1

Minisurfplatta med Android™

  -{discount-percentage}%

  Minisurfplatta med Android™

  Massor av appar och spel inom räckhåll

  GoGear Connect är den perfekta underhållningsenheten i farten. Ladda ned oändligt med Android-appar och spel. Njut av fylligt ljud i de ljudisolerade hörlurarna tack vare FullSound och Surround for Movies, eller från den kraftfulla integrerade högtalaren. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

 • Massor av appar och spel inom räckhåll

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Massor av appar och spel inom räckhåll

GoGear Connect är den perfekta underhållningsenheten i farten. Ladda ned oändligt med Android-appar och spel. Njut av fylligt ljud i de ljudisolerade hörlurarna tack vare FullSound och Surround for Movies, eller från den kraftfulla integrerade högtalaren. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

GoGEAR Minisurfplatta med Android™

Anslut 3, 8 GB* SA3CNT08K/02 Hitta liknande produkter

Massor av appar och spel inom räckhåll

Suveränt ljud

 • Åtkomst till tusentals appar och spel via Android Market

  Åtkomst till tusentals appar och spel via Android Market

  Njut av fantastiska program från Android Market. Klicka bara på ikonen på din GoGear för att ansluta till Android Market via WiFi och börja söka efter program som har publicerats av tillförlitliga tredjepartsleverantörer. Ladda ned spel, verktyg och e-böcker eller program till din GoGear – gratis eller till en låg avgift. Det tydliga, lättanvända gränssnittet låter dig bläddra intuitivt genom program som kan sorteras efter betyg, kategori eller popularitet. Ladda ned program direkt till din GoGear för omgående njutning. När du är på resa gör GoGear ditt liv till en hisnande upplevelse.

 • Philips Songbird: ett enkelt program att upptäcka, spela upp, synkronisera

  Philips Songbird: ett enkelt program att upptäcka, spela upp, synkronisera

  Philips Songbird, ett enkelt och användarvänligt program som levereras med your GoGear-spelaren, ger dig möjlighet att upptäcka och spela upp alla dina media, och smidigt synkronisera dem med din Philips GoGear. Med de intuitiva och kraftfulla musikhanteringsfunktionerna kan du upptäcka nya artister och musikstilar direkt i programmet via butiker, tjänster och webbplatser för musik och media. Spela upp ditt bibliotek och media från internet och synkronisera allt smidigt från datorn till din Philips GoGear.

 • FullSound™ så att MP3-musiken blir levande

  FullSound™ så att MP3-musiken blir levande

  Philips innovativa FullSound-teknik återskapar ljuddetaljer naturtroget till komprimerad MP3-musik, vilket ger en dramatisk berikning och förbättring så att du kan uppleva CD-musik utan distorsion. FullSound är baserat på en algoritm för efterbehandling av ljud, och kombinerar Philips erkända expertis inom musikreproduktion med styrkan i den senaste generationens DSP (Digital Signal Processor). Resultatet är en fylligare bas med mer djup och intryck, förstärkt röst, klarhet i instrumenten och stor detaljrikedom. Återupptäck din komprimerade MP3-musik med naturtroget ljud som kommer att beröra din själ och få dina fötter att dansa.

 • Surround för filmer placerar dig mitt i handlingen

  Surround för filmer placerar dig mitt i handlingen

  Surround för filmer är en avancerad ljudteknik som direkt analyserar varje ljudkälla i ett film- eller videoljudspår för att återskapa en naturlig ljudbild med ljudelement som är individuellt och exakt lokaliserade. De behandlade ljudelementen skickas sedan direkt till örat via In-Ear-hörlurar. Surround för filmer genererar ett naturligt akustiskt utrymme som baseras på ljudspårets faktiska innehåll. Resultatet blir att lyssnaren hamnar mitt i händelsernas centrum och får en omslutande surroundupplevelse – precis som filmens ljudtekniker tänkte sig.

 • Ljudisolerade hörlurar för att minimera bakgrundsljudet

  Ljudisolerade hörlurar för att minimera bakgrundsljudet

  Med ljudisolerade hörlurar kan du höra fler detaljer i musiken på lägre volym än vad som är möjligt med vanliga hörlurar. Ljudisoleringshörluren är baserad på en ingående förståelse av hörselgångens anatomi, och dess design med vinklad ljudkanal skapar en perfekt tätning mellan källan till bakgrundsljudet och hörselgången. På så sätt elimineras oönskat bakgrundsljud samtidigt som ljudet leds direkt till dina öron. T.o.m. vid måttlig volyminställning kan du urskilja detaljer i musiken utan bakgrundsljud från omgivningen. Hörlurarnas skydd finns i tre storlekar för bästa passform.

 • Inbyggd högtalare så att du kan dela din underhållningsupplevelse

  Inbyggd högtalare så att du kan dela din underhållningsupplevelse.

Visa alla specifikationer
 • Lagringskapaciteten baseras på 4 minuter långa låtar och 64 kbit/s WMA-kodning eller 128 kbit/s MP3-kodning.
 • Faktisk överföringshastighet kan variera beroende på det operativsystem och den programkonfiguration som du använder.
 • 1 GB = 1 miljard byte, det tillgängliga lagringsutrymmet är mindre.
 • Från Philips

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av