1
Pipmuggar för barn

Avent

Philips Avent

Sugrörsmuggar

  Philips Avent

  Sugrörsmuggar

  Stör inte tändernas utveckling*

  Sugrörsmuggen Avent Bendy från Philips har ergonomiska handtag och är perfekt när barnet ska börja dricka med sugrör. Stör inte tändernas utveckling och är framtagen i samråd med experter, vilket gör den till vår bästa sugrörsmugg. Läs mer om produkten

  Rekommenderat pris: 119,00 kr

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Stör inte tändernas utveckling*

Sugrörsmuggen Avent Bendy från Philips har ergonomiska handtag och är perfekt när barnet ska börja dricka med sugrör. Stör inte tändernas utveckling och är framtagen i samråd med experter, vilket gör den till vår bästa sugrörsmugg. Läs mer om produkten

Rekommenderat pris: 119,00 kr

Avent Sugrörsmuggar

Sugrörsmuggen Bendy, 300 ml, 12 m+, 1-pack SCF798/00 Hitta liknande produkter

Stör inte tändernas utveckling*

Spillfri ventil som förhindrar läckage

 • Den nedre delen av sugröret är böjt för att den sista droppen ska drickas upp

  Den nedre delen av sugröret är böjt för att den sista droppen ska drickas upp

  Den nedre delen av sugröret är böjt så att sugröret enkelt når vätskan. Därför kan barnet dricka i en naturlig ställning.

 • Inbyggd spillfri ventil och uppfällbart lock förhindrar spill

  Inbyggd spillfri ventil och uppfällbart lock förhindrar spill

  Sugröret har en inbyggd spillfri ventil för att förhindra spill. Det uppfällbara locket skyddar sugröret och förhindrar läckage.

 • Få delar – enkel att montera och rengöra (tål maskindisk)

  Få delar – enkel att montera och rengöra (tål maskindisk)

  Sugrörsmuggen Avent Bendy från Philips är lätt att montera och ta isär. Alla delar tål maskindisk, för din bekvämlighet.

 • BPA-fria material

  BPA-fria material

  Philips Avent Bendy-muggen är gjord av helt BPA-fria material.

 • Kompatibel med Philips Avent-flaskor och -muggar

  Kompatibel med Philips Avent-flaskor och -muggar

  Alla Philips AVENT-flaskor och -muggar är kompatibla, exklusive glasflaskorna och muggarna för större barn. Du kan blanda och matcha för att skapa den perfekta muggen, så att den passar ditt barns individuella utvecklingsbehov.

 • Hälsosam utveckling av tänderna

  Hälsosam utveckling av tänderna

  Sugrörsmuggen Avent Bendy från Philips stör inte tändernas utveckling och tränar munmusklerna så att de blir starka. *Utvecklad av experter för att göra den till vår bästa sugrörsmugg.*

 • Philips Avent-muggar följer barnets utveckling

  Att lära sig att dricka själv är ett viktigt steg i barnets utveckling. Vi stöder barns resa mot självständigt drickande, vilket möjliggör en enkel övergång från amning eller flaskmatning till en öppen mugg. Vi har lärt oss av sjukvårdspersonal om våra olika lösningar med nappar, mjuka och hårda pipar, sugrör och 360-gradiga kanter som följer barnets utveckling och stimulerar sina nyvunna motoriska färdigheter och drickfärdigheter. Våra förstklassiga lösningar är naturligtvis BPA-fria och har utvecklats med bekvämlighet och hygien i åtanke.

 • Formpressad med antiglidskydd för bättre grepp

  Muggen som rymmer 300 ml är den perfekta storleken för att barnet ska få i sig vätska hela dagen och under aktiva perioder. Det uppfällbara locket håller sugröret rent när ni är ute och rör på er. Muggen är formpressad och har ett antiglidskydd som gör den lätt att hålla i för små händer, så att barnet tryggt kan utveckla sina drickfärdigheter på egen hand.

Visa alla specifikationer
* Rekommenderat pris
 • 90 % av 200 tillfrågade barntandläkare i USA anser att designen hos vår sugrörsmugg underlättar en hälsosam tandutveckling. 89 % anser att munmusklerna tränas när man dricker med sugrör vilket gör munnen stark (oberoende onlineforskning, USA, april 2016). Utvecklad i samarbete med talpedagoger, tandläkare, ergonomer och barnmorskor.

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av