1
Unmapped

Multimediehögtalare 5.1

  Multimediehögtalare 5.1

  Övertygande kvalitetssurroundljud

  Med 80 W uteffekt för musik och DBB (Dynamic Bass Boost) för fylligare återgivning av låga toner ger de högpresterande 5.1-kanals datorhögtalarna MMS260 dig en multimedieupplevelse som är mer omslutande än någonsin tidigare.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Övertygande kvalitetssurroundljud

Med 80 W uteffekt för musik och DBB (Dynamic Bass Boost) för fylligare återgivning av låga toner ger de högpresterande 5.1-kanals datorhögtalarna MMS260 dig en multimedieupplevelse som är mer omslutande än någonsin tidigare.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Övertygande kvalitetssurroundljud

5.1-kanalens ljudupplevelse

 • DDBB (Digital Dynamic Bass Boost) för basoptimering

  DDBB (Digital Dynamic Bass Boost) för basoptimering

  DDBB (Digital Dynamic Bass Boost) är ett intelligent basförbättringssystem för maximal basupplevelse vid höga volymer utan distorsion och vid låga volymer utan att kompromissa med de lägsta basfrekvenserna. Tekniskt avancerad elektronik övervakar volymen och basnivåerna. Ljuddistorsion förhindras och basen optimeras tack vare den exakta kalibreringen. DDBB ger dig glädjen av utmärkt basprestanda oberoende av vilken volymnivå du väljer.

 • Basreflexhögtalarna ger ett kraftfullt och djupt basljud

  Basreflexhögtalarna ger ett kraftfullt och djupt basljud

  Basreflexhögtalare ger en djup bas från kompakta högtalarlådor. De skiljer sig från vanliga högtalarlådor genom att en baskanal är akustiskt förbunden med woofern för att få en lågfrekvent uteffekt från systemet. Resultatet blir en djupare kontrollerad bas och mindre distorsion. Det fungerar genom att luftmassan i baskanalen fås att vibrera som i en konventionell woofer för att på så sätt skapa resonansen. Tillsammans med gensvaret från woofern skapas lågfrekventa ljud och du kan uppleva nya djupa basljud.

 • Med hjälp av märkta och färgkodade kontakter kan du sätta igång direkt

  Med hjälp av märkta och färgkodade kontakter kan du sätta igång direkt

  Färgkodade kablar, tydlig märkning och lättförståelig dokumentation innebär att du kommer igång på några minuter.

 • Upplev datorljud med samma kvalitet som på din vanliga stereo

  Under 75 år har Philips producerat det senaste inom ljud och har använt den erfarenhet till att skapa ljudprodukter för datorer med samma prestanda som våra prisbelönta homeaudiosystem.

 • Mer än 75 års erfarenhet av ljud

  Philips utvecklade CD-spelaren, ledde den grupp som skrev specifikationen för USB-ljud och har producerat miljontals ljudsystem, hemunderhållningspaket och TV-apparater under de senaste årtiondena. Philips är en ledare inom innovation på det här området, och du kan lita på att vi skapar datorljudsystem med högsta ljudkvalitet.

 • Kompatibel med alla ljudkällor (musik, spel, film och Internet)

  Alla typer av ljudkällor (musik, spel, film och Internet) kan spelas upp. Nu blir multimedieupplevelsen mer engagerande än någonsin, oavsett vad du vill lyssna på.

 • 5.1-kanalsljud för Dolby Digital®- och EAX®-återgivning

  5.1-kanalsljud för återgivning från Dolby Digital®- och EAX®-ljudkällor

 • Lätt att ansluta till en stationär eller bärbar dator

  Kan anslutas till antingen en stationär eller bärbar dator

 • Subwoofer för djupa bastoner och satellithögtalare för klara toner

  Audiosystemet är uppdelat på en subwoofer som är optimerad till att ge basfrekvenser, och satellithögtalare som är optimerade för medelhöga och höga frekvenser. Resultatet är ett kraftfullt fullregistersystem med alla frekvenser, från djupa bastoner till kristallklara, höga toner med minimal distorsion.

 • Trähölje för kvalitativ basåtergivning

  Subwoofer-höljet är gjort i trä vilket gör den stabilare och förbättrar akustiken.

 • Den magnetiska avskärmningen eliminerar distorsion på datorbildskärmar

  Eftersom de kraftiga magneterna i högtalarna är magnetiskt avskärmade, finns det ingen risk för bilddistorsion eller skador när de placeras nära datorns bildskärm eller TV:n.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av