1
Hemmaljud

Mikrosystem

  Mikrosystem

  Don't Dream it. Stream it.

  Mikrosystem med trådlös bredbandsanslutning och MP3-uppspelning

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Don't Dream it. Stream it.

Mikrosystem med trådlös bredbandsanslutning och MP3-uppspelning

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Don't Dream it. Stream it.

 • wOOx™-högtalare för djup och kraftfull bas

  wOOx™-högtalare för djup och kraftfull bas

  wOOx-tekniken är ett revolutionerande högtalarkoncept för att höra och uppleva en verkligt djup bas som är fylligare än i andra ljudsystem. Speciella högtalarelement arbetar i harmoni med wOOx-baselementen och den exakta samklangen mellan huvudelementet och diskantelementet leder till mjuka övergångar från låga/medelhöga frekvenser till höga. En dubbelfjädrande och helt symmetrisk sandwich-konstruktion ger en låg och exakt bas utan märkbar distorsion. wOOx-högtalarna ger dig en exceptionell djup och dynamisk bas genom att högtalarlådans hela volym utnyttjas för att förstärka musikintrycket.

 • Trådlös PC Link till alla MP3- och mp3PRO-musikfiler på datorn

  Om du redan har ett antal digitala musikfiler lagrade på datorn behöver du inte göra dig av med eller repetera allt det arbetet. Mikrosystemet blir en integrerad del av ditt hemnätverk, och ansluts till både Internet och din PC Link via gateway-routern. Genom att trycka ner knappen PC Link på enheten får du omedelbar åtkomst till musikfilerna som finns lagrade på hårddisken. Till råga på allt kan du spela dem genom mikrosystemets skarpa, klara, kraftfulla och patenterade wOOx-högtalare!

 • Uppdatera mikrosystemet Streamium

  Du kan uppdatera MCi250 genom att helt enkelt använda Internet-anslutningen för att ladda ned och installera programuppdateringar med spännande nya tjänster och produktfunktioner.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av