SoundBar-högtalare

  • KA

  SoundBar-högtalare

  Kraftfullt ljud för alla TV-modeller

  HTL5140 är en tunn soundbar med en maximal uteffekt på 320 W. Den har en förstklassig metallfinish som ger ett stilfullt intryckt och kan monteras på väggen eller placeras på en bordsskiva. Funktioner för HDMI ARC, HDMI-ingång för video samt Bluetooth® med aptX® och AAC för trådlös musik medföljer. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

SoundBar-högtalare

2.1-kanaligt, med trådlös subwoofer, Bluetooth® aptX, AAC och NFC, 1 HDMI-ingång och -utgång (ARC), 320 W HTL5140B/12 Hitta liknande produkter

Kraftfullt ljud för alla TV-modeller

med trådlös subwoofer

 • Kraftfullt 320 W ljud

  Kraftfullt 320 W ljud

  Två enheter, var och en med 4 woofers och 2 tweeterhögtalare inuti håller ljudnivån i perfekt balans. Tillsammans har de en ljuduteffekt på 320 W, vilket matchas av kraftfull bas från en 17L-subwooferlåda.

 • Dolby digital och DTS för bra surroundljud

  Dolby digital och DTS för bra surroundljud

  Kör digitalt och få ut så mycket som möjligt av dina musik- och filmupplevelser. Även musik som du spelar upp via stereon låter toppen eftersom Dolby Digital och DTS-surroundljudet förbättrar både digital musik och video. Ljudet förstärks så mycket från din hemmabiohögtalare att du omsluts helt av det.

 • Bluetooth® (aptX® och AAC) för trådlös musikströmning

  Bluetooth® (aptX® och AAC) för trådlös musikströmning

  Bluetooth® (aptX® och AAC) för trådlös musikströmning

 • Smidigt med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-hopparning

  Smidigt med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-hopparning

  Para enkelt ihop Bluetooth-enheter med smidig NFC-teknik (närfältskommunikationsteknik). Du behöver bara trycka på den NFC-aktiverade smarttelefonen eller surfplattan i NFC-området för en högtalare för att sätta på högtalaren, starta Bluetooth-hopparning och börja strömma musik.

 • Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelse

  Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelse

  Philips Virtual Surround Sound producerar ett fylligt surroundljud från mindre än ett system med fem högtalare. Mycket avancerade rumsliga algoritmer reproducerar ljudegenskaperna som förekommer i en idealisk 5.1-kanalsmiljö. Högkvalitativt stereoljud omvandlas till verklighetstroget, flerkanaligt surroundljud. Du behöver inte köpa extra högtalare, sladdar eller högtalarstativ för att få ljud som fyller hela rummet.

 • EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  Tack vare EasyLink kan du styra flera enheter, som DVD-spelare, Blu-ray-spelare, soundbar-högtalare, hemmabio och TV-apparater, med en enda fjärrkontroll. Funktionen använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan enheter genom HDMI-kabeln. Med en knapptryckning kan du styra alla dina anslutna HDMI CEC-kompatibla enheter samtidigt och kan enkelt utföra funktioner som viloläge och uppspelning.

 • Tweeter i mylarmaterial för HD-ljud

  Det unika mylarmaterialet som används i tweetrar ger otrolig ljuddefinition. Hela bandet av höga frekvenser återges perfekt, så musiken får liv och filmer låter som de ska låta. Tweetern, som är en viktig del av tvåvägsmodellen, förbättrar höga frekvenser och ger ett renare, fylligare och mer exakt ljud tillsammans med woofern. Förbättrad skärpa innebär att du kan höra alla de olika delarna av musiken. Lyssna på de enskilda instrumenten, hör sången tydligare och njut av musikens härliga detaljrikedom.

 • Anslut till HDMI för suverän bild- och ljudkvalitet

  Ta del av slående 3D-uppspelning och kristallklart 5.1- eller 7.1-ljud genom att bara koppla in spelarens HDMI-ljudutgång till en AV-mottagare utan 3D-funktioner.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av