1
Mediaspelare

Bärbar DVD-spelare

  DVD playback

  Bärbar DVD-spelare

  Den ultimata DVD-upplevelsen

  Ren underhållning medan du reser! PET1002 med 25,9 cm (10,2") LCD-skärm med Philips Zero Bright Dot™ säkerställer optimal skärmkvalitet. Upp till 5 timmars uppspelning av DVD-, DivX®- och MPEG4-filmer, samt MP3-/WMA-CD-musik.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den ultimata DVD-upplevelsen

Ren underhållning medan du reser! PET1002 med 25,9 cm (10,2") LCD-skärm med Philips Zero Bright Dot™ säkerställer optimal skärmkvalitet. Upp till 5 timmars uppspelning av DVD-, DivX®- och MPEG4-filmer, samt MP3-/WMA-CD-musik.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Den ultimata DVD-upplevelsen

Med 25,9 cm (10,2") LCD-skärm med hög upplösning

 • Spela upp DVD-, DVD+/-R- och DVD+/-RW-, (S)VCD-, DivX®- och MPEG4-filmer

  Spela upp DVD-, DVD+/-R- och DVD+/-RW-, (S)VCD-, DivX®- och MPEG4-filmer

  Med DivX®-support kan du njuta av DivX®-kodade videofilmer hemma i TV-soffan. DivX®-medieformatet är en MPEG4-baserad videokomprimeringsteknik som du kan använda till att spara stora filer, som filmer, filmklipp och musikvideor på medier som CD-R/RW, minneskort och DVD-video. Du kan spela DivX®-CD-skivor på vissa DVD-spelare, DVD-recorder och hemmabiosystem.

 • Dela JPEG-bildfiler med Picture CD

  Dela JPEG-bildfiler med Picture CD

  Multi-Format-kapaciteten gör att du kan titta på bilder på resan och spela upp de flesta skivformaten med maximal skivkompatibilitet och bildupplevelse.

 • 10,2-tums TFT LCD-skärm med hög upplösning ger fantastisk bildvisning

  10,2-tums TFT LCD-skärm med hög upplösning ger fantastisk bildvisning

  Den högupplösta LCD-färgskärmen gör bilder levande, så du kan visa upp dina bästa foton, filmer och låtar i lika naturligt rika detaljer och levande färger som från en högkvalitativ utskrift.

 • Njut av filmer i 16:9 widescreen-format

  Njut av filmer i 16:9 widescreen-format

  Visa och dela dina filmer och digitala bilder med vänner och familj. 16:9-widescreen-bildförhållandet är standard för vanlig och HD-TV samt digital-TV. Ett ursprungligt 16:9-bildförhållande ger filmvisning utan svarta fält längst upp och längst ned i bilden och utan den kvalitetsförlust som det innebär att ändra en bild så att den passar i en annan skärmstorlek.

 • Inbyggda stereohögtalare av hög kvalitet

  Inbyggda stereohögtalare av hög kvalitet

  Stereohögtalarna ger ett ljud av hög kvalitet och de ger dig friheten att lyssna på musik när som helst och var som helst, med inbyggda stereohögtalare som ger dig möjlighet att njuta av musik bara genom att koppla från hörlurarna.

 • Dela nöjet med dubbla hörlursuttag

  Dela nöjet med dubbla hörlursuttag

  Dubbla hörlursuttag gör att du kan dela lyssningsupplevelsen. Ta två par hörlurar och sjunk ned i soffan med någon du tycker om – delad underhållningsglädje är dubbel glädje.

 • Zero Bright Dot™-skärm för optimal bildskärmskvalitet

  Njut av bilder av högsta kvalitet utan störande tomma punkter på LCD-skärmen. LCD-skärmar har ofta felaktigheter som kallas "döda pixlar" i LCD-branschen. Ett begränsat antal "döda pixlar" ansågs tidigare vara en oundviklig bieffekt av LCD-skärmtillverkning i stora volymer. Med Philips stränga kvalitetskontrollprocedurer som används vid tillverkningen av våra bärbara DVD-spelare tillverkas våra LCD-skärmar med noll tolerans för "döda pixlar". Utvalda bärbara DVD-spelare är utrustade med Philips Zero Bright Dot™-garanti så att du får optimal bildskärmskvalitet.

 • Biladapter och tunn fjärrkontroll

  Den här bärbara DVD-spelaren levereras med en biladapter och en tunn fjärrkontroll. Om du ansluter biladaptern till bilens cigarettändare förser den spelaren med ström under resan. Du behöver inte oroa dig för att batteriet ska ta slut medan du tittar på en film eller spelar ett spel. Fjärrkontrollen i kreditkortsformat är perfekt för resor eftersom den tar upp lite utrymme och är enkel att förvara.

Visa alla specifikationer
 • Uppladdningsbara batterier klarar endast ett begränsat antal laddningar och måste så småningom bytas ut. Batterilivslängden och antalet möjliga uppladdningar varierar beroende på användning och inställningar.
 • Batterilivslängden varierar beroende på användning och inställningar.
 • Windows Media och Windows-logotypen är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder.
 • DivX, DivX Certified och associerade logotyper är varumärken som tillhör DivXNetworks, Inc. och används under licens.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av