1
Datortillbehör

Multimediehögtalare 2.0

  Multimediehögtalare 2.0

  Övertygande ljudkvalitet

  Det enkla sättet att få en autentisk stereoupplevelse för musik, Internet och multimedieprogram för datorn är med högtalarsystemet MMS221 med bästa basprestanda i sin klass.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Övertygande ljudkvalitet

Det enkla sättet att få en autentisk stereoupplevelse för musik, Internet och multimedieprogram för datorn är med högtalarsystemet MMS221 med bästa basprestanda i sin klass.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Övertygande ljudkvalitet

Autentiskt ljud för multimedia

 • Basreflexhögtalarna ger ett kraftfullt och djupt basljud

  Basreflexhögtalarna ger ett kraftfullt och djupt basljud

  Basreflexhögtalare ger en djup bas från kompakta högtalarlådor. De skiljer sig från vanliga högtalarlådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet. Resultatet blir en djupare kontrollerad bas och mindre distorsion. Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen fås att vibrera som i en konventionell woofer för att på så sätt skapa resonansen. Tillsammans med gensvaret från woofern skapas lågfrekventa ljud och du kan uppleva nya djupa basljud.

 • DBB (Dynamic Bass Boost) för djupare och bättre ljud

  DBB (Dynamic Bass Boost) för djupare och bättre ljud

  Med DBB (Dynamic Bass Boost) maximerar du musikupplevelsen med en knapptryckning och tydliggör basen i alla volyminställningar – från lågt till högt. De lägsta basfrekvenserna går ofta förlorade vid låga volymer. För att motverka detta kan du ställa in DBB så att basen förstärks och du kan njuta av ett rikt ljud även när du skruvar ned volymen.

 • Med hjälp av märkta och färgkodade kontakter kan du sätta igång direkt

  Med hjälp av märkta och färgkodade kontakter kan du sätta igång direkt

  Färgkodade kablar, tydlig märkning och lättförståelig dokumentation innebär att du kommer igång på några minuter.

 • Upplev datorljud med samma kvalitet som på din vanliga stereo

  Under 75 år har Philips producerat det senaste inom ljud och har använt den erfarenhet till att skapa ljudprodukter för datorer med samma prestanda som våra prisbelönta homeaudiosystem.

 • Mer än 75 års erfarenhet av ljud

  Philips utvecklade CD-spelaren, ledde den grupp som skrev specifikationen för USB-ljud och har producerat miljontals ljudsystem, hemunderhållningspaket och TV-apparater under de senaste årtiondena. Philips är en ledare inom innovation på det här området, och du kan lita på att vi skapar datorljudsystem med högsta ljudkvalitet.

 • Kompatibel med alla ljudkällor (musik, spel, film och Internet)

  Alla typer av ljudkällor (musik, spel, film och Internet) kan spelas upp. Nu blir multimedieupplevelsen mer engagerande än någonsin, oavsett vad du vill lyssna på.

 • Lätt att ansluta till en stationär eller bärbar dator

  Kan anslutas till antingen en stationär eller bärbar dator

 • Den magnetiska avskärmningen eliminerar distorsion på datorbildskärmar

  Eftersom de kraftiga magneterna i högtalarna är magnetiskt avskärmade, finns det ingen risk för bilddistorsion eller skador när de placeras nära datorns bildskärm eller TV:n.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av