Universalfjärrkontroll

  TV2

  Universalfjärrkontroll

  Ta full kontroll!

  Den här universalfjärrkontrollen ger dig överlägsen teknik och design. Läs mer om produkten

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Ta full kontroll!

Automatisk bakgrundbelysning, intelligent inlärning

 • Styr flera enheter med en enda knapptryckning

  Styr flera enheter med en enda knapptryckning

  Med enknappsfunktionerna kan du utföra flera kommandon genom att bara trycka på en enda knapp via ett makro. Makrot kombinerar en rad förprogrammerade kommandon i en enda knapp. Du behöver därför bara trycka på en knapp för att utföra en rad olika funktioner.

 • 6-i-1-fjärrkontroll för TV, video, satellit, DVD, CD och hemmabio.

  Nu behöver du inte längre belamra soffbordet med en massa fjärrkontroller. Det här är en praktisk fjärrkontroll som styr både TV, video, satellitmottagare, (digital- eller kabel-digitaldekoder), DVD- och CD-spelare samt förstärkare/mottagare, oavsett fabrikat och modell.

 • Praktisk inlärning av IR-koder från en annan fjärrkontroll

  IR-signaler kan överföras från en fjärrkontroll till en annan och sedan användas i den mottagande fjärrkontrollen. När enhetskoder inte är inkluderade i den inbyggda databasen kan du överföra dem från den ursprungliga fjärrkontrollen genom att helt enkelt peka på den.

 • Förprogrammerad för att användas med Philips-produkter

  Om du har produkter från Philips kan du använda universalfjärrkontrollen utan programmering, eftersom alla knappar är förinställda för Philips.

 • Iögonfallande krompläterad yta

  Elegant kromad yta som passar perfekt till modern design.

 • Belysningen tänds så fort du tar upp fjärrkontrollen

  Nu behöver du aldrig mer famla efter knapparna i mörkret, för så fort du tar upp fjärrkontrollen tänds de eller LCD-skärmen automatiskt.

 • Söker automatiskt efter utrustningens fabrikat

  När du ska få din fjärrkontroll att fungera låter du helt enkelt fjärrkontrollen automatiskt söka efter den mest lämpliga koden för din utrustning.

 • Kodinmatning för direkt inställning av din fjärrkontroll

  Om fjärrkontrollen inte hittar utrustningens fabrikat automatiskt kan du alltid mata in den digitala koden manuellt. Du hittar koden i den omfattande listan som medföljer instruktionerna.

 • Om du har frågor eller behöver hjälp kan du ringa vår supporthjälp

  Om du har ett problem eller en fråga om universalfjärrkontrollen, eller om det finns en funktionsknapp på originalfjärrkontrollen som inte ingår i det stora inbyggda kodbiblioteket, är du välkommen att kontakta vår supporthjälp. Den är öppen sju dagar i veckan.

 • Supporthjälp via anpassad webbplats

  Anpassad supporthjälp för fjärrkontrollen. Alla koder för alla fabrikat finns tillgängliga på Philips webbplats för supporthjälp.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av