1
Kontor

Philips skärmar för kontor  toppval

LCD-skärm med PowerSensor
LCD-skärm med PowerSensor
Smart ergo base
LCD-skärm med PowerSensor
Powersensor
4K Ultra HD LCD-skärm
4K Ultra HD LCD-skärm
4K
MultiView
IPS
Svängd UltraWide LCD skärm
Svängd UltraWide LCD skärm
Böjd
Freesync
UltraWide-colour

Välj den storlek som  passar dig bäst

skärmstorlek


34–43 tum
skärmstorlek


23–27 tum
skärmstorlek


17–22 tum 

4K UHD LCD-skärm med PowerSensor

Med UltraClear 4K UHD med IPS-teknik sammanförs en miljard färger för att framhäva viktiga detaljer i viktiga arbeten.

SoftBlue-teknik

SoftBlue Technology
SoftBlue LED utnyttjar en smart teknik för att minska andelen skadligt kortvågigt blått ljus utan att färgen eller bilden i teckenfönstret påverkas. SoftBlue LED-tekniken har godkänts av internationella testorganisationer (TUV Rheinland) för att minska andelen skadligt blått ljus. 

Hållbarhet

EPEAT


EPEAT (Electronic Product Environmental Assessment Tool) är ett system som baseras på IEEE 1680 – 2006 miljöarbetesstandard för att utvärdera hur miljövänliga de elektroniska produkterna är. För närvarande omfattar EPEAT stationära och bärbara datorer och bildskärmar.

 

Det blir allt viktigare att identifiera miljöpåverkan. Både köpare och tillverkare vill ha standardiserade miljöregler för att definiera en miljövänlig produkt. EPEAT uppfyller behoven hos båda parter. Med dess standardkriterier kan inköpare jämföra produkter samtidigt som tillverkarna vet hur man hanterar produkterna på ett miljövänligt sätt. Produkterna med EPEAT-logotypen anses vara miljövänliga och minska miljöpåverkan.

 

Som en del av EPEAT Gold-standard tillhandahålls kostnadsfri återvinning av kartong och skumfyllda förpackningsmaterial till Philips-skärmar. Om du vill ha information om hur du återvinner förpackningsmaterialet vänder du dig till ditt lokala servicecenter.

Återvinning


Vi vill förbättra människors livskvalitet genom att tillhandahålla meningsfull förnyelse och vi strävar efter att uppnå det med hjälp av användning av jordens begränsade resurser på ett hållbart sätt. Detta kräver kontinuerligt miljöarbete för våra produkter. Uttjänta Philips-monitorer och tillhörande förpackningsmaterial återvinns i enlighet med alla gällande miljölagar. För att nå dit arbetar vi med olika organisationer.