1
Hemmaljud

Wireless Audio

  Wireless Audio

  Få åtkomst till alla dina CD-skivor i varje rum

  Lagra hela din CD-samling på den 80 GB stora hårddisken och lyssna på musik i alla rum. Anslut den till den befintliga ljudanläggningen och låt musiken följa dig överallt i huset. Enkel navigering tack vare fjärrkontroll med LCD-display.

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Få åtkomst till alla dina CD-skivor i varje rum

Lagra hela din CD-samling på den 80 GB stora hårddisken och lyssna på musik i alla rum. Anslut den till den befintliga ljudanläggningen och låt musiken följa dig överallt i huset. Enkel navigering tack vare fjärrkontroll med LCD-display.

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Få åtkomst till alla dina CD-skivor i varje rum

Anslut den till ljudanläggningen

 • Streama trådlöst mellan Music Center och station(er)

  Streama trådlöst mellan Music Center och station(er)

  Med trådlös streaming behöver du inte ladda ned och lagra stora musikfiler i din ljudenhet. Istället kan du lyssna på dina favoritlåtar samtidigt som de kontinuerligt strömmas till alla musikstationer. Ta med dig musiken från rum till rum med funktionen "Musiken följer mig" – du behöver inte upprepa navigering och uppspelning. Den önskade musiken sänds samtidigt från centralenheten till alla slavenheter. Och tack vare funktionen "Mitt rum-min musik" kan alla familjemedlemmar lyssna på sin egen musik från den lagrade samlingen i alla rum som är försedda med Wireless Music Center eller Wireless Music slavenhet.

 • Utöka ditt system genom att lägga till upp till 5 Wi-Fi-slavenheter

  Utöka ditt system genom att lägga till upp till 5 Wi-Fi-slavenheter

  Fyll ditt hem med all din musik – alla rum samtidigt eller ett i taget. Inga sladdar eller kablar och inget trassel. Och definitivt inga fler duster med familjemedlemmar om valet av musik. Du kan lagra och spela upp musik från Streamium Wireless Music Center och även strömma ett spår – eller olika spår – till upp till 5 Streamium-stationer runtom i hemmet. Det är enkelt med de inbyggda, innovativa funktionerna som Mitt rum, Min musik, Musiken följer mig och Utsändning av musik. Släpp musiken fri och njut av den överallt i hemmet.

 • 80 GB hårddisk för lagring och uppspelning av upp till 1 500 CD-skivor

  80 GB hårddisk för lagring och uppspelning av upp till 1 500 CD-skivor

  Tack vare hårddisken på 80 GB har du gott om utrymme att lagra dina digitala ljudfiler – upp till 1 500 CD-skivor ryms. Utrymmesbesparande, smart hantering av ljudsamling, enkel åtkomst och allt på ett ställe.

 • Utsändning av musik för samtidig uppspelning på alla stationer

  Utsändning av musik för samtidig uppspelning på alla stationer

  Var din egen DJ på festen och sänd samtidigt ut din favoritdansmusik från Wireless Music Center till alla trådlösa musikstationer i hemmet. Fantastiskt för fester!

 • Musiken följer mig: ta med dig musiken från rum till rum

  Musiken följer mig: ta med dig musiken från rum till rum

  Med funktionen "Follow me" kan du ta med dig din favoritmusik från rum till rum i huset utan att behöva upprepa navigering och uppspelning för det aktuella spåret. Du behöver bara trycka på en knapp så kan du lyssna på din favoritlåt dig vart du än går i huset.

 • 2-vägsfjärrkontroll ger användarvänlig navigering

  2-vägsfjärrkontroll ger användarvänlig navigering

  Med Philips 2-vägsfjärrkontroll kan du nu enkelt navigera genom hundratals låter med en enkel knapptryckning. Sex rader med information visas efter spellista, album, artist, genre och spår. Med den här intuitiva navigeringen bläddrar du snabbt och enkelt bland hundratals filer. Du kan hantera den med en hand vilket ger en unik användarupplevelse.

 • Flera användare kan få åtkomst till upp till 5 stationer

  Olika familjemedlemmar i fem olika rum kan samtidigt få åtkomst till och lyssna på sitt eget val av musik från Wireless Audio Center.

 • Streama trådlöst från PC via UPnP

  Universell Plug & Play är en branschstandardteknik som gör att du kan ansluta till alla enheter som har funktioner för universell Plug & Play och ta emot eller överföra musik. I ditt Wireless Music Center används universell Plug & Play så att du på ett enkelt och standardiserat sätt kan ansluta till andra enheter som har funktioner för universell Plug & Play. Du kan enkelt ansluta ditt Wireless Music Center till andra medieenheter och ta emot eller överföra innehåll.

 • Direktåtkomst till innehåll - artist, album eller spellistor

  Nu behöver du inte längre söka bland hundratals CD-skivor när du vill hitta din favoritlåt av en viss artist. Med det intuitiva användargränssnittet hos Philips Wireless Audio Center får du nästan ögonblicklig och direkt åtkomst till din lagrade digitala musiksamling på hårddisken (upp till 750 CD-skivor). Du kan även gå direkt till den musik som du vill lyssna på, visad efter artist, album, spellista, genre eller spår.

Visa alla specifikationer
 • Windows-logotyperna är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder.
 • Faktisk kapacitetsförlust

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av