1
Skäggtrimmers

skäggtrimmer och rakapparat

  skäggtrimmer och rakapparat

  Uttryck din stil

  Skapa en exakt look med Styleshaver. Med en enkel handledsrörelse har den här dubbelsidiga elektriska skäggtrimmern allt du behöver för att kunna skapa ett perfekt stylat skägg, tredagarsstubb eller en nära rakning. Den fungerar även på tätare skägg Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Uttryck din stil

Skapa en exakt look med Styleshaver. Med en enkel handledsrörelse har den här dubbelsidiga elektriska skäggtrimmern allt du behöver för att kunna skapa ett perfekt stylat skägg, tredagarsstubb eller en nära rakning. Den fungerar även på tätare skägg Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Uttryck din stil

Trimma och raka – med en och samma produkt

 • Vändbar trimmer: 32 mm- och 15 mm-sida för optimal noggrannhet

  Vändbar trimmer: 32 mm- och 15 mm-sida för optimal noggrannhet

  Om du tar av kammen med justerbar längd har du en vändbar precisionstrimmer. Ena sidan är en effektiv trimmer på 32 mm. Om du vänder på den har du en 15 mm bred precisionstrimmer som är perfekt för små ytor, som under näsan eller runt munnen. Den ger en mycket nära trimning samtidigt som den skyddar din hud, och tack vare det lilla formatet och den vinklade designen är det enkelt att se när du jobbar med tunna linjer och detaljer.

 • Dubbel rakapparat med trimmer som klarar de tätaste skägg

  Dubbel rakapparat med trimmer som klarar de tätaste skägg

  Rakapparaten med dubbla skärblad gör det enkelt att trimma stubben runt skägget, även i nacken. Trimmern för medellånga hår får tag i längre, tjockare hårstrån och de 2 inställningsbara skärbladen rakar allt annat helt jämnt.

 • Detaljkam för precision och skäggkam för kontroll

  Detaljkam för precision och skäggkam för kontroll

  Detaljkammen ger dig större precision när du trimmar. Använd den istället för skäggkammen för att komma åt på svåråtkomliga ställen eller för att jämna till kanterna på skägget. Skäggkammen ger dig större kontroll så att du kan få en jämn trimning.

 • Reslåset förhindrar att apparaten startas av misstag

  Reslåset förhindrar att apparaten startas av misstag

  Håll valfri knapp intryckt i 3 sekunder för att aktivera reslåset så att produkten inte startas av misstag. En röd låssymbol mellan knapparna visar när reslåset är på.

 • Laddningsställ och fodral: alltid laddad och resklar

  Laddningsställ och fodral: alltid laddad och resklar

  Det hopfällbara laddningsstället får plats i de minsta utrymmen, så du kan ladda apparaten var du vill och enkelt ta med dig stället på resan. Fodralet skyddar rakapparaten när du reser och är praktiskt när du inte använder apparaten.

 • Batterilampan visar batteristatusen

  Batterilampan visar batteristatusen

  Batterilampan lyser med ljusblått sken när batteriet är fulladdat och blinkar orange när 10 minuter återstår.

 • 2 års garanti, spänning för användning i hela världen, ingen olja behövs

  2 års garanti, spänning för användning i hela världen, ingen olja behövs

  Alla våra trimningsprodukter är gjorda för att hålla länge. De omfattas av en världsomfattande garanti som gäller i 2 år, har spänning för användning i hela världen och behöver inte oljas.

 • Hudvänliga och högeffektiva trimmerblad

  Hudvänliga och högeffektiva trimmerblad

  Stålbladen stryker lätt mot varandra och slipas därmed medan du använder trimmern! Bladen håller sig supervassa så att de alltid kapar hårstråna snyggt och effektivt, men har rundade bladändar och kammar för att förhindra hudirritation.

 • Skäggtrimmer med 12 längdinställningar från 0,5 till 10 mm

  Med en Philips skägg- och stubbtrimmer i full storlek (32 mm) med 12 olika längdinställningar från 0,5 till 10 mm är det enkelt att få exakt den längd du vill ha. Vrid på ratten för att låsa apparaten med den längdinställning du vill använda. Den tåliga metalltrimmern med hudvänliga rundade kanter ger en exakt och jämn trimning.

 • 50 minuters sladdlös användning efter 1 timmes snabbladdning.

  Det kraftfulla litiumjonbatteriet räcker i 50 minuter efter 1 timmes laddning. Efter 10 minuters snabbladdning kan du använda apparaten i 10 minuter, så den är alltid redo när du behöver den.

 • 100 % vattentät för enkel rengöring

  Raka eller trimma skägget var du vill, i vått eller torrt. När du är klar sköljer du bara av den under kranen.

 • Strömlampan visar vilken del som är igång

  Trimmerknappen tänds när trimmern är igång, och rakknappen tänds när rakapparaten körs, så att du alltid vet vilken del som används.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av