Fidelio

Philips Fidelio Immersive Sound

5.1-hemmabiosystem

  Philips Fidelio Immersive Sound

  5.1-hemmabiosystem

  Surroundljud från alla vinklar, som på bio

  Njut av en sann bioupplevelse, var som helst i rummet. Philips hemmabiosystem HTB9550D har högtalarelement framtill och på sidorna för att kunna fylla hela rummet med jämnt surroundljud. Läs mer om produkten

 • Surroundljud från alla vinklar, som på bio

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio Immersive Sound 5.1-hemmabiosystem

3D Blu-ray HTB9550D/12 Hitta liknande produkter

Surroundljud från alla vinklar, som på bio

Besatt av ljud

 • 360Sound fyller rummet med ljud från alla håll

  360Sound fyller rummet med ljud från alla håll

  360Sound skiljer sig något från en traditionell 5.1-hemmabio, och är unikt utformat med tre drivenheter i varje satellithögtalare – en främre och två på sidan som är vinklade för att projicera omgivande ljud omkring dig. Utöver dipolerna använder Philips en algoritm för att ytterligare förbättra den omslutande ljudeffekten. 360Sound är konstruerat med förstklassiga akustiska komponenter som mjuka dome tweeter-högtalare, neodymiummagneter och digitalförstärkare av klass D. Det ger ett utmärkt ljud från alla håll – och du får en äkta bioupplevelse hemma.

 • CinemaPerfect HD för tydligare och skarpare uppspelning av video

  CinemaPerfect HD för tydligare och skarpare uppspelning av video

  Philips CinemaPerfect HD Engine sätter en ny standard för klar och skarp videouppspelning. På ett intelligent sätt ger den mindre brus och skarpare bilder, så du får videobilder av högre kvalitet än någonsin. Videobrusreducering och suverän skalning minskar mängden brus som produceras när video komprimeras till MPEG-format. Den förbättrade färgbehandlingen ger skarpa, fylliga bilder på skärmen.

 • Omedelbar 2D till 3D-konvertering ger en levande filmupplevelse

  Omedelbar 2D till 3D-konvertering ger en levande filmupplevelse

  Se den senaste 3D-filmtekniken i ditt hem med din befintliga 2D-filmsamling. I omedelbar 3D-konvertering används den senaste digitala tekniken för att analysera 2D-videoinnehåll för att skilja mellan föremål i förgrunden och bakgrunden. Den här detaljen genererar en djupkarta som konverterar normala 2D-videoformat till 3D. Med en kompatibel 3D TV kan du nu uppleva Full HD 3D.

 • Trådlösa bakhögtalare som tillval för problemfri placering

  Trådlösa bakhögtalare som tillval för problemfri placering

  Trådlösa bakhögtalare ger dig större frihet när du ska placera ut högtalarna. Högtalarna är utvecklade med störningsfri teknik och ger fullständigt surroundljud utan sladdragningar.

 • Med webbradio kan du ta del av all världens onlineradiokanaler

  Med webbradio kan du ta del av all världens onlineradiokanaler

  Webbradio är en radiosändningstjänst på internet. Vissa webbkanaler är knutna till vanliga (markbundna) radiokanaler eller nätverk medan andra kanaler bara finns på internet, och är oberoende och förlägger all sin sändningstid på webben. Med webbradio kan du ta del av onlineradiokanaler från hela världen och lyssna på en mängd olika genrer; nyheter, sport och underhållning, eller ta del av dina favoritkanaler eller nischkanaler.

 • Med automatisk kalibrering synkroniseras högtalarna för bästa ljud

  Med automatisk kalibrering synkroniseras högtalarna för bästa ljud

  Du kan nu lätt anpassa din nya Philips-hemmabio för optimalt ljud. Med en enkel knapptryckning på fjärrkontrollen startas det smarta, förinspelade programmet för ljudkalibrering som avger testsignaler till högtalarna. Signalerna fångas upp och analyseras av mikrofonen för automatisk kalibrering, varpå nödvändiga anpassningar görs med hänsyn till avståndet mellan högtalare och lyssnarpositioner, loudness och fördröjning av ljudsignalen från varje högtalare. På 60 sekunder förbättras och optimeras ljudupplevelsen i rummet.

 • Docka medföljer för enkel uppspelning från iPod/iPhone

  Docka medföljer för enkel uppspelning från iPod/iPhone

  Använd dockningsstationen till din iPod eller iPhone och lyssna på musik från iPod eller iPhone i hemmabiosystemet.

 • Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i Full HD-upplösning på 1 080 x 1 920. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen i din hemmabio. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud för en ljudupplevelse som känns otroligt verklig.

 • Med inbyggd WiFi kan du ta del av dina media trådlöst

  Med inbyggd WiFi kan du ta del av dina media trådlöst

  Tack vare inbyggd WiFi kan du, genom att helt enkelt ansluta din hemmabio direkt till ditt nätverk, uppleva ett stort utbud av populära onlinetjänster. Du kan ta del av några av de bästa webbplatserna som erbjuder filmer, bilder, information, underhållning och annat innehåll som är anpassat till din TV.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av