Fidelio

Philips Fidelio SoundBar

Hemmabiosystem

  Philips Fidelio SoundBar

  Hemmabiosystem

  Den hittills tunnaste Blu-ray Soundbar med Ambisound

  Inget kompletterar din tunna TV som Ambisound, med sitt omfattande ljud och sin eleganta design. Philips SoundBar HTB9150 för hemmabio har en elegant design med 5 förstärkare och 6 högtalare och kan placeras var som helst utan trassel. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio SoundBar Hemmabiosystem

3D Blu-ray, Aluminium, Väggmontering HTB9150/12 Hitta liknande produkter

Den hittills tunnaste Blu-ray Soundbar med Ambisound

Besatt av ljud

 • Ambisound-teknik för surroundljud från färre högtalare

  Ambisound-teknik för surroundljud från färre högtalare

  Ambisound-teknik ger äkta omslutande flerkanaligt surroundljud från färre högtalare. Det ger en uppslukande 5.1-ljudupplevelse utan de begränsningar som sittställning, rumsform eller -storlek ger, och utan trassel med flera högtalare och kablar. Ambisound ger mer ljud från färre högtalare genom den kombinerade effekten av psykoakustiskt fenomen, matrisbearbetning och exakt vinklad placering av högtalarelement.

 • Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i Full HD-upplösning på 1 080 x 1 920. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen i din hemmabio. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud för en ljudupplevelse som känns otroligt verklig.

 • Med webbradio kan du ta del av all världens onlineradiokanaler

  Med webbradio kan du ta del av all världens onlineradiokanaler

  Webbradio är en radiosändningstjänst på internet. Vissa webbkanaler är knutna till vanliga (markbundna) radiokanaler eller nätverk medan andra kanaler bara finns på internet, och är oberoende och förlägger all sin sändningstid på webben. Med webbradio kan du ta del av onlineradiokanaler från hela världen och lyssna på en mängd olika genrer; nyheter, sport och underhållning, eller ta del av dina favoritkanaler eller nischkanaler.

 • Omedelbar 2D till 3D-konvertering ger en levande filmupplevelse

  Omedelbar 2D till 3D-konvertering ger en levande filmupplevelse

  Se den senaste 3D-filmtekniken i ditt hem med din befintliga 2D-filmsamling. I omedelbar 3D-konvertering används den senaste digitala tekniken för att analysera 2D-videoinnehåll för att skilja mellan föremål i förgrunden och bakgrunden. Den här detaljen genererar en djupkarta som konverterar normala 2D-videoformat till 3D. Med en kompatibel 3D TV kan du nu uppleva Full HD 3D.

 • Gör din smarttelefon till en fjärrkontroll för Philips AV-produkter

  Gör din smarttelefon till en fjärrkontroll för Philips AV-produkter

  Med Philips MyRemote-app kan du använda din smartphone eller surfplatta som fjärrkontroll och styra Philips AV-produkter som är anslutna till ditt Wi-Fi-hemnätverk. Du får direktkontroll från alla rum i ditt hem. Det medföljer också praktiska funktioner, t.ex. SimplyShare så att du kan ansluta och strömma all underhållning trådlöst och MySound så att du kan anpassa dina lyssningsinställningar.

 • SoundBar-design som bäst passar en 102 cm (40") platt-TV eller större

  SoundBar-design som bäst passar en 102 cm (40") platt-TV eller större

  SoundBar ger vardagsrummet en sofistikerad och elegant prägel. Trots att den är utformad för att passa en platt-TV med 102 cm (40") eller större skärm passar den även under alla andra platt-TV-apparater, och matchar inredningen och din livsstil.

 • Sofistikerad design med högkvalitativ aluminiumyta

  Sofistikerad design med högkvalitativ aluminiumyta

  Aluminium representerar ett kreativt sinne och är det moderna valet för många av de främsta heminredarna världen över. Lättviktigt och starkt – aluminium är ett autentiskt material som bidrar till verkligt ikoniska designer vars ultratunna och robusta profiler verkligen visar på den perfekta tekniska nivån. Slutresultatet är Philips hemmabiosystem som verkligen drar åt sig blickarna och får folk att vrida på huvudet i vilket rum som helst.

 • 600 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik

  600 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik
 • Med inbyggd Wi-Fi kan du ta del av dina media trådlöst

  Med inbyggd Wi-Fi kan du ta del av ditt medieinnehåll trådlöst. Du behöver inte längre kisa mot datorskärmen utan kan luta dig tillbaka och njuta av dina mediefiler hemma i vardagsrummet.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av