Pronto

Kontrollpanel för hemmabio

  USB

  Pronto

  Kontrollpanel för hemmabio

  Extrema färger, maximal kontroll

  Den maximala kontrollösningen för hemmet och all underhållningsutrustning, fullkomligt anpassningsbar till dina och familjens behov.

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Extrema färger, maximal kontroll

 • Styr flera enheter med en enda knapptryckning

  Styr flera enheter med en enda knapptryckning

  Med enknappsfunktionerna kan du utföra flera kommandon genom att bara trycka på en enda knapp via ett makro. Makrot kombinerar en rad förprogrammerade kommandon i en enda knapp. Du behöver därför bara trycka på en knapp för att utföra en rad olika funktioner.

 • Utförlig databas med IR-koder för de flesta enheter och fabrikat

  Databasen för generella IR-koder är ett bibliotek med ID-koder för olika fjärrkontroller. Detta gör att du kan använda en fjärrkontroll för att styra din utrustning utan att först överföra ID-signalerna till fjärrkontrollen. Välj önskade IR-koder i databasen så kan du styra nästan alla ljud-/videosystem på marknaden i dag, oavsett modell eller märke.

 • Praktisk inlärning av IR-koder från en annan fjärrkontroll

  IR-signaler kan överföras från en fjärrkontroll till en annan och sedan användas i den mottagande fjärrkontrollen. När enhetskoder inte är inkluderade i den inbyggda databasen kan du överföra dem från den ursprungliga fjärrkontrollen genom att helt enkelt peka på den.

 • Radiofrekvenser fungerar genom väggar och från andra rum

  En radioteknik som gör att du kan styra komponenter som inte är inom synhåll, t.ex genom väggar och andra hinder. Det finns två typer av RF som används i fjärrkontroller RF till komponent och RF till infrarött.

 • Extra funktioner med framtida uppgraderingar av programvaran

  För att bibehålla enhetens modernitet och förbättra dess funktioner kan du hämta nya programvaror som blir tillgängliga. Anslut enheten till Internet, antingen direkt eller via en PC, och starta uppgraderingsfunktionen.

 • Snygg och lättläst LCD-färgskärm

  LCD-färgskärm med pekskärmsstyrning ger garanterat bättre läsbarhet och har kapacitet att visa färgknappar och bakgrunder. Lätt att välja knappar och kommandon med pekskärmen.

 • Alpha Blending ger genomskinliga knappar och bakgrunder

  Alpha Blending används till att skapa ett genomskinligt intryck. Det görs genom att kombinera en genomskinlig förgrund med en bakgrundsfärg för att skapa ett mellanläge.

 • LCD-skärm med bakgrundsbelysning när det är mörkt

  Bakgrundsbelysning lyser upp LCD-displayen eller knappsatsen så att de går lättare att använda i mörker. De två vanligaste typerna av bakgrundsbelysning är LED och EL (elektroluminescens). Fjärrkontroller där LED-tekniken används är vanligtvis ljusstarka men ojämna med en gul eller grön färg, medan EL-paneler har jämnare färgnyanser i blått, vitt och grönt.

 • Rörelsesensorn aktiverar fjärrkontrollen när du lyfter den

  Rörelsesensorn är en funktion som automatiskt aktiverar bakgrundsbelysningen när fjärrkontrollen flyttas eller lyfts.

 • Timern startar funktionen även när du inte är hemma

  I fjärrkontrollen finns en timer-funktion som du använder för att få vissa åtgärder utförda en viss tid.

 • Välj ett språk för användargränssnittet

  Användargränssnittet finns på engelska, spanska, franska, tyska och nederländska. Välj önskat språk i inställningsmenyn för att anpassa användargränssnittet till ditt språk.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av