1

Sport audio player

  -{discount-percentage}%

  Sport audio player

  Design for sports

  Utformad för dig som tränar. Med PSA610 på 3 GB* kan du lagra upp till 1 500 låtar. Den stötdämpande designen gör att du kan njuta av din favoritmusik även under det mest krävande träningspasset. See all benefits

  Unfortunately this product is no longer available

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Design for sports

Utformad för dig som tränar. Med PSA610 på 3 GB* kan du lagra upp till 1 500 låtar. Den stötdämpande designen gör att du kan njuta av din favoritmusik även under det mest krävande träningspasset. See all benefits

Unfortunately this product is no longer available

Design for sports

Inbyggt, talande tidtagarur

Aktivera den inbyggda talande tidtagarfunktionen med den strategiskt placerade knappen till vänster på spelaren. Tidtagaruret meddelar dig förfluten tid via hörlurarna och du behöver inte ens titta på spelaren. För att hålla dig på topp i alla lägen kan du använda tidtagningsfunktionen med eller utan musik.

Intuitive 'no-look' music control via the rocking lens

Njut av ett problemfritt träningspass och ta kommandot över musiken när du är i farten med hjälp av spelarens användarvänliga 'no-look' rocking lens. Den är utformad så att du kan röra på dig och vara på topp och ändå diskret och lätt styra spelarens funktioner utan avbrott. För en verklig 'no-look' rocking-upplevelse knackar du bara lätt på linsens styrpunkter som är indikerade med en liten förhöjning så får du enkelt och lätt tillgång till musik.

Stötdämpande design

Njut av ett problemfritt träningspass utan att behöva oroa dig för att riskera att skada din sportspelare. Det finns en anledning till att våra kompakta sportspelare är runda och har en stötabsorberande design. Även om de är kompakta ryms det tillräckligt med låtar för att hålla dig igång och motiverad. Det börjar med form och material för spelaren och fortsätter hela vägen ned till de minsta beståndsdelarna i mikrohårddiskens hölje och teknik. På så sätt kan vi med de här spelarna garantera avbrottsfri och störningsfri uppspelning även under de tuffaste träningspassen.

ShockLock ger 100 % avbrottsfri musik

Njut av 100 % avbrottsfri musik när du är på språng och under de mest krävande träningspassen. Du behöver inte oroa dig för att skada hårddisken på din MP3-spelare. Välj bara den låt du vill höra under passet och tryck sedan på "Håll"-knappen på MP3-spelaren och välj ShockLock-läget. Musiken laddas automatiskt till spelarens buffertminne. Från det ögonblicket är hårddisken låst i ShockLock-läget, som skyddar disken från stötar och vibrationer. Njut av träningspasset utan avbrott.

SuperScroll™-navigering hittar låtar lätt och fort

Snabbsökningsknappar gör att du lätt kan kontrollera hur snabbt du bläddrar igenom stora kataloger. Du kan välja att flytta genom spellistan en sång i taget eller håller du ned knappen lite längre så kan SuperScroll™ snabbt ta dig till önskat spår.

PlaysForSure* endast med Windows XP

Det är enkelt att njuta av din GoGear-enhet med PlaysForSure som är kompatibelt med Windows Media Player 10 och Windows XP. Genom att använda Windows Media Player kan du enkelt hantera musik på din digitala GoGear-ljudspelare och automatiskt synkronisera din musiksamling på datorn. Du kan även njuta av det bredaste utbudet av onlineshopping genom att helt enkelt titta efter PlaysForSure-logotypen i onlinebutiken. Sen kan du ta det lugnt eftersom du vet att all musik du köper där fungerar med din GoGear-spelare.

See all Specifications
 • 1 GB = 1 miljard byte, det tillgängliga lagringsutrymmet är mindre.
 • Uppladdningsbara batterier klarar endast ett begränsat antal laddningar och måste så småningom bytas ut. Batterilivslängden och antalet möjliga uppladdningar varierar beroende på användning och inställningar.
 • Lagringskapaciteten baseras på 4 minuter långa låtar och 64 kbit/s WMA-kodning eller 128 kbit/s MP3-kodning.
 • Logotyperna för PlaysForSure, Windows Media och Windows är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller övriga länder.
 • Faktisk överföringshastighet kan variera beroende på det operativsystem och den programkonfiguration som du använder.

Recently viewed products

You might be interested in