0

Kundvagn

Just nu finns det inga artiklar i kundvagnen.

   Vår favorit

   499P9H/00

   Vår prisbelönta svängda 32:9 SuperWide-skärm på 49 tum är lika stor som två högpresterande bildskärmar i full storlek. Med funktioner som förbättrar din produktivitet, som USB-C och en uppfällbar webbkamera med Windows Hello, får du den prestanda och bekvämlighet du förväntar dig.

   iF-designpris 2018– logotyp
   Designpriset Red Dot Award vinnare 2018 – logotyp

   Philips 499P9H


   Uppmärksammad produktivitet och prestanda

   Hexus-logotyp
   iF-designpris 2018– logotyp
   Kitguru värt att köpa – logotyp
   Februari 2019 – logotyp
   Utmärkt spelupplevelse – logotyp
   Vinnare av designpriset Red Dot Award 2018 – logotyp

   Ett brett utbud av lösningar för proffs

   • Grön

    Grön

    Philips miljövänliga skärmar har innovativa, miljövänliga tekniker för en miljövänligare framtid. Energieffektivitet, helt återvinningsbart förpackningsmaterial, efterlevnad av strikta internationella miljöstandarder och fria från skadliga ämnen som bly, kvicksilver och PVC/BFR.

    Upptäck mer
   • Vidrör

    Vidrör

    Philips pekskärmar tillhandahåller innovativa och användarvänliga lösningar för en mängd olika användningsområden och yrken. Tack vare Projected-Capacitive (P-Cap)-pekteknik och pekskärmspenna för enkel och intuitiv användning har de här interaktiva skärmarna stöd för upp till tio punkter och har avancerat IP65-skydd mot stötar, vatten och damm.

    Upptäck mer
   • Videokonferenser

    Videokonferenser

    Philips skärmar erbjuder en allt-i-ett-lösning med inbyggd kamera för videokonferenser.

    Upptäck mer
   • Dockning

    Dockning

    Med en smal, vändbar USB-C-kontakt samt USB 3.1-teknik med hög hastighet gör den här lösningen att du kan utföra en mängd olika uppgifter med bara en kabel. Från att överföra data snabbt och säkert till att ladda bärbara datorer och smartphones samt ansluta kringutrustning direkt till skärmen.

    Upptäck mer

   Philips Monitors  toppval

   Hjälp, support och uppdateringar

   Registrera din skärm

   Skapa ett kostnadsfritt My Philips-konto och registrera din nya skärm. När du har registrerat dig meddelar vi dig när det finns nya tillgängliga uppdateringar.

   Program-varuuppdateringar

   Se till att hålla din Philips-skärm i toppskick. Om det finns en ny programuppdatering hittar du den här. Och om du har förlorat dina drivrutiner kan du ladda ned dem här kostnadsfritt.

   Supportplattform

   Det snabbaste sättet att åtgärda tekniska problem och problem med inställningar är att läsa felsökningsguiden för din Philips-skärm. Använd de praktiska tipsen och få igång skärmen igen på nolltid.

   Kontakta oss

   Vi finns här för att hjälpa till. Vare sig du behöver råd när du ska köpa en Philips-skärm eller hjälp med att installera den kan du kontakta oss per telefon, e-post eller onlinechatt.

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Vår webbplats visas bäst i senaste versionen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.