1
0

• Fördelar med Philips Shop

• 30 dagars returgaranti

• 2 års garanti

Support

Leverans

Leveranstider

När kommer min order bli levererad?

Vi levererar till Sverige inom 3-6 arbetsdagar med UPS standardleverans och 1-2 arbetsdagar med UPS Express. Om du beställer flera produkter kan dina produkter levereras separat.

Leveranstider för reservdelar är mellan 3-9 arbetsdagar och levereras separat eftersom de skickas från ett annat lager.

Var informationen hjälpsam?

Spårning av order

Hur kan jag spåra leveransen av min order?

När din beställning har skickats, kommer du att få ett spårningsnummer via e-post från oss. Med detta nummer kan du spåra leveransen av din beställning. Observera att du kan få flera spårningsnummer om din beställning skickas i flera leveranser.

Om du inte är tillgänglig vid leveransen kan din beställning levereras till antingen en granne eller en UPS Access Point i närheten. Du kommer att få ett brev från UPS i brevlådan, SMS eller e-post om var du kan hämta paketet från.

Var informationen hjälpsam

Jag har inte mottagit hela min order.
    Om din beställning innehåller flera produkter eller reservdelar kan de levereras i flera leveranser. Kontrollera dina leveransbekräftelser eftersom det bör innehålla spårningsnummer för varje enskild leverans. Alternativt vänta i ytterligare 2-3 dagar för att se till att ytterligare leveranser kan nå dig. Om en del av din beställning fortfarande saknas, vänligen kontakta vår kundservice här