
   Smart snooze
   Demonstrationsfunktion i butik
   Ja
   Laddar mobiltelefonen
   Ja
   Tryck på snooze för ljud
   9 minuter
   Kontrollera med smarttelefonen
   Ja
  • Ljus

   Inställning av ljusstyrka
   25
   Ljusa färger
   vit, orange, gul, bärnsten
   Max. luxnivå
   315
   Antal förinstallerade solteman
   3
  • Säkerhet och regler

   UV-fri
   Ja
   Ursprungsland
   Kina

  Tillbehör

  Föreslagna produkter

  Senast visade produkter

  Utmärkelser

  Recensioner

  • *(Blauw Research 2008, N = 477 användare)

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.