1
Hemmabiosystem

SoundBar-högtalare

  SoundBar-högtalare

  Uppslukande surroundljud för alla TV-modeller

  Soundbar-högtalaren HTL7140B från Philips är utformad för att producera fylligt surroundljud med hjälp av den senaste patenterade Ambisound-tekniken. 5.1 kanaler med 320 W total uteffekt och exakt vinklade högtalarelement ger ett enastående ljud. See all benefits

 • Uppslukande surroundljud för alla TV-modeller

  Play Pause

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Uppslukande surroundljud för alla TV-modeller

Soundbar-högtalaren HTL7140B från Philips är utformad för att producera fylligt surroundljud med hjälp av den senaste patenterade Ambisound-tekniken. 5.1 kanaler med 320 W total uteffekt och exakt vinklade högtalarelement ger ett enastående ljud. See all benefits

SoundBar-högtalare

5.1-kanalig trådlös subwoofer, Bluetooth® aptX, AAC och NFC, HDMI 4K-2K, Ambisound-teknik HTL7140B/12 Find similar products

Uppslukande surroundljud för alla TV-modeller

med trådlös subwoofer

 • Ambisound-teknik för äkta surroundljud

  Ambisound-teknik för äkta surroundljud

  Ambisound-teknik ger äkta omslutande flerkanaligt surroundljud från en smidig Soundbar. Det ger en uppslukande 5.1-ljudupplevelse utan de begränsningar som sittställning, rumsform eller -storlek ger. Dessutom slipper du trassla med flera högtalare och kablar. Ambisound ger en riktigt uppslukande och bred ljudbild genom den kombinerade effekten av psykoakustiska fenomen, matrisbearbetning och exakt vinklad placering av högtalarelement.

 • 5.1-kanaligt ljud för äkta omslutande surroundljud

  5.1-kanaligt ljud för äkta omslutande surroundljud

  HTL7140B är en 5.1-kanalig enhet som ger en verkligt uppslukande ljudbild. När de flesta av dagens Soundbar-enheter har 2.1 kanaler kommer HTL7140B med 5.1 kanaler med sex inbyggda förstärkare och bjuder på suverän ljudkvalitet. Det här 5.1-systemet använder samma högtalarkanaler och -konfiguration, med vänster och höger frontkanaler, en centerkanal, två surroundkanaler och en subwoofer. Den har stöd för Dolby Digital Prologic 2.

 • Särskild centerkanal för riktigt rena röster

  Särskild centerkanal för riktigt rena röster

  De flesta Soundbar-enheterna på marknaden har 2.1 kanaler. Centerkanalen mixas in i de 2.1 kanalerna och röster är inte klara. HTL7140B har två särskilda högtalarelement med egna förstärkare som levererar olika bearbetade ljudsignaler. Genom att noga bearbeta ljudet går det att skapa en bredare SoundStage än när elementen levererar samma ljud. Det ger en SoundStage som är större än Soundbar-enhetens längd. När du tittar på TV-program och filmer på andra språk kan du enkelt hänga med i handlingen. Detsamma gäller när du tittar på TV-nyheter.

 • HDMI 4K2K-signalströmning för Ultra HD-innehåll

  HDMI 4K2K-signalströmning för Ultra HD-innehåll

  HDMI 4K2K innefattar HDMI 1.4-standarden. Det ger stöd för videoinnehåll i UHD (ultra-high definition). Idag handlar det om 4K, med en högsta upplösning på 4 096 bildpunkter (bredd) gånger 2 160 bildpunkter (höjd) eller fyra gånger storleken för en vanlig HD-skärm på 1080p. Termen täcker även en något lägre 4K-upplösning på 3 840 bildpunkter (bredd) gånger 2 160 bildpunkter (höjd). Båda formaten hanteras med HDMI 1.4. 4K-skärmarna gör att avancerade hemmabiosystem upprätthåller samma nivå som många biografer. För att framtidssäkra högtalarna har den här standarden integrerats inför framväxten inom 4K-TV.

 • Dolby digital och DTS för bra surroundljud

  Dolby digital och DTS för bra surroundljud

  Kör digitalt och få ut så mycket som möjligt av dina musik- och filmupplevelser. Även musik som du spelar upp via stereon låter toppen eftersom Dolby Digital och DTS-surroundljudet förbättrar både digital musik och video. Ljudet förstärks så mycket från din hemmabiohögtalare att du omsluts helt av det.

 • Exakt vinklad placering av elementen för bredare ljudbild

  Exakt vinklad placering av elementen för bredare ljudbild

  Diskanthögtalarna är vinklad i 45 grader och skickar de höga frekvenserna åt sidorna vilket ger en bredare SoundStage även för höga frekvenser. Med kombinationen av de främre placerade elementen, vinklade diskanthögtalare och vår Ambisound-teknik för bearbetning och akustik skapas en bredare ljudbild.

 • Bluetooth® (aptX® och AAC) för trådlös musikströmning

  Bluetooth® (aptX® och AAC) för trådlös musikströmning

  Bluetooth® (aptX® och AAC) för trådlös musikströmning

 • Smidigt med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-hopparning

  Smidigt med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-hopparning

  Para enkelt ihop Bluetooth-enheter med smidig NFC-teknik (närfältskommunikationsteknik). Du behöver bara trycka på den NFC-aktiverade smarttelefonen eller surfplattan i NFC-området för en högtalare för att sätta på högtalaren, starta Bluetooth-hopparning och börja strömma musik.

See all Specifications

Recently viewed products

You might be interested in