1
Hemmabiosystem

SoundBar hemmabiosystem

  SoundBar hemmabiosystem

  Väck filmen till liv

  Väck filmerna till liv med fantastiskt surroundljud. Med ett kraftfullt ljud på 300 W, en inbyggd DVD-spelare, HDMI 1080p-upplösning och en trådlös subwoofer kan du nu titta på dina filmer med ljud och bild i hög kvalitet, utan trassel. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

SoundBar hemmabiosystem

DVD-uppspelning, Trådlös subwoofer HSB4383/12 Hitta liknande produkter

Väck filmen till liv

med trådlös subwoofer

 • Dolby Virtual Speaker för realistiskt surroundljud

  Dolby Virtual Speaker för realistiskt surroundljud

  Dolby Virtual Speaker är en avancerad teknik för ljudvirtualisering som producerar ett fylligt surroundljud från ett system med två högtalare. Mycket avancerade rumsliga algoritmer reproducerar ljudegenskaperna som förekommer i en idealisk 5.1-kanalsmiljö. DVD-uppspelningen förbättras genom att den 2-kanaliga miljön expanderas. I kombination med Dolby Pro Logic II-bearbetning omvandlas högkvalitativt stereoljud till verklighetstroget, flerkanaligt surroundljud. Du behöver inte köpa extra högtalare, sladdar eller högtalarstativ för att få ljud som fyller hela rummet.

 • EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  Tack vare EasyLink kan du styra flera enheter, som DVD-spelare, Blu-ray-spelare, Soundbar-högtalare, hemmabiosystem och TV-apparater, med en enda fjärrkontroll. Funktionen använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan enheter genom HDMI-kabeln. Med en knapptryckning kan du styra alla dina anslutna HDMI CEC-kompatibla enheter samtidigt och kan enkelt utföra funktioner som viloläge och uppspelning.

 • HDMI 1080p uppkonverterar till High Definition för skarpare bilder

  HDMI 1080p uppkonverterar till High Definition för skarpare bilder

  Förbättrad upplösning till 1080p via HDMI ger kristallklara bilder. Du kan nu uppleva standardupplösta filmer med verklig högupplösning – garanterat mer detaljrika och mer verklighetstrogna. Progressive Scan-funktionen (p:et i 1080p) eliminerar de linjer som ofta förekommer på tv-skärmar, vilket ger garanterat knivskarpa bilder. Som grädde på moset gör HDMI en direkt digital anslutning som kan överföra såväl okomprimerad digital HD-video som digitalt flerkanalsljud, utan konvertering till analoga data, så att du kan uppleva perfekt bild- och ljudkvalitet, helt störningsfritt.

 • Hi-Speed USB 2.0 Link spelar upp video/musik från USB-flashenheter

  Hi-Speed USB 2.0 Link spelar upp video/musik från USB-flashenheter

  USB (Universal Serial Bus) är en protokollstandard som brukar användas för att sammankoppla datorer, kringutrustning och elektronisk utrustning. Enheter med Hi-Speed USB har en dataöverföring på upp till 480 Mbit/s, att jämföras med 12 Mbit/s hos vanliga USB-enheter. Om du har Hi-Speed USB 2.0 Link behöver du bara ansluta USB-enheten, välja film, låt eller bild och sätta igång.

 • Med hjälp av MP3 Link kan du spela upp musik från bärbara mediespelare

  Med hjälp av MP3 Link kan du spela upp musik från bärbara mediespelare

  Med MP3 Link kan du spela upp MP3-filer, direkt från en bärbar mediespelare, på hemmabiosystemet. Anslut bara den bärbara MP3-spelaren till det inbyggda MP3 Link-uttaget och lyssna på MP3-musik med den överlägsna ljudkvalitet som du får med hemmabiosystemet från Philips. Med MP3 Link kan du lyssna på din bärbara musik hemma i TV-soffan.

 • SoundBar-design som bäst passar en 81 cm (32") platt-TV eller större

  SoundBar-design som bäst passar en 81 cm (32") platt-TV eller större

  SoundBar hemmabiohögtalare ger vardagsrummet en sofistikerad och elegant prägel. Trots att den är utformad för att passa en platt-TV med 81 cm (32") eller större skärm passar den även under alla andra platt-TV-apparater, och matchar inredningen och din livsstil.

 • Total uteffekt på 300 W RMS

  Total uteffekt på 300 W RMS
 • Inbyggd FM-mottagare

  Inbyggd FM-mottagare
 • Flexibel placering på vägg eller bord

  Flexibel placering på vägg eller bord
 • Trådlös subwoofer för otrolig bas utan ledningar

  Trådlös subwoofer för otrolig bas utan ledningar
Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av