1
Datortillbehör

Webbkamera

  Webbkamera

  Webcam easy

  Skype-certifiering garanterar högkvalitativ videochatt med 1,3 MP upplösning, 3x digital zoom och brusreducering. Plug & play gör det oerhört enkelt att hålla kontakten, och det finns t.o.m. ett multimedieheadset från Philips. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Webcam easy

Skype-certifiering garanterar högkvalitativ videochatt med 1,3 MP upplösning, 3x digital zoom och brusreducering. Plug & play gör det oerhört enkelt att hålla kontakten, och det finns t.o.m. ett multimedieheadset från Philips. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Webcam easy

Håll kontakten

 • 1,3 MP upplösning (interp.) för extra bildkvalitet

  Med den här webbkameran får du 1,3 MP (interpolerad) upplösning för både video och foton. Så du kan använda den till att ta högkvalitativa foton som fortfarande ser suveräna ut när du skriver ut dem som stora bilder.

 • Jämn bild med 30 bilder per sekund

  Luta dig tillbaka och njut av suverän video med 30 bildrutor per sekund. Du får jämnare bilder och en bättre total videochattupplevelse.

 • 3x digital zoom för suveräna närbilder

  Zooma in och ut och få perfekt skärmvisning av alla bilder. Du styr zoomen helt via gränssnittet på skärmen samtidigt som du tittar på bilden. På så sätt kan du justera den på bästa sätt.

 • Automatisk identifiering följer ansiktet

  Den senaste kameraprogramvaran identifierar automatiskt ansiktet och flyttar linsen så att den följer dig när du rör dig. Du visas mitt i bilden även om du rör dig under en videokonferens. På så sätt kan du utrycka dig och konversera på ett naturligt sätt.

 • Roterande huvuddel så att du kan rikta kameran åt vilket håll du vill

  Använd webbkameran som du vill med den smarta roterande huvuddelen som gör att du kan rikta kameran åt vilket håll du vill. Vrid kameran 360° i valfri riktning för att filma var som helst i rummet utan att flytta webbkameran över huvud taget.

 • Skype-certifierad

  Den här webbkameran har certifierats av Skype. Så du kan vara säker på att du får video och ljud av hög kvalitet, kostnadsfria samtal och snabbmeddelanden över hela världen.

 • Brusreducering förbättrar ljudet från tal

  Den här suveräna brusreduceringstekniken minskar bakgrundsljud och förbättrar ljudet från tal både i tysta och bullriga miljöer.

 • Multimedieheadset och huvudmikrofon för bästa ljudkvalitet

  Ett multimedieheadset från Philips medföljer webbkameran. Huvudmikrofonen ger optimal ljudkvalitet och är bekväm att använda.

 • Enkel att ställa in och använda

  Det är lätt som en plätt att ställa in och använda webbkameran. 1. Installera programvaran 2. Anslut kameran 3. Videosamtal direkt

 • Kompatibel med alla snabbmeddelandetjänster

  Webbkameran och dess programvara har utformats med alla olika snabbmeddelandetjänster i åtanke. Du kan lägga till video till Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger och andra tjänster.

 • Ta, arkivera och hantera bilder med VLounge

  Program för att ta, hantera och arkivera bilder och videoklipp på ett praktiskt och bekvämt sätt. Du kan skapa och skicka video-e-post med bara några musklick. Med det här programpaketet får du allt som behövs för att utnyttja alla funktioner i din Philips-webbkamera.

 • Med fotoknappen kan du ta snygga foton direkt

  Ta bilder automatiskt med webbkameran med bara en knapptryckning. Du kan dela med dig av dina bilder genom att lägga till dem i e-postmeddelanden, dokument och på webbsidor.

 • Säker montering på bildskärm, bärbar dator eller skrivbord

  Stativet med flera funktioner gör det enkelt att montera webbkameran säkert på en bildskärm, bärbar dator eller ett skrivbord. Designen är extra säker och stativet kommer inte att flytta sig eller ramla av när du är mitt i ett samtal.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av