1
Fidelio

Philips Fidelio

Hörlurar

  -{discount-percentage}%
  • KA

  Philips Fidelio

  Hörlurar

  Hi-Fi-ljud, bekvämt hemma

  Med Fidelio X2-hörlurar får du en äkta ljudupplevelse med utsökt ljud och bekvämlighet i ditt eget hem. Njut av kristallklara ljuddetaljer och utmärkt passform, som designats för att ge dig en perfekt lyssnarupplevelse. Läs mer om produkten

  Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

 • Hi-Fi-ljud, bekvämt hemma

  Play Pause

Videor

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hi-Fi-ljud, bekvämt hemma

Med Fidelio X2-hörlurar får du en äkta ljudupplevelse med utsökt ljud och bekvämlighet i ditt eget hem. Njut av kristallklara ljuddetaljer och utmärkt passform, som designats för att ge dig en perfekt lyssnarupplevelse. Läs mer om produkten

Produkten är tyvärr inte längre tillgänglig

Fidelio Hörlurar

50 mm element/öppen baksida, Over-ear, Lyxiga kuddar i minnesskum X2/00 Hitta liknande produkter

Hi-Fi-ljud, bekvämt hemma

 • Kraftfulla 50 mm neodymelement för ett brett men ändå exakt område

  Kraftfulla 50 mm neodymelement för ett brett men ändå exakt område

  Varje högtalare är handplockad, finjusterad och testad och paras ihop för att ge så detaljerat och naturligt ljud som möjligt. 50 mm-elementen har effektstarka neodymmagneter för att återge musikens hela dynamik och leverera en välbalanserad och tydlig bas, ett transparent mellanregister och ofördärvade höga frekvenser.

 • Akustisk design med öppen baksida för naturtroget ljud

  Akustisk design med öppen baksida för naturtroget ljud

  En akustisk design med öppen baksida eliminerar lufttrycksuppbyggnad bakom elementet, vilket medför att membranet kan röra sig fritt för ett mer transparent ljud och mjukare höga frekvenser.

 • Velouröronkuddar som andas för att avleda tryck och värme

  Velouröronkuddar som andas för att avleda tryck och värme

  Tillverkningen av Philips Fidelio X2 börjar med noggrant utvalda material för dess funktioner och ergonomiska komfort. Öronkuddar i avancerat minnesskum matchas med ett velourmaterial med optimerad täthet och hög andningsförmåga, för att avleda tryck och värme för längre bärkomfort.

 • LMC-membran (Layered Motion Control) ger ett exakt ljud

  LMC-membran (Layered Motion Control) ger ett exakt ljud

  LMC-högtalarelement (Layered Motion Control) har flera lager polymermembran som omger ett lager av dämpande gelé. Dessa lager utgör en flexibel tryckzon som tillsammans med gelén absorberar och dämpar eventuella överdrivna frekvenser, vilket ger ett jämnare och plattare frekvensomfång. Resultatet är ett mer balanserat, naturligt och förfinat högfrekvent ljud.

 • Lyxiga skumöronkuddar med minne för komfort under lång tid

  Lyxiga skumöronkuddar med minne för komfort under lång tid

  De material som har använts för Fidelio X2 är noggrant utvalda för att ge långvarig komfort och bättre ljudprestanda. De lyxiga öronkuddarna som andas och har minnesskum är designade för bästa ergonomiska passform. Skummet formas perfekt efter ditt öra, och dessutom förseglar det basljudet och utestänger brus från omgivningen.

 • Förvinklade högtalarelement anpassade efter öronen ger minimal ljudreflektion

  Förvinklade högtalarelement anpassade efter öronen ger minimal ljudreflektion

  Öronsnäckorna är utformade med 15 graders lutning för att passa örats naturliga form och omsluta dig med ett verkligt exakt och oförvanskat ljud. Ljudsignalerna leds direkt in i dina öron för en dynamisk och autentisk ljudupplevelse.

 • Självjusterande, luftigt inre huvudband med 3D-mesh för perfekt passform

  Självjusterande, luftigt inre huvudband med 3D-mesh för perfekt passform

  Det självjusterande, lätta inre huvudbandet har ett luftigt 3D-mesh, som inte bara andas utan även är tillräckligt flexibelt för att alltid garantera perfekt passform.

 • Särskild kabelklämma för trasselfri användning

  Särskild kabelklämma för trasselfri användning

 • Öronsnäckor med dubbelt skikt som är konstruerade för ljudprecision

  Philips Fidelio X2-öronsnäckorna med dubbelt skikt har tagits fram för att minska resonans och vibration och ger dig ett felfritt ljud med äkta precision och kompromisslös detaljrikedom. Den solida lagerkonstruktionen gör X2 tålig och perfekt för musiklyssning hemma.

Visa alla specifikationer

Senast visade produkter

Du kanske även är intresserad av