0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

    Philips Airfryer-recept
    Krispig luftfriterad kyckling - helt utan olja!

    i Philips Airfryer

    Saftig och krispig luftfriterad kyckling

    Så här lagar du perfekt, saftig och gyllenbrun "friterad" kyckling med bara luft i Philips Airfryer på 20 minuter. Se hela receptet nedan.

    Portioner 4, Tillagningstid 20 minuter
    Airfryer

    Ingredienser

    • 2 ägg
    • 2 tsk oregano
    • 1 dl gräddfil
    • 1 msk dijonsenap
    • 1 kilo kycklingben, vingar eller lår
    • 4 msk Pankoströbröd
    • 2-3 msk hetsås
    • 50 gram smör
    • Salt

    Så här gör du:

    • 1. Vispa äggen och blanda i oregano, gräddfil, och senap.
    • 2. Salta kycklingbitarna runt om, doppa i äggsmeten och panera i pankoströbröd.
    • 3. Lägg panerade kycklingbitarna i din Airfryer med skinnsidan uppåt. Grilla 15 minuter på 180 grader. Tänk på vingar har något kortare grilltid än kycklinglår.
    • 4. Under tiden lägg ett par matskedar het sås i en kastrull, lägg i 50 gram smör och koka ihop 1 minut. Håll varm.
    • 5. Ta ut kycklingen och servera med såsen.
    • Njut!
    Saftig och krispig luftfriterad kyckling
    Amir Kheirmand lagar "friterad" kyckling helt utan olja i Philips Airfryer

    Krispig kyckling friterad med luft

    Se hur den tidigare vinnaren från Sveriges Mästerkock 2014, Amir Kheirmand, lagar och "friterar" perfekt, saftig och gyllenbrun kyckling med bara luft i Philips Airfryer på 20 minuter. Se hur du gör!

    Relaterade produkter

    Hitta fler recept här

    Hitta fler recept i 

    HomeID-appen


    Ladda ned appen gratis:

    Philips HomeID recept-app

    Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.