Bärbar TV

  Bärbar TV

  Titta på bärbar digital-TV!

  Med den här bärbara TV:n kan du njuta av fördelarna med digital-TV, elektronisk programguide och annat innehåll av digital kvalitet. Samtidigt kan du njuta av fotovisning, DivX-video- och MP3-/WMA-musikuppspelning via den inbyggda USB- och SD-kortplatsen. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bärbar TV

10, 2 tums widescreen-LCD-skärm, digital-TV PVD1075/12 Hitta liknande produkter

Titta på bärbar digital-TV!

med USB- och SD-kortplatser för foto/video/musik

 • Stöd för gratis TV- och radioprogram i det marbundna digital-TV-nätet

  Stöd för gratis TV- och radioprogram i det marbundna digital-TV-nätet

  Utöka underhållningen med digitala TV-kanaler – utan kostnad. Med DVB-T (digital markbunden TV-sändning) kan du ta emot gratis TV- och radioprogram som sänds i de markbundna TV-näten i Europa. Signalen hålls digital utan några analoga steg för att bevara den högsta kvaliteten.

 • USB- och SD-kortplatser för foton, musik och videoklipp

  USB- och SD-kortplatser för foton, musik och videoklipp

  Tack vare fullständig filöverföringskapacitet kan du lätt och bekvämt få åtkomst till mer musik, foton och videoklipp via USB- och SD-kortplatsen.

 • Upp till 3 timmars uppspelningstid med ett inbyggt batteri*

  Upp till 3 timmars uppspelningstid med ett inbyggt batteri*

  Den här spelaren från Philips levereras med ett kompakt, inbyggt och återuppladdningsbart batteri för långvarig uppspelning. Upp till 3 timmar av film-, foto- och musikuppspelning kan uppnås av en uppladdning. Anslut bara nätkabeln för att ladda upp spelaren – det kan inte bli enklare.

 • Spela upp MP3- och WMA-musik

  Spela upp MP3- och WMA-musik
 • Zero Bright Dot™-skärm för optimal bildskärmskvalitet

  Njut av bilder av högsta kvalitet utan störande tomma punkter på LCD-skärmen. LCD-skärmar har ofta felaktigheter som kallas "döda pixlar" i LCD-branschen. Ett begränsat antal "döda pixlar" ansågs tidigare vara en oundviklig bieffekt av LCD-skärmtillverkning i stora volymer. Med Philips stränga kvalitetskontrollprocedurer som används vid tillverkningen av våra bärbara DVD-spelare tillverkas våra LCD-skärmar med noll tolerans för "döda pixlar". Utvalda bärbara DVD-spelare är utrustade med Philips Zero Bright Dot™-garanti så att du får optimal bildskärmskvalitet.

 • Spela upp DivX®- och MPEG4-filmer

  Med DivX-funktionen kan du njuta av DivX-kodade videofilmer hemma i TV-soffan. DivX-medieformatet är en MPEG4-baserad videokomprimeringsteknik som du kan använda till att spara stora filer, som filmer, filmklipp och musikvideor på medier som CD-R/RW, minneskort och DVD-video. Du kan spela upp DivX-CD-skivor på vissa DVD-spelare, DVD-recorder och hemmabiosystem.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av