1
Hemmabiosystem

5.1-hemmabiosystem

  5.1-hemmabiosystem

  Kraftfullt biosurroundljud med djupt basljud

  Ge hemunderhållningsupplevelsen en ny dimension med Philips hemmabiosystem HTS5563. Njut av kraftfullt 1 000 W-surroundljud från högtalare med dubbla baskanaler och DVD-uppspelning i Full HD 1080p. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

5.1-hemmabiosystem

Double Bass Sound, 3D Blu-ray HTS5563/12 Hitta liknande produkter

Kraftfullt biosurroundljud med djupt basljud

Besatt av ljud

 • Kraftfulla högtalare med dubbla baskanaler för fantastiskt ljud

  Kraftfulla högtalare med dubbla baskanaler för fantastiskt ljud

  Kraftfulla högtalare med ett basreflexsystem och dubbla baskanaler som förstärker låga frekvenser och ger ett bergfast, djupt basljud. Du kommer att kunna höra det lägsta sorlet och det djupaste vrålet.

 • Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och DTS-HD för surroundljud med HiFi-kvalitet

  Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential ger bästa tänkbara ljud från Blu-ray-skivor. Det återgivna ljudet är nästan omöjligt att särskilja från den ursprungliga studioinspelningen. Du hör vad de, som skapade musiken, avsåg att du skulle höra. Med Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio Essential får du den ultimata HD-upplevelsen.

 • Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Full HD 3D Blu-ray för en riktigt uppslukande 3D-filmupplevelse

  Låt dig trollbindas av 3D-filmer i ditt eget vardagsrum på en Full HD 3D-TV. I aktiv 3D används den senaste generationens snabbväxlande skärmar för verklighetstroget djup och realism i Full HD-upplösning på 1 080 x 1 920. När du tittar på bilderna genom specialglasögon, som är tidsinställda på att öppna och stänga höger och vänster lins synkroniserat med hur bilderna ändras, skapas Full HD 3D-tittarupplevelsen i din hemmabio. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitativt urval. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud för en ljudupplevelse som känns otroligt verklig.

 • Smart TV om du vill uppleva onlinetjänster och få åtkomst till multimedia på TV

  Smart TV om du vill uppleva onlinetjänster och få åtkomst till multimedia på TV

  Philips hemmabiosystem och Blu-ray-spelare med Smart TV har många förbättrade funktioner, bland annat Net TV, SimplyShare och MyRemote. Med Net TV får du mängder med onlineunderhållning i din TV för tjänster som Video-on-Demand. Med SimplyShare kan du komma åt foton, musik och filmer som sparats på din dator. Du kan även använda en smartphone/surfplatta och MyRemote-appen för att styra hemmabiosystemets funktioner.

 • HDMI-hubb för anslutning av HDMI-enheter ger fantastisk ljud- och bildkvalitet

  HDMI-hubb för anslutning av HDMI-enheter ger fantastisk ljud- och bildkvalitet

  Med HDMI-hubben får du fler HDMI-portar, så att du smidigt kan ansluta andra enheter som en spelkonsol eller HD-digitaldekoder till hemmabiosystemet. Genom att ansluta enheterna via HDMI-hubben kan du njuta av all din underhållning med högupplöst ljud och bild.

 • Pekskärm för intuitiv uppspelning och volymkontroll

  Pekskärm för intuitiv uppspelning och volymkontroll

  Med de intuitiva pekskärmskontrollerna kan du ställa in volymen och andra uppspelningsfunktioner genom att helt enkelt trycka på de beröringskänsliga kontrollerna på frontpanelen.

 • Trådlösa bakhögtalare som tillval för problemfri placering

  Trådlösa bakhögtalare som tillval för problemfri placering

  Trådlösa bakhögtalare ger dig större frihet när du ska placera ut högtalarna. Högtalarna är utvecklade med störningsfri teknik och ger fullständigt surroundljud utan sladdragningar.

 • 1 000 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik

  1 000 W RMS-effekt ger ett fantastiskt ljud för filmer och musik
Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av