1
Hemmaljud

CD Soundmachine

  CD Soundmachine

  Lyssna på kraftfull musik var du än är

  Philips bärbara PX840T-ljudsystem spelar enkelt upp musik från dina favoritkällor – Bluetooth, USB, CD och FM/MW-radio. Det inbyggda, dynamiska ljussystemet och uteffekten på 50 W ger dig den optimala lyssningsupplevelsen. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lyssna på kraftfull musik var du än är

Philips bärbara PX840T-ljudsystem spelar enkelt upp musik från dina favoritkällor – Bluetooth, USB, CD och FM/MW-radio. Det inbyggda, dynamiska ljussystemet och uteffekten på 50 W ger dig den optimala lyssningsupplevelsen. Läs mer om produkten

CD Soundmachine

Bluetooth, 50W, Dynamiskt ljus PX840T/12 Hitta liknande produkter

Lyssna på kraftfull musik var du än är

med Bluetooth

 • Strömma musik trådlöst via Bluetooth™ från din smarttelefon

  Strömma musik trådlöst via Bluetooth™ från din smarttelefon

  Bluetooth är en teknik för trådlös kommunikation på nära avstånd som är både stabil och energieffektiv. Tekniken ger enkel trådlös anslutning till iPod/iPhone/iPad eller andra Bluetooth-enheter som smarttelefoner, surfplattor och till och med bärbara datorer så att du enkelt kan spela upp din favoritmusik eller ljud från film och spel trådlöst via högtalaren.

 • Spela upp MP3-CD, CD och CD-R/RW

  Spela upp MP3-CD, CD och CD-R/RW

  MP3 står för "MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3") och är en revolutionerande komprimeringsteknik där digitala musikfiler kan göras upp till 10 gånger mindre utan att ljudkvaliteten försämras i någon större utsträckning. MP3 är ett vanligt ljudkomprimeringsformat på Internet för snabb och enkel överföring av ljudfiler.

 • Ljudingång för enkel bärbar musikuppspelning

  Ljudingång för enkel bärbar musikuppspelning

  Med en enkel anslutning kan du njuta av all musik från bärbara enheter och datorer. Anslut bara enheten till ljudingången (3,5 mm) AUDIO-IN på din Philips-enhet. Med datorer görs anslutningen oftast från headsetutgången. När anslutningen har upprättats kan du njuta av hela din musiksamling direkt i överlägset bra högtalare. Philips ger dig helt enkelt bättre ljud.

 • Få fart på festen med dynamiskt ljus

  Få fart på festen med dynamiskt ljus

  Få fart på festen och lys upp musiken med det dynamiska ljussystemet. Ställ in nattbelysningen med två dynamiska ljuseffekter som lyser direkt från högtalarna. Tänd/släck lamporna genom att vrida på strömbrytaren, utan att missa en enda ton. Lys upp festen som du vill, från avslappnad stämningsbelysning till spännande dansklubbseffekter. Ställ in ton och stämning samtidigt!

 • Blandad/upprepad uppspelning av CD för personlig musikunderhållning

  Blandad/upprepad uppspelning av CD för personlig musikunderhållning

  Med funktionen "blandad/upprepad uppspelning" tråkar du inte ut dig med att lyssna på musiken i samma ordning hela tiden. När du har överfört favoritlåtarna till spelaren behöver du bara välja ett av lägena "blandad", "programmerad" eller "upprepad" för att låtarna ska spelas i olika ordning. Njut av olika musikupplevelser varje gång du sätter igång spelaren.

 • DBB (Dynamic Bass Boost) för djupare och bättre ljud

  DBB (Dynamic Bass Boost) för djupare och bättre ljud

  Med DBB (Dynamic Bass Boost) maximerar du musikupplevelsen med en knapptryckning och tydliggör basen i alla volyminställningar – från lågt till högt. De lägsta basfrekvenserna går ofta förlorade vid låga volymer. För att motverka detta kan du ställa in DBB så att basen förstärks och du kan njuta av ett rikt ljud även när du skruvar ned volymen.

 • Digital ljudkontroll för optimerade musikstilsinställningar

  Digital ljudkontroll för optimerade musikstilsinställningar

  Med digital ljudkontroll får du ett urval förinställningar – Jazz, Rock, Pop och Classic – som du kan använda till att optimera frekvensomfånget för olika musikstilar. För varje läge används grafisk frekvenskorrigering för att automatiskt justera ljudbalansen och förstärka de viktigaste ljudfrekvenserna i den valda musikstilen. Med digital ljudkontroll får du enkelt ut mesta möjliga av musiken genom att finjustera ljudbalansen så att den passar för den musik du spelar.

 • FM/MW (AM)-stereomottagare

  FM/MW (AM)-stereomottagare

 • Programmerbar för 20 CD-spår

  Med den programmerbara CD-uppspelningsfunktionen kan du lyssna på dina favoritspår i den ordning du vill.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av