1
Fidelio

Philips Fidelio

trådlös, bärbar högtalare

  -{discount-percentage}%

  Philips Fidelio

  trådlös, bärbar högtalare

  Bärbart Hi-Fi-ljud

  Den trådlösa Philips Fidelio-högtalaren har höga prestanda och är bärbar. Den ger ett fantastiskt, klart och dynamiskt ljud och är perfekt att använda hemma eller på resan. Med trådlös musikströmning via Bluetooth får du musikunderhållning utan krångel. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bärbart Hi-Fi-ljud

Den trådlösa Philips Fidelio-högtalaren har höga prestanda och är bärbar. Den ger ett fantastiskt, klart och dynamiskt ljud och är perfekt att använda hemma eller på resan. Med trådlös musikströmning via Bluetooth får du musikunderhållning utan krångel. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Fidelio trådlös, bärbar högtalare

Bluetooth® och NFC, USB-port för laddning, Laddningsbart batteri, 20 W, stereo med bashögtalare P9XBLK/10 Hitta liknande produkter

Bärbart Hi-Fi-ljud

Besatt av ljud

 • Bluetooth® (aptX® och AAC) med musikströmning i hifi-kvalitet

  Bluetooth® (aptX® och AAC) med musikströmning i hifi-kvalitet

  Den avancerade tekniken tar ljudet som strömmas via Bluetooth® till nästa nivå. För Bluetooth®-standardljud används SBC-codec som tagits fram för enkel ljudöverföring och därför kan göra lyssnaren besviken och missnöjd. Philips-högtalaren är däremot utrustad med trådlös Bluetooth®-teknik (aptX® och AAC) med hifi-kvalitet, vilket ger dig ett rikt, kraftfullt och kristallklart ljud. Philips levererar nu ljudkvaliteten du har kommit att vänta dig, kompatibelt med de senaste Android™- och Apple iOS-smarttelefonerna och -surfplattorna såväl som andra enheter. Trådlös musik har aldrig låtit så här bra.

 • Smidigt med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-hopparning

  Smidigt med NFC-aktiverade smarttelefoner för Bluetooth-hopparning

  Para enkelt ihop Bluetooth-enheter med smidig NFC-teknik (närfältskommunikationsteknik). Du behöver bara trycka på den NFC-aktiverade smarttelefonen eller surfplattan i NFC-området för en högtalare för att sätta på högtalaren, starta Bluetooth-hopparning och börja strömma musik.

 • Mjuka dome tweeter-högtalare för ett stort och naturligt ljud

  Mjuka dome tweeter-högtalare för ett stort och naturligt ljud

  Tack vare de mjuka dome tweeter-högtalarna återges höga frekvenser detaljerat och exakt. Det här är en teknik som Philips tog fram på 60-talet, och sedan dess har använt i majoriteten av sina prestigehögtalare. Tweeter-högtalarna ger även en mycket öppen rumslig återgivning, med låg riktning och distorsion. Jämfört med system som bara har fullregisterelement blir ljudet stort och naturligt, oavsett var i rummet du befinner dig.

 • Trådlös musikströmning via Bluetooth

  Trådlös musikströmning via Bluetooth

  Bluetooth är en teknik för trådlös kommunikation för korta avstånd som är både stabil och energieffektiv. Tekniken ger enkel trådlös anslutning till iPod/iPhone/iPad eller andra Bluetooth-enheter som smarttelefoner, surfplattor och till och med bärbara datorer så att du enkelt kan njuta av din favoritmusik, filmer eller spel trådlöst via högtalaren.

 • USB-port för laddning av alla mobila enheter

  USB-port för laddning av alla mobila enheter

  Den här högtalaren har en USB-port, så om din smartphone får slut på batteri antingen hemma eller ute kan du använda den bärbara högtalaren till att överföra det batteri som är kvar i högtalaren till mobilen.

 • Batterinivån visas automatiskt när du rör vid högtalaren

  Batterinivån visas automatiskt när du rör vid högtalaren

  Tryck lätt på högtalaren så visas batterinivån.

 • Spela musik var du än är med ett inbyggt, laddningsbart litiumjonbatteri

  Spela musik var du än är med ett inbyggt, laddningsbart litiumjonbatteri

 • Ljudingång för enkel anslutning till nästan alla elektroniska enheter

  Ljudingång för enkel anslutning till nästan alla elektroniska enheter

 • Woofers och wOOx-teknik för en tung och otroligt djup bas

  Trots den mycket kompakta akustiska volymen är basen tung och förvånansvärt djup, så att du kan njuta av alla typer av musik. Det här uppnås genom att två woofers med hög effekt används, och ett passivt element för stora utrymmen per kanal, och allt det här i ett styvt hölje där ingen basenergi går förlorad. Den stora rörliga massan hos det passiva elementet gör det möjligt att justera systemet ända ned till frekvensen 80 Hz, samtidigt som luftturbulensen hos en portad design undviks. Känn rytmen i musiken, och missa inte en enda takt.

 • Optimerat delningsfilter för en mycket naturlig tonbalans

  Våra ljudtekniker ägnade dagar och nätter åt att optimera delningsfiltret så att ljudet skulle bli så naturligt som möjligt, oavsett akustisk miljö. I allt från små rum till öppna utrymmen, från högsta till lägsta volym, är rösterna klara och naturliga, och ljudet är varken aggressivt eller tröttande även när volymen är hög. Du kan lyssna i timmar, och ändå vilja höra mer av din favoritmusik.

 • Förstärkare med höga prestanda för bra loudness och dynamik

  Utmärkt loudness och dynamik tack vare den förstklassiga förstärkaren och 8 högeffektiva omvandlare. Diskanthögtalare och woofers har båda utformats särskilt för den här unika produkten, och har en hög kraftfaktor som ger ett dynamiskt och imponerande ljud oavsett volym. Musiken är livlig, dynamisk och helt enkelt njutbar under alla omständigheter.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av