1
Bildskärmar

Smart-allt-i-ett-skärm

  Om du vill ha mer information kan du ladda ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/s/s231c4afd_00/s231c4afd_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimärkning</a>
  Om du vill ha mer information kan du ladda ned Energimärkning

  Smart-allt-i-ett-skärm

  Smart allt-i-ett-skärm

  Välkomna en ny värld av möjligheter med Philips Smart All-in-One som drivs av Android™. Den breda 23-tums multipekskärmen är perfekt för att strömma HD-video, musik, e-Learning och surfning på internet till nästa nivå. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Smart allt-i-ett-skärm

Välkomna en ny värld av möjligheter med Philips Smart All-in-One som drivs av Android™. Den breda 23-tums multipekskärmen är perfekt för att strömma HD-video, musik, e-Learning och surfning på internet till nästa nivå. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Smart-allt-i-ett-skärm

Android TV, 23 tum (58, 4 cm) S231C4AFD/00 Hitta liknande produkter

Smart allt-i-ett-skärm

Världen är här!

 • 16:9 Full HD-bredbildsskärm för en perfekt tittarupplevelse

  16:9 Full HD-bredbildsskärm för en perfekt tittarupplevelse

  Den smarta allt-i-ett-skärmen har en 16:9 Full HD-skärm (1 920 x 1 080-upplösning) för en uppslukande underhållningsupplevelse. Den är helt framtidssäker eftersom den har stöd för 1080p-signaler från alla källor, även de senaste Blu-ray-spelarna och avancerade HD-spelkonsolerna. Den levererar suveräna flimmerfria Progressive Scan-bilder med enastående klarhet och färger.

 • Suveränt stereoljud för multimedia

  Suveränt stereoljud för multimedia

  Låt dig uppslukas av ljudet från de inbyggda kvalitetsstereohögtalarna.

 • Smart stativ med smidig justering för enkel användning

  Smart stativ med smidig justering för enkel användning

  Philips smarta allt-i-ett-skärm har ett smart stativ med maximal lutningsanpassning och snabb och smidig justering. Det smarta stativet är enkelt att justera och kan ställas in i olika ergonomiska lägen. Ställ in skärmen med strax under 60 graders lutning så att du kan peka och skriva på ett naturligt sätt, eller använd den upprätt när du jobbar.

 • Stor optisk multipekskärm för enkel navigering

  Välkomna en ny värld av möjligheter med Philips Smart All-in-One som drivs av Android. Tack vare den inbyggda avancerade optiska multipektekniken kan du nu styra innehållet genom att nypa, zooma, rotera, dra eller rulla. Den stora generösa skärmen gör att du slipper kisa mot en liten smartskärm. Att läsa e-böcker eller tidningar är skönt för ögonen, tack vare det stora teckensnittet och bildfunktionerna. Den stora pekskärmen är precis rätt verktyg att låta barn uttrycka sin kreativitet med e-måleri, lära sig ABC eller använda interaktiva undervisningsappar.

 • Ladda ned appar från Google Play™ Store

  Ladda ned suveräna appar från Google Play™ Store. Det är bara att klicka på appikonen, så kommer du till butiken via din Wi-Fi- eller Ethernet-anslutning. Ladda ned och installera appar för underhållning, spel, verktyg, jobb, foton, videor, nyheter, sociala nätverk m.m., som finns och uppdateras i butiken. Det tydliga, användarvänliga gränssnittet gör det enkelt att titta runt, och du kan sortera utifrån betyg, kategori eller popularitet.

 • Med en webbkamera och mikrofon kan du hålla kontakten med familj och vänner

  Med den inbyggda webbkameran med enastående klara och skarpa bilder kan du prata med dina nära och kära som om ni var i samma rum. Tack vare den smarta allt-i-ett-skärmens superkänsliga mikrofon hörs din röst klart och tydligt. Du kan höra ljudet tydligt från de inbyggda stereohögtalarna eller ansluta dina egna hörlurar om du vill ha ett mer privat samtal. Den inbyggda lösningen är smidig och alltid redo att användas.

 • Utöka lagringsutrymmet med SDHC

  Gör plats för ditt ständigt växande bibliotek. Du kan utöka ditt lagringsutrymme genom att ansluta ett SDHC-kort eller en USB-enhet i det inbyggda expansionsfacket.

 • USB-hubb med 2 portar för enkel anslutning

  Tack vare USB-hubben kan användare enkelt ansluta sina plug-and-play-multimedieenheter, t.ex. USB-minnesenheter, kamera, bärbar hårddisk, webbkamera, handdator, skrivare och många andra enheter med USB-anslutning. Via USB 2.0-hubben som sitter på skärmen kan USB 2.0-signalerna överföras till datorn. Observera att många enheter, som kameror och hårddiskar, kanske måste sättas på manuellt, eftersom de kräver mer ström än vad USB-hubben på skärmen kan ge.

 • Snabb internetåtkomst via Wi-Fi eller Ethernet

  CDMA (Code Division Multiple Access) är ett digitalt mobilradiosystem för Spread Spectrum som använder diskreta koder till att urskilja användare.

Visa alla specifikationer
 • Kräver externt tangentbord och extern mus för Android (medföljer inte)
 • Extra strömförsörjning kan behövas för extern hårddisk.
 • Google och Android är varumärken som tillhör Google, Inc. Företagsnamn, varumärken som används här tillhör respektive företag
 • Den här Philips-skärmen är MHL-certifierad. Om din MHL-enhet inte kan anslutas eller inte fungerar som den ska bör du titta i dokumentationen för MHL-enheten eller vända dig till butiken där du köpte den. Det kan hända att du måste köpa en MHL-kabel eller adapter av ett visst märke för att enheten ska fungera
 • Kräver valfri MHL-certifierad mobil enhet och MHL-kabel (medföljer inte). Fråga din MHL-enhetsåterförsäljare om kompatibilitet.
 • Standby-/av-läget för ErP:s lågenergiläge är inte tillgängligt för MHL-enhetens laddningsfunktion

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av