Pronto

Kontrollpanel för hemmabio

  USB

  Pronto

  Kontrollpanel för hemmabio

  Kraftfulla prestanda, flexibel kontroll

  Den kraftfulla kontrollösningen för hemmet och all underhållningsutrustning, fullkomligt anpassningsbar till dina och familjens behov.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kraftfulla prestanda, flexibel kontroll

 • Styr flera enheter med en enda knapptryckning

  Styr flera enheter med en enda knapptryckning

  Med enknappsfunktionerna kan du utföra flera kommandon genom att bara trycka på en enda knapp via ett makro. Makrot kombinerar en rad förprogrammerade kommandon i en enda knapp. Du behöver därför bara trycka på en knapp för att utföra en rad olika funktioner.

 • Utförlig databas med IR-koder för de flesta enheter och fabrikat

  Databasen för generella IR-koder är ett bibliotek med ID-koder för olika fjärrkontroller. Detta gör att du kan använda en fjärrkontroll för att styra din utrustning utan att först överföra ID-signalerna till fjärrkontrollen. Välj önskade IR-koder i databasen så kan du styra nästan alla ljud-/videosystem på marknaden i dag, oavsett modell eller märke.

 • Praktisk inlärning av IR-koder från en annan fjärrkontroll

  IR-signaler kan överföras från en fjärrkontroll till en annan och sedan användas i den mottagande fjärrkontrollen. När enhetskoder inte är inkluderade i den inbyggda databasen kan du överföra dem från den ursprungliga fjärrkontrollen genom att helt enkelt peka på den.

 • Radiofrekvenser fungerar genom väggar och från andra rum

  En radioteknik som gör att du kan styra komponenter som inte är inom synhåll, t.ex genom väggar och andra hinder. Det finns två typer av RF som används i fjärrkontroller RF till komponent och RF till infrarött.

 • Extra funktioner med framtida uppgraderingar av programvaran

  För att bibehålla enhetens modernitet och förbättra dess funktioner kan du hämta nya programvaror som blir tillgängliga. Anslut enheten till Internet, antingen direkt eller via en PC, och starta uppgraderingsfunktionen.

 • LCD-skärm med gråskalor visar naturtrogna, lättlästa knappar

  Skapa en egen layout i gråskalor. Knappar och kommandon är lätta att välja med pekskärmen.

 • Datorprogram för att skapa ett eget användargränssnitt

  Datorprogram för att anpassa fjärrkontrollens användargränssnitt ingår. Du kan t.ex. skapa egna skärmar och ge det ett personligt utseende. När du har installerat programvaran och skapat användargränssnittet överför du det till fjärrkontrollen antingen via RS232, USB eller trådlöst.

 • LCD-skärm med bakgrundsbelysning när det är mörkt

  Bakgrundsbelysning lyser upp LCD-displayen eller knappsatsen så att de går lättare att använda i mörker. De två vanligaste typerna av bakgrundsbelysning är LED och EL (elektroluminescens). Fjärrkontroller där LED-tekniken används är vanligtvis ljusstarka men ojämna med en gul eller grön färg, medan EL-paneler har jämnare färgnyanser i blått, vitt och grönt.

 • Inställningar och koder bibehålls när batterierna byts

  Alla inställningar och inlärda koder lagras i ett beständigt minne, som inte behöver strömtillförsel för att kunna lagra koder och inställningar.

 • Sensorn känner av omgivningsljuset och ställer in bakgrundsbelysningen

  Ljussensorn är en funktion som automatiskt aktiverar bakgrundsljuset när den omgivande belysningen når en viss nivå.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av