1
0

• Fördelar med Philips Shop

• 30 dagars returgaranti

• 2 års garanti

Support

Beställa från
    Philips Online Shop

Lägga en order

Hur gör jag en beställning?

Följ nedanstående steg för att lägga en beställning

1.  Placera den utvalda produkten i den digitala kundvagnen genom att trycka på den orangea ikonen "Lägg till i kundvagnen"

2. Om du;

a) Redan är inloggad kan du gå vidare med din order.

b) Inte är inloggad, kan du antingen välja att logga in på ditt Philips-konto, skapa ett nytt konto eller fortsätta köpet som gäst.

3. Din order kan bli levererad genom UPS till valfri leveransadress eller till en utvald UPS Access Point i din närhet.

4. Välj en av våra betalningsmetoder och betala för din order.

5. Du kommer att få en orderbekräftelse från oss via email.

6. När din order har blivit skickad från vårt lager kommer du få ett spårningsnummer från UPS via email eller SMS.

Relaterade frågor:

Var informationen hjälpsam?

Ändra eller avbryta en order

Hur kan jag avbryta min order?

För att säkerställa att din beställning levereras så snabbt som möjligt, behandlar vi omedelbart alla beställningar automatiskt. Detta gör att det inte finns någon möjlighet att avbryta eller ändra din beställning mellan tidpunkten för beställning och leverans.

Du kan neka ditt paket vid dörren eller skicka tillbaka din beställning till oss utan kostnad. Om du bestämmer dig för att returnera din beställning, se den relaterade artikeln nedan.

Relaterade frågor:

Hur kan jag returnera en produkt?

Var informationen hjälpsam?

Hur kan jag ändra min leveransadress?
    Det är inte alltid möjligt att ändra leveransadressen efter en beställning. Vi rekommenderar att du väntar på att ditt spårningnummer är tillgängligt när produkten har skickats. Då kan du antingen kontakta UPS direkt eller besöka www.ups.com med ditt spårningnummer och kontrollera om du kan ändra leveransadress. Du kan bli ombedd att skapa ett konto hos UPS. Observera att Philips kundservice inte kan hjälpa dig att ändra leveransadressen.