SoundBar-högtalare

  SoundBar-högtalare

  Kraftfullt ljud för alla TV-modeller

  I Philips HTL6145C-högtalaren kombineras en tunn profil med kvalitetsljud och mullrande bas. Den ultratunna subwoofern kan placeras var du vill, exakt där den ger bäst effekt. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

SoundBar-högtalare

2.1-kanaligt, trådlös, tunn subwoofer, Bluetooth® aptX, AAC och NFC, 1 HDMI-ingång och -utgång (ARC), Endast 29, 8 mm tjock HTL6145C/12 Hitta liknande produkter

Kraftfullt ljud för alla TV-modeller

med tunn, trådlös subwoofer

 • Dubbla reflexsystem för kraftfull bas

  Dubbla reflexsystem för kraftfull bas

  De flesta subwoofers på marknaden använder en basport och ett element, men för större och tydligare basljud måste man använda två basportar. Den större öppna yta som skapas av två basportar ökar luftflödet, vilket minskar distorsionen och skapar större basljud. Med två 6,5-tumselement och två basportar överglänser det dubbla basreflexsystemet en vanlig subwoofer.

 • Förstklassiga mjuka dome tweeter-högtalare för Crystal Clear Sound

  Förstklassiga mjuka dome tweeter-högtalare för Crystal Clear Sound

  Med Philips Crystal Clear Sound får du chansen att uppfatta varje detalj i ljudet precis så som artisten eller regissören avsett! Crystal Clear Sound återskapar ljudkällan – oavsett om det är en actionfilm, en musikal eller liveframträdande – naturtroget, precist och utan distorsion. Philips hemmabiosystem med Crystal Clear Sound minimerar ljudbearbetningen för att behålla ljudkällans renhet. Resultatet blir exaktare ljud i dina öron.

 • Bluetooth® (aptX® och AAC) för trådlös musikströmning

  Bluetooth® (aptX® och AAC) för trådlös musikströmning

  Bluetooth® (aptX® och AAC) för trådlös musikströmning

 • Smidigt med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-hopparning

  Smidigt med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-hopparning

  Para enkelt ihop Bluetooth-enheter med smidig NFC-teknik (närfältskommunikationsteknik). Du behöver bara trycka på den NFC-aktiverade smarttelefonen eller surfplattan i NFC-området för en högtalare för att sätta på högtalaren, starta Bluetooth-hopparning och börja strömma musik.

 • Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelse

  Virtual Surround Sound för en realistisk filmupplevelse

  Philips Virtual Surround Sound producerar ett fylligt surroundljud från mindre än ett system med fem högtalare. Mycket avancerade rumsliga algoritmer reproducerar ljudegenskaperna som förekommer i en idealisk 5.1-kanalsmiljö. Högkvalitativt stereoljud omvandlas till verklighetstroget, flerkanaligt surroundljud. Du behöver inte köpa extra högtalare, sladdar eller högtalarstativ för att få ljud som fyller hela rummet.

 • Dolby digital och DTS för bra surroundljud

  Dolby digital och DTS för bra surroundljud

  Kör digitalt och få ut så mycket som möjligt av dina musik- och filmupplevelser. Även musik som du spelar upp via stereon låter toppen eftersom Dolby Digital och DTS-surroundljudet förbättrar både digital musik och video. Ljudet förstärks så mycket från din hemmabiohögtalare att du omsluts helt av det.

 • Tunn, trådlös subwoofer för vertikal och horisontell placering

  Tunn, trådlös subwoofer för vertikal och horisontell placering
 • Anslut till HDMI för suverän bild- och ljudkvalitet

  Ta del av slående 3D-uppspelning och kristallklart 5.1- eller 7.1-ljud genom att bara koppla in spelarens HDMI-ljudutgång till en AV-mottagare utan 3D-funktioner.

 • Kraftfullt 320 W ljud

  6 neodym-woofers och två förstklassiga mjuka dome tweeter-högtalare som ger kristallklara höga toner och ger ljud av högsta kvalitet. Den totala uteffekten är 320 W och matchas av en kraftfull 8-tums subwoofer på 220 W. HTL6140 visar att ett extremt tunt format inte står i vägen för extremt bra ljud.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av