1

5.1-hemmabiosystem

  -{discount-percentage}%

  5.1-hemmabiosystem

  Kraftfullt surroundljud

  Ge hemunderhållningsupplevelsen en ny dimension med Philips hemmabiosystem HTS3583. Njut av kraftfullt 600 W-surroundljud från synliga högtalarelement och en uppslukande 3D Blu-ray-upplevelse. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kraftfullt surroundljud

Ge hemunderhållningsupplevelsen en ny dimension med Philips hemmabiosystem HTS3583. Njut av kraftfullt 600 W-surroundljud från synliga högtalarelement och en uppslukande 3D Blu-ray-upplevelse. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Kraftfullt surroundljud

Med Blu-ray 3D

 • Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i Full HD-upplösning på 1 080 x 1 920. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen i din hemmabio. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud för en ljudupplevelse som känns otroligt verklig.

 • Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential ger bästa tänkbara ljud från Blu-ray-skivor. Det återgivna ljudet är nästan omöjligt att särskilja från den ursprungliga studioinspelningen. Du hör vad de, som skapade musiken, avsåg att du skulle höra. Med Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential får du den ultimata HD-upplevelsen.

 • DivX Plus HD-certifierad för DivX-uppspelning i HD

  DivX Plus HD-certifierad för DivX-uppspelning i HD

  Med DivX Plus HD på din Blu-ray- och/eller DVD-spelare får du det senaste inom DivX-teknik, så att du kan spela upp HD-videor och filmer från internet direkt på din Philips-HDTV eller dator. DivX Plus HD har funktioner för uppspelning av DivX Plus-innehåll (H.264 HD-video med AAC-ljud i hög kvalitet i MKV-filer) och har dessutom funktioner för tidigare versioner av DivX-video upp till 1080p. DivX Plus HD, för en verklig digitalvideoupplevelse i HD.

 • Smart TV om du vill uppleva onlinetjänster och få åtkomst till multimedia på TV

  Smart TV om du vill uppleva onlinetjänster och få åtkomst till multimedia på TV

  Philips hemmabiosystem och Blu-ray-spelare med Smart TV har många förbättrade funktioner, bland annat Net TV, SimplyShare och MyRemote. Med Net TV får du mängder med onlineunderhållning i din TV för tjänster som Video-on-Demand. Med SimplyShare kan du komma åt foton, musik och filmer som sparats på din dator. Du kan även använda en smartphone/surfplatta och MyRemote-appen för att styra hemmabiosystemets funktioner.

 • Dockningsenhet som tillval för bekväm uppspelning från iPod/iPhone

  Dockningsenhet som tillval för bekväm uppspelning från iPod/iPhone

  Anslut dockningsenheten till ditt hemmabiosystem och njut av musik, video och bilder från dina iPod-enheter och iPhone. Dockningsenheten säljs som tillval.

 • EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  EasyLink för att styra alla HDMI CEC-enheter med en enda fjärrkontroll

  Tack vare EasyLink kan du styra flera enheter, som DVD-spelare, Blu-ray-spelare, SoundBar-högtalare, hemmabiosystem och TV-apparater, med en enda fjärrkontroll. Funktionen använder branschstandardprotokollet HDMI CEC för delning av funktionalitet mellan enheter genom HDMI-kabeln. Med en knapptryckning kan du styra alla dina anslutna HDMI CEC-kompatibla enheter samtidigt och enkelt utföra funktioner som viloläge och uppspelning.

 • Ljudingång för uppspelning av musik från iPod/iPhone/MP3-spelare

  Ljudingång för uppspelning av musik från iPod/iPhone/MP3-spelare

  Med ljudingången kan du enkelt spela upp musik direkt från din iPod/iPhone/iPad, MP3-spelare eller bärbara dator via en enkel anslutning till din hemmabio. Anslut bara ljudenheten till ljudingången och njut av din musik med den enastående ljudkvalitet som du får med hemmabiosystem från Philips.

 • 600 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik

  600 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik

 • Blottade högtalarelement för kraftfullt ljud

  Blottade högtalarelement för kraftfullt ljud

 • Gör din smarttelefon till en fjärrkontroll för Philips AV-produkter

  Med Philips MyRemote-app, som har skapats exklusivt av Philips, kan du använda din smarta iPhone-, iPod Touch- eller Android-telefon som fjärrkontroll för dina nätverksanslutna Philips-A/V-produkter. Appen känner automatiskt igen din Philips-Blu-ray Disc-spelare, ditt Philips-hemmabiosystem eller ditt Streamium-ljudsystem som är anslutet till ditt trådlösa hemmanätverk, och ger dig omedelbar kontroll över enheterna oavsett var du befinner dig i hemmet. Du kan dessutom använda den till att växla mellan olika Philips-A/V-produkter och kontrollera var och en för sig.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av